retawillfixme
Bronze
salonda nasıl karın çalışıyosunuz anlamıyorum. evde karın için ne önerirsiniz haftada kaç gün çalışılmalı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
karın çalışmanın gereği yok mu?body fat
gerek var fakat öncelik her zaman sub 12 bfkarın çalışmanın gereği yok mu?
İndirip kaldırıyosun abicim indirip kaldıracaksınsalonda nasıl karın çalışıyosunuz anlamıyorum. evde karın için ne önerirsiniz haftada kaç gün çalışılmalı?
bide sana ben program attım tiradına orospu çocu yapsana onuomurganı flekse ettiğin bir crunch varyasyonu işini görecektir, tavsiyem obliklerinide çalışman.
leg raise
Tabiki var hiç bir kas grubu çalıştırmadan büyümez fakat bf baya düşük olmadığı sürece karın kasların sadece kasıldığında gözükürkarın çalışmanın gereği yok mu?
o kadarını biliyorum da forumda bazıları diyo ya çalışmayın zart zurt onlardan mı diye sordumTabiki var hiç bir kas grubu çalıştırmadan büyümez fakat bf baya düşük olmadığı sürece karın kasların sadece kasıldığında gözükür
Kim diyo kankao kadarını biliyorum da forumda bazıları diyo ya çalışmayın zart zurt onlardan mı diye sordum
niye küfür ettinki bana şimdi? yapmadığımı nerden biliyon ayrıca yazdım ya yukarda salonda karın çalışılmıyo evde çalışacam karını.bide sana ben program attım tiradına orospu çocu yapsana onu
bi kaç thread baktım kendim açmadan önce globalde bazıları öyle diyodu daha önce vücudu estetik görünüş amaçlayarak yapmadım düz yapıp büyüyodum ondan dolayı bu mevzulara baya uzağım yeni yeni estetik vücut geliştirme işini öğreniyorumKim diyo kanka
pardon ya ağız alışkanlığı olmuş, okumadım tam benim hatam özür dilerim. susisesinin dediği mantıklı üzerine ağırlık alsan işini görürniye küfür ettinki bana şimdi? yapmadığımı nerden biliyon ayrıca yazdım ya yukarda salonda karın çalışılmıyo amk evde çalışacam karını.
teşekkür ederim cansınpardon ya ağız alışkanlığı olmuş, okumadım tam benim hatam özür dilerim. susisesinin dediği mantıklı üzerine ağırlık alsan işini görür
bu kımın altı gene amkbody fat
leg raise karin calistirmaz karin ana fonksiyonu spinal flexion onu yapan bi haraket yapmalisinsalonda nasıl karın çalışıyosunuz anlamıyorum. evde karın için ne önerirsiniz haftada kaç gün çalışılmalı?
Susiesi indir kaldır demiyo mu yapardon ya ağız alışkanlığı olmuş, okumadım tam benim hatam özür dilerim. susisesinin dediği mantıklı üzerine ağırlık alsan işini görür
hoşgeldincable crunch
hohoşgeldin
yok kanka ilk defa geldim forumabu kımın altı gene amk
Bazı egzersizler fotoğrafta gördüğün flank bölgesini de hedef aldığı için beli kalınlaştırıyor, onlar büyük ihtimal bundan bahsetmiştiro kadarını biliyorum da forumda bazıları diyo ya çalışmayın zart zurt onlardan mı diye sordum