Karadenizli Türbanlı Kız Sikme İsteği

whoishe

whoishe

Banned
böyle 1.65 1.70 boyunda türbanlı zayıf vücutlu beyaz tenli amı nasır rengi olan 38 numara ayağı olan tek özelliği balık ve çay yapmak olan çalışkan ve agresif karadenizli beyaz tenli türbanlı kızın çay toplarken arkasından gelip o türbanından tutup boynunu koklaya koklaya amını ayaklarını yalayıp ondan sonra amını koklarken ayaklarına sikimi yerleştirip o dar ve sıkı götüne yarramı sokup çıkarıp o nasır renginde sulu karadenizli amına saplamak istiyorum
2fc844b5 0f79 44d6 b7c8 e292de1510a1
3e4891bf38d8bd1b954f1e79370d6ce3

• Love it
  • +1
Reactions: recai iskender and 0x22
böyle 1.65 1.70 boyunda türbanlı zayıf vücutlu beyaz tenli amı nasır rengi olan 38 numara ayağı olan tek özelliği balık ve çay yapmak olan çalışkan ve agresif karadenizli beyaz tenli türbanlı kızın çay toplarken arkasından gelip o türbanından tutup boynunu koklaya koklaya amını ayaklarını yalayıp ondan sonra amını koklarken ayaklarına sikimi yerleştirip o dar ve sıkı götüne yarramı sokup çıkarıp o nasır renginde sulu karadenizli amına saplamak istiyorum View attachment 4015970View attachment 4015972
Kanka senle bi sıkıntım yokta bu manyak detaylı fantezilerini bizle niye paylaşıyorsun amk

• So Sad
  • +1
Reactions: pashanimair and whoishe
Kanka senle bi sıkıntım yokta bu manyak detaylı fantezilerini bizle niye paylaşıyorsun amk
olum ben isviçre gibi safe bölgeyim ama bu gecede kendimi aşayım dedim

olum ben isviçre gibi safe bölgeyim ama bu gecede kendimi aşayım dedim
Edebiyat bölümü okuyan şahcı laik monarsist esmer iranlı karıya çakma hayali

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and 0x22
böyle 1.65 1.70 boyunda türbanlı zayıf vücutlu beyaz tenli amı nasır rengi olan 38 numara ayağı olan tek özelliği balık ve çay yapmak olan çalışkan ve agresif karadenizli beyaz tenli türbanlı kızın çay toplarken arkasından gelip o türbanından tutup boynunu koklaya koklaya amını ayaklarını yalayıp ondan sonra amını koklarken ayaklarına sikimi yerleştirip o dar ve sıkı götüne yarramı sokup çıkarıp o nasır renginde sulu karadenizli amına saplamak istiyorum View attachment 4015970View attachment 4015972
Bu deneyimi yaşamadan ölmek istemiyoruz devlet sesimizi duysun incellere karadenizli kız tahsis etmeli

• +1
  • JFL
Reactions: whoishe, divisionpanzerfaust and pashanimair
Bu deneyimi yaşamadan ölmek istemiyoruz devlet sesimizi duysun incellere karadenizli kız tahsis etmeli
yok benimki daha iyi

• +1
Reactions: pashanimair

Attachments

• VID-20250812-WA0015.mp4
    1.9 MB
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: recai iskender, pashanimair and 0x22
İSTİYORUZ :feelswhy:

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and 0x22
  • JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, pashanimair, divisionpanzerfaust and 1 other person
evet evet islam rejimi iran için felaket oldu bu arada boğazına kadar alabilir misin?
Allah bizi şahcı esmer iranlı karı sikmeden öldürtmesin.

• +1
Reactions: 0x22 and pashanimair
esmer iranlilar cok cirkin bembeyaz kari isteriz
tamam bende sarisin slav seviyomda esmer dedigim saci siyah amk

• +1
Heeeee o zaman yine sikilmez sah destekcisi karilar cok asalak deneyimmaxxing
ocalan destekcisi karilarda oyle tbh

• +1
rojava diye bir yer yok orası ayn-el arab olarak geçiyor
Zaten öyle kardeşim bu kâfir amerika olmasaydi ayn el arabda sikiyorduk biz bu mürted kürtleri

• +1
Reactions: pashanimair and whoishe
  • +1
Reactions: whoishe and pashanimair
  • WTF
Reactions: divisionpanzerfaust

Attachments

• VID_20250812_151035_408.mp4
    3.5 MB
  • +1
azdimm:lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: whoishe
rojava diye bir yer yok orası ayn-el arab olarak geçiyor
ayn el arab rojavaya denilmiyor kobaniye deniliyor amk JFL

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, divisionpanzerfaust and wsdem
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, wsdem and Resistance.
  • +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Leo Psl, divisionpanzerfaust and Resistance.

Users who are viewing this thread

Back