Kas kütlesi ve Kilo almak için alabilceğim en iyi streoid ya da peptide

Azie555

Azie555

Platinum
16 yaşındayım riski olmayan ya da riski çok az olan bir şey önerebilirmisiniz mk677,cjc,ipamoralin,RAD 140 bunlar iyimi?
@MogEater Kardeşime bu konuda güveniyorum:owo:

Asıl amacım Kilo almak ve kas kütlesi kazanmak

Şu anki fiziğim böyle

Attachments

• 20250625_174108.jpg
    20250625_174108.jpg
    2.2 MB · Views: 0
  • Screenshot_20250710_203402_Photos.jpg
    Screenshot_20250710_203402_Photos.jpg
    656.7 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda and femboi_hunter69
Buraya yazıp gereksiz suplementler sarmslar önerin diyeceğinize 2 dambıl kaldırıp 2 3 parça bişi atıştırsanız şimdiye zaten chris bumset olmuştunuz amk

• +1
  • Love it
Reactions: serenade, divisionpanzerfaust, Misogynist_Maxxer and 1 other person
16 yaşındayım riski olmayan ya da riski çok az olan bir şey önerebilirmisiniz mk677,cjc,ipamoralin,RAD 140 bunlar iyimi?

Şu anki fiziğim böyle
@maarda daha iyi bilir roidleri

• +1
  • Ugh..
Reactions: menas, MogEater, femboi_hunter69 and 2 others
Genetiğin güzel ama bodybuilding işi zaman emek sabır ister sarms falan siktir et hayatının amına koyucan ascendlicem diye git adam akıllı sporunu yap

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and 1 other person

Şu anki fiziğim böyle
Sarmsların pek bir işe yaradığını düşünmüyorum

• Hmm...
  • JFL
Reactions: femboi_hunter69 and Azie555
Buraya yazıp gereksiz suplementler sarmslar önerin diyeceğinize 2 dambıl kaldırıp 2 3 parça bişi atıştırsanız şimdiye zaten chris bumset olmuştunuz amk
kanka o kadar basit değil ben aylardır kilo almaya çalışıyorum alamıyorum şimdi adam akıllı diyet yapsam benim istediğim fiziğe ulaimam 1-2 yılımı alıe ama şimdi ben Sarms filan kullansam birkaç ayda istediğime ulaşırım

• Ugh..
Reactions: femboi_hunter69

Şu anki fiziğim böyle
direkt olarak testo almak çok daha iyi sarmslara göre
sarmsları bıraktığın zamanda pct ihtiyacı gerekebiliyo çünkü
bi de mogeater daha çok ortodonti ve hardmaxle ilgileniyo diye biliyorum peptidlerin etkilerinin düşük olduğunu düşünüyodu sanırsam
roidleri mardaya sorman lazım

• Ugh..
Reactions: femboi_hunter69
bi de mogeater daha çok ortodonti ve hardmaxle ilgileniyo diye biliyorum peptidlerin etkilerinin düşük olduğunu düşünüyodu sanırsam
@Angutoid bu reise sor o biliyor bunları genelde

• +1
  • JFL
Reactions: Azie555 and femboi_hunter69
kanka o kadar basit değil ben aylardır kilo almaya çalışıyorum alamıyorum şimdi adam akıllı diyet yapsam benim istediğim fiziğe ulaimam 1-2 yılımı alıe ama şimdi ben Sarms filan kullansam birkaç ayda istediğime ulaşırım
Ya sen o sarmsları alınca hayal ettiğin fiziği 3-4 ayda mı inşa edicen sanıyon aga cok fazla tiktok ragebaiti yiyorsunuz amk sabır işi bu diyorum güzelce antremanını atıcaksın güzelce de besleneceksın kilo alamıyom dıyosan en kötü gainer kullan etkısını gorursun sarmslardan uzak dur amk

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
Kanka testo 16 yaşında alsam benim doğal test üretimimi durdurur o yüzden test düşünmüyorum

Kanka testo 16 yaşında alsam benim doğal test üretimimi durdurur o yüzden test düşünmüyorum
sarms alsanda durucak
bıraktığın zaman pct yapman gerekiyo ikisinde de
ne aldığına bağlı gerçi ama senin hedefin için uygun olan sarmslar pct gerektiriyo her türlü

