ankaranin_adami
primal blud sinister 333 iq 5'7
kavgaya girmeