Kavga stack

Bir ara bizim okulun futbol takımı antrenmana gitmiştik büyük bi sahada bizim dışımızda başka gruplarda vardı işte neyse sonra bi kaç denyo biz de katılabilirmiyiz dedi tamam dedik futsal yaptik orda neyse işte maçın parçasında bu oclar baya seer oynamaya başladı özelikle kısa bir arkadaş vardı baya çalım giriyordu ona özellikle baya sert oynuyorlardı neyse benim arkadaş sinirlendi enson bunlar birbirine girdi sonra bunlar 100 kişi oldu amk bi anda çoluk çocuk falan dökmüştü oraya bizim arkadaşın amina koydular orda @jsbera
Kürt mitoz bölünmesi işte amk ama bizim ki boks işte sonrasında alçakgönüllü olunca hiçbir problem olmuyo dövüşmeye geliyon nasıl olsa amk

Sen naptın ondan sonra kaçtın mi:lul:

• +1
Reactions: Thrill
Amk baya yanlış yapmışsın bu oclar kışkırtıcı zaten siklememek lazım başına is acarsın amk
En güzeli efendilik daha yarım saat önce kapıdan giricem güvenlik abi tanıyor beni selam verdim kapıyı açmasını bekliyorum eeeeee dedi kafa salladı şaşırdım baktım adama konuşsana oğlum diye bağırdı bir anda blok daire dedi söyledim ben de geç lan hadi dedi şaka yapıyordur falan diye hafif gülümsedim de yok adam ciddiydi olsun canı sağolsun diyelim:Comfy: