karizma hapı

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
oglum valla niye bu kadar ezigim lan ben. bari guclu falan olsaydik erkekler arasinda saygi gorurduk ne bilim. yeni nesil boy ortalamasi 180+ ve ben 178 bok gibi frameli biriyken ciddiye alınmam çok zor. napıcam gymmaxx mantikli ama cok zaman aliyor. kisa sureli tavsiyeler gerek

• So Sad
Reactions: stacyworshipper
boyu bahane yapıp ağlıyorsun asıl eksik karakter
178 deyip kendini gömmek bedava bahane üretimi
çalışmak zor geliyor sonra saygı bekliyorsun komik
upgrade yok emek yok sonra dünya suçlu npc kafası

• +1
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller, smarto, maarda and 1 other person
boyu bahane yapıp ağlıyorsun asıl eksik karakter
178 deyip kendini gömmek bedava bahane üretimi
çalışmak zor geliyor sonra saygı bekliyorsun komik
upgrade yok emek yok sonra dünya suçlu npc kafası
178 olmasaydım bir presence'a sahip olmam için bu kadar çabalamam gerekecek miydi

present diyorsun ama senin derdin hediye değil tembellik 178 olunca her şey bedava sanmışsın şimdi uğraşınca ağlıyorsun kimse sana kolay yol borçlu değil zor geliyorsa mesele boy değil zihniyet çalışmadan saygı bekleyen herkes aynı bahaneyi kullanıyor sen de farkını koyamamışsın eziğin tekisin

• JFL
Reactions: maarda
present diyorsun ama senin derdin hediye değil tembellik 178 olunca her şey bedava sanmışsın şimdi uğraşınca ağlıyorsun kimse sana kolay yol borçlu değil zor geliyorsa mesele boy değil zihniyet çalışmadan saygı bekleyen herkes aynı bahaneyi kullanıyor sen de farkını koyamamışsın eziğin tekisin
hediye nerden cikti diyom ki toplum içinde ağırlık (presenceden kastım o hediye fln değil) elde etmek 178'ken 183+ birine göre çok çok daha zor.
niye redpill copelamaya gerek yok ben de biliyorum 178'ken tamamen over olmadigini ama yine de artisi da yok

hediye muhabbeti açman bile zihniyeti ele veriyor 178 diye ezik 183 diye kutsal falan yok toplumda ağırlık ağlayarak değil duruşla kazanılır redpill cope deyip geçmen de klasik sorumluluktan kaçış fark yok diyorsun çünkü fark yaratacak emeği koymamışsın zor gelince boya sarılıp açıklama uyduruyorsun yine aynı döngü konuşma çok sonuç sıfır

hediye muhabbeti açman bile zihniyeti ele veriyor 178 diye ezik 183 diye kutsal falan yok toplumda ağırlık ağlayarak değil duruşla kazanılır redpill cope deyip geçmen de klasik sorumluluktan kaçış fark yok diyorsun çünkü fark yaratacak emeği koymamışsın zor gelince boya sarılıp açıklama uyduruyorsun yine aynı döngü konuşma çok sonuç sıfır
hediye muhabbetini ben açmadım sen bahsettin ilk?
ağırlık 1 frame ile (boy dahil) 2 ses ile hitabet ile falan kazanılıyor bu arada. sonradan elde edebileceğin çoğu şey bunların gerisinde.
fark yaratacak emeği koyacağım ama başkasına göre çok daha fazla emek göstereceğim ve yine de o başkası kadar ağır olamayacağım toplumda

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
hediye muhabbetini ben açmadım sen bahsettin ilk?
ağırlık 1 frame ile (boy dahil) 2 ses ile hitabet ile falan kazanılıyor bu arada. sonradan elde edebileceğin çoğu şey bunların gerisinde.
fark yaratacak emeği koyacağım ama başkasına göre çok daha fazla emek göstereceğim ve yine de o başkası kadar ağır olamayacağım toplumda

hediyeyi sen açmadım diyorsun ama bütün savunma aynı yere çıkıyor frame boy ses diye liste yapıp işi matematiğe döküyorsun sonra da neden ağırlık yok diye soruyorsun ağırlık excel tablosuyla gelmez başkasına göre daha fazla emek vereceğim deyip en baştan yenilgiyi kabul ediyorsun bu da zihniyet farkı kimse sana eşitlik sözü vermedi duruşu olan adam şartları anlatmaz sonuç koyar gerisi bahane ve kendini rahatlatma

• +1
Reactions: growthplatessss111
hediyeyi sen açmadım diyorsun ama bütün savunma aynı yere çıkıyor frame boy ses diye liste yapıp işi matematiğe döküyorsun sonra da neden ağırlık yok diye soruyorsun ağırlık excel tablosuyla gelmez başkasına göre daha fazla emek vereceğim deyip en baştan yenilgiyi kabul ediyorsun bu da zihniyet farkı kimse sana eşitlik sözü vermedi duruşu olan adam şartları anlatmaz sonuç koyar gerisi bahane ve kendini rahatlatma
knk ai falan mısın sen bu jargon ne amk

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, meynet, Serialsuicide and 1 other person
ai falan değil bahane üretiyor sonuç yok o kadar
her postunda jargonun bu şekilde olm anlamadım garip çar valla dediklerine çok bişi demicem tamamen katılmasam da katıldığım noktalar da vsr

gülmekten geberiyom olm ya her postunu okuduğumda yanl8ş anlama fikirlerinden değil cidden bi garip konusuyon
looksmax jargonunda konuşuyorum

1000010072

gülmekten geberiyom olm ya her postunu okuduğumda yanl8ş anlama fikirlerinden değil cidden bi garip konusuyon

bak kardeşim çocukça laf atmıyorum ama net konuşuyorum anlamadığın şeye garip demek kolay konu sana ağır gelince dalga geçmeye sarıyorsun ben burada masal anlatmıyorum lafı takip edemiyorsan susup geçmek daha mantıklı yoksa her postta aynı boş muhabbeti yapıp kendini rezil ediyorsun

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis and growthplatessss111
bak kardeşim çocukça laf atmıyorum ama net konuşuyorum anlamadığın şeye garip demek kolay konu sana ağır gelince dalga geçmeye sarıyorsun ben burada masal anlatmıyorum lafı takip edemiyorsan susup geçmek daha mantıklı yoksa her postta aynı boş muhabbeti yapıp kendini rezil ediyorsun
hahahhahhaha kanka allahking hahahaha saf rolü ai jargon falan hahahahaha
forumda zaten çokça şaklaban var girme buraya amınakoyim

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
178 kısa değil abartma 180cm yim çoğu kişiden uzunum

• +1
Reactions: meynet, Auchelius and NoxInfernum
bide boy mastürbasyonu yapmayı bırak ilgini vericez

• +1
  • JFL
Reactions: meynet, Auchelius and NoxInfernum
hahahhahhaha kanka allahking hahahaha saf rolü ai jargon falan hahahahaha