karın

retawillfixme

retawillfixme

Bronze
salonda nasıl karın çalışıyosunuz anlamıyorum. evde karın için ne önerirsiniz haftada kaç gün çalışılmalı?

• +1
Reactions: Thrill, piuafl, stacyworshipper and 1 other person
plank+mekik başkada bişey bilmiyom

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and retawillfixme
weighted crunch + leg raise

• +1
Reactions: Thrill
body fat

• +1
Reactions: Thrill, tekeng and NoxInfernum
salonda nasıl karın çalışıyosunuz anlamıyorum. evde karın için ne önerirsiniz haftada kaç gün çalışılmalı?
İndirip kaldırıyosun abicim indirip kaldıracaksın

• +1
  • So Sad
omurganı flekse ettiğin bir crunch varyasyonu işini görecektir, tavsiyem obliklerinide çalışman.

• +1
Tabiki var hiç bir kas grubu çalıştırmadan büyümez fakat bf baya düşük olmadığı sürece karın kasların sadece kasıldığında gözükür
o kadarını biliyorum da forumda bazıları diyo ya çalışmayın zart zurt onlardan mı diye sordum

• +1
bide sana ben program attım tiradına orospu çocu yapsana onu
niye küfür ettinki bana şimdi? yapmadığımı nerden biliyon ayrıca yazdım ya yukarda salonda karın çalışılmıyo evde çalışacam karını.

• +1
Kim diyo kanka
bi kaç thread baktım kendim açmadan önce globalde bazıları öyle diyodu daha önce vücudu estetik görünüş amaçlayarak yapmadım düz yapıp büyüyodum ondan dolayı bu mevzulara baya uzağım yeni yeni estetik vücut geliştirme işini öğreniyorum

• +1
niye küfür ettinki bana şimdi? yapmadığımı nerden biliyon ayrıca yazdım ya yukarda salonda karın çalışılmıyo amk evde çalışacam karını.
pardon ya ağız alışkanlığı olmuş, okumadım tam benim hatam özür dilerim. susisesinin dediği mantıklı üzerine ağırlık alsan işini görür

• +1
  • Love it
pardon ya ağız alışkanlığı olmuş, okumadım tam benim hatam özür dilerim. susisesinin dediği mantıklı üzerine ağırlık alsan işini görür
teşekkür ederim cansın

• +1
Reactions: Thrill and blackpillruinedmyli
karın kaslarının çalışılması çok önemli bence, mideye derinliğini veren şey bölgenin gelişmişlik durumu

• +1
Reactions: Thrill, Topkra and retawillfixme
leg raise karin calistirmaz karin ana fonksiyonu spinal flexion onu yapan bi haraket yapmalisin

• +1
o kadarını biliyorum da forumda bazıları diyo ya çalışmayın zart zurt onlardan mı diye sordum
Bazı egzersizler fotoğrafta gördüğün flank bölgesini de hedef aldığı için beli kalınlaştırıyor, onlar büyük ihtimal bundan bahsetmiştir

Attachments

• IMG_4794.jpeg
    IMG_4794.jpeg
    130.5 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: retawillfixme