Ya sen o sarmsları alınca hayal ettiğin fiziği 3-4 ayda mı inşa edicen sanıyon aga cok fazla tiktok ragebaiti yiyorsunuz amk sabır işi bu diyorum güzelce antremanını atıcaksın güzelce de besleneceksın kilo alamıyom dıyosan en kötü gainer kullan etkısını gorursun sarmslardan uzak dur amk
İşe yarayan bir peptide olsa kanka riskide az olsa sadece kilo alımımda yardım etse müq ben öyle abartı bir şey düşünmüyomki yok kür basacam cycle yapacam filan düşünmüyom

sarms alsanda durucak
bıraktığın zaman pct yapman gerekiyo ikisinde de
ne aldığına bağlı gerçi ama senin hedefin için uygun olan sarmslar pct gerektiriyo her türlü
pct nin çalışmama olasılığıda varmış yani riskli yine baya

İşe yarayan bir peptide olsa kanka riskide az olsa sadece kilo alımımda yardım etse müq ben öyle abartı bir şey düşünmüyomki yok kür basacam cycle yapacam filan düşünmüyom
tmm bro bende sana dıyom ki gerek yok fazla ye gainer kullan kilo alma muhabbetını cozersın kilo sorunu ıcın sarms kullanmayı dusunmen cok garip

• +1
pct nin çalışmama olasılığıda varmış yani riskli yine baya
sarmslara vericeğin parayı testoya da harcayabilirsin pahalı değil testo
sarms almayı bırakırsan da pct gerektiricek testo da
bence testo basman daha mantıklı gelişimin için
ama daha "safe" takıliyim diyosan sarms başla
kafana göre

kafana göre
kanka peki mk677 yle RAD 140 hakkında ne düşünüyon bunlar GH üretimini durdurmuyormuş diye duydum doğrumu?

kafana göre
bence hiçbişiye başlamasın onlara verceği parayla kaliteli besinler alsın en kötü de gainar çaksın yeter ne sarmsı 16 yasında aq

• +1
bence hiçbişiye başlamasın onlara verceği parayla kaliteli besinler alsın en kötü de gainar çaksın yeter ne sarmsı 16 yasında aq
kanka aylardır kaliteli besleniyom kilo alamıyom cidden çok zorlanıyom

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and Azie555
Kalori takibi yapıyor musun
Kanka ne bulursam yiyorum amacım her gün yrdiğimin üstüne çıkmak bir de gainer almak istrmiyom çünkü çok bloating yapar diye düşünüyom balon gibi suratım olur. Creatine ve protein tozunu eklemeyi düşünüyom diyete ekstra

kanka peki mk677 yle RAD 140 hakkında ne düşünüyon bunlar GH üretimini durdurmuyormuş diye duydum doğrumu?
radı bilmiyorum
ben de daha dün mkya başladım doğal gh üretimini durdurmuyo hayır kullanmak istiyosan kullanabilirsin
ama hedefin kilo almaksa bahsedildiği kadar bi açlık yok
ben hiç hissetmedim 25 mg başladım bilmiyorum daha ilk gün olduğu içindir belkide ama forumdan bi arkadaşa daha sormuştum oda açlığın abartıldığını söylemişti

Kanka ne bulursam yiyorum amacım her gün yrdiğimin üstüne çıkmak bir de gainer almak istrmiyom çünkü çok bloating yapar diye düşünüyom balon gibi suratım olur. Creatine ve protein tozunu eklemeyi düşünüyom diyete ekstra
Yapsın amk ne olacak olum definasyonu yok sankibu işin

• +1
kanka aslında gelişim çağında roidlemek en mantıklı olanı

• +1
Reactions: Resistance.
Why are there so many turks on here? Basically indian greeks.

//GreekSigma

• WTF
  • Ugh..
Reactions: swaggy and Azie555
kanka aslında gelişim çağında roidlemek en mantıklı olanı
Kanka amacım boy uzatmak değil boyum var zaten baya sıkıntı Kilo ve kas kütlesi risksiz bir şey olsa GH üretimini durdurmayan alırım yani öyle yok hgh basim gibi bir şey düşünmüyom

sarmlar da sikiyo rad 140 fln

• +1
Reactions: swaggy
Kanka amacım boy uzatmak değil boyum var zaten baya sıkıntı Kilo ve kas kütlesi risksiz bir şey olsa GH üretimini durdurmayan alırım yani öyle yok hgh basim gibi bir şey düşünmüyom
mknın kas kütlesi yönünden faydası olmaz
kilo olarakta çok fazla bi etkisi olucağını sanmıyorum
ghnin salgılanmasından dolayı bloat olursun biraz ama direkt tek başına kilo aldırmaz

kreatin bloatlar

• Hmm...
Reactions: fefep
radı bilmiyorum
ben de daha dün mkya başladım doğal gh üretimini durdurmuyo hayır kullanmak istiyosan kullanabilirsin
ama hedefin kilo almaksa bahsedildiği kadar bi açlık yok
ben hiç hissetmedim 25 mg başladım bilmiyorum daha ilk gün olduğu içindir belkide ama forumdan bi arkadaşa daha sormuştum oda açlığın abartıldığını söylemişti
kral sana sordummu bilmiyom ama nerden aldın

