orhanhic
shit happens
@maarda hayirli olsun kralcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
maas var mikanka hintliler günde 20 mesaj atıyo lütfen yüzümü forumdan sil diye amk
sub-mod olduğum için çok birşeyle ugrasmıyommaas var mi
belese ugrasiyom deme lutfen
allahina kurbansub-mod olduğum için çok birşeyle ugrasmıyom
arada canım sıkıldıkça approval bakıyorum özellikle türkleri redediyorum foruma gelmesinler diye knk
karşılaştığın en garip giriş isteği metni neydisub-mod olduğum için çok birşeyle ugrasmıyom
arada canım sıkıldıkça approval bakıyorum özellikle türkleri reddediyorum foruma gelmesinler diye knk
Daha denk gelmedim herkes ascendlemek istiyorum yazmış npc gibiler ama bende öyle girmistim herhaldekarşılaştığın en garip giriş isteği metni neydi
biz kral diyoruz gelecek nesil atam diyeceksub-mod olduğum için çok birşeyle ugrasmıyom
arada canım sıkıldıkça approval bakıyorum özellikle türkleri reddediyorum foruma gelmesinler diye knk
Benimkileri silsene agasub-mod olduğum için çok birşeyle ugrasmıyom
sen adamsın adam adam hele hele bu tiktok kitlesi sakın akın etmesin buraya amksub-mod olduğum için çok birşeyle ugrasmıyom
korkuyorum gelirlerse nolur acabasen adamsın adam adam hele hele bu tiktok kitlesi sakın akın etmesin buraya amk
Kanka benim manitayı alsana la alabiliyorsan garibim kuralları bilmiyor hep cinsiyeti kadın seçmişDaha denk gelmedim herkes ascendlemek istiyorum yazmış npc gibiler ama bende öyle girmistim herhalde
Kadın olduğunu söyleyip heightmax yapcam diyen vardı herhalde o amk
olm kız arkadaşını foruma alma gibi bi hata yapma sakınKanka benim manitayı alsana la alabiliyorsan garibim kuralları bilmiyor hep cinsiyeti kadın seçmiş
Kimse bir şey yapamaz birader benim threadlere hep birşeyler yazmak istiyor yoksa girmez zaten org lurker olacak kadar otistik değilolm kız arkadaşını foruma alma gibi bi hata yapma sakın
selamKimse bir şey yapamaz birader benim threadlere hep birşeyler yazmak istiyor yoksa girmez zaten org lurker olacak kadar otistik değil![]()
birinin bi şey yapıcağından değil ortam yarrak gibi o yüzdenKimse bir şey yapamaz birader benim threadlere hep birşeyler yazmak istiyor yoksa girmez zaten org lurker olacak kadar otistik değil![]()
reis kız insta hesabında biosuna looksmax.org yazmıs emin misinKimse bir şey yapamaz birader benim threadlere hep birşeyler yazmak istiyor yoksa girmez zaten org lurker olacak kadar otistik değil![]()
Usta sen bu bilgiyi nerdn biliyonreis kız insta hesabında biosuna looksmax.org yazmıs emin misin
reis kız insta hesabında biosuna looksmax.org yazmıs emin misin
olm kız arkadaşının orgdan niye haberi var amkKimse bir şey yapamaz birader benim threadlere hep birşeyler yazmak istiyor yoksa girmez zaten org lurker olacak kadar otistik değil![]()