20gr creatine
10k iu d3k2
maltodextrin

sams kullanmak bence cok sacma,gh boostler samslar coook daha sacma.
gh kullan direk. t kullanmak bu yasta biraz sikinti, e2 dogru seviyede tutamazsan t e2 aromatize olur ve plaklarin kapanir.
her hafta kan testi verebileceksen, trt + 8iu gh + e2 blocker dogru bir yaklasim olur, ama ayda testler dahil 1k usd filan odemen gerekli olabilir, ayrica hcg kullanimi ve pct ile ilgili bilgileri maardadan daha dogru alabilirsin,

• +1

Şu anki fiziğim böyle
Riski en az olan üründen en az verimi alacaksın riski en yüksek olan ürününde verimi bi o kadar fazla olacak yan etki ne kadar fazlaysa kas kazanımıda o kadar fazladır

çok fazla mesaj atmıssınız okuyamadım da test base olmadan küre girilmez ne alırsan al testonu baskılayacaksın o yüzden dışarıdan testo alman lazım
ilk küründe parana ve kendine ne kadar güvendiğine bağlı only testo yada testo + deca yapabilirsin,kür boyunca hcg kullanıp son enjeksiyondan 15 gün önce kesersen sorun olmaz kan testi verip duruma bağlı pct de yapabilirsin
Genel araştırma yap forumlarda yeterli bilgiyi alırsın

çok fazla mesaj atmıssınız okuyamadım da test base olmadan küre girilmez ne alırsan al testonu baskılayacaksın o yüzden dışarıdan testo alman lazım
ilk küründe parana ve kendine ne kadar güvendiğine bağlı only testo yada testo + deca yapabilirsin,kür boyunca hcg kullanıp son enjeksiyondan 15 gün önce kesersen sorun olmaz kan testi verip duruma bağlı pct de yapabilirsin
Conv baksana 3dk

• +1
20gr creatine
10k iu d3k2
maltodextrin

gh kullan direk. t kullanmak bu yasta biraz sikinti, e2 dogru seviyede tutamazsan t e2 aromatize olur ve plaklarin kapanir.
her hafta kan testi verebileceksen, trt + 8iu gh + e2 blocker dogru bir yaklasim olur, ama ayda testler dahil 1k usd filan odemen gerekli olabilir, ayrica hcg kullanimi ve pct ile ilgili bilgileri maardadan daha dogru alabilirsin,
d3k2 yi overdose yapsam bir şey olurmu?
Maltodextrin ne?

gh bu yaşta kullansam riski varmı bir de ne kadar dozajda kullanmam lazım?

kanka 16 yaşındayım testoya girsem sıkıntı çıkmazmı GH üretimimi durdurmazmı?

20gr creatine
10k iu d3k2
maltodextrin

o kadar yuksek dozaj d3k2 yi nerden temin edebilirim

Şu anki fiziğim böyle
neden rad 140 büyüme plaklarını erken mi kapatmak istiyorsun

parçalı gözükecek kadar düşük yağ oranındasın. +100 +200 kalori fazlası ile antrenmana devam et neden roid işine giriyorsun aq?

• JFL
Reactions: maarda
sanırım ragebaitmiş bu post, boşuna yorum yazdık

sanırım ragebaitmiş bu post, boşuna yorum yazdık
cocuk haklı amk 1 yıllık gelişimi 4-5 ayda alabilir hatta resepsörlerine bağlı daha kısa sürede
kontrollü girdiğin sürece roidlerden ne tür zarar alabilirsin anlat bakayım normielerin -15 yıl kanka :geek::geek: şakasına mı kandın

• +1
cocuk haklı amk 1 yıllık gelişimi 4-5 ayda alabilir hatta resepsörlerine bağlı daha kısa sürede
kontrollü girdiğin sürece roidlerden ne tür zarar alabilirsin anlat bakayım normielerin -15 yıl kanka :geek::geek: şakasına mı kandın
sen roid basıyo musun çok merak ediyom hiç rastlamadım söylediğine

kanka hala önerin test basmakmı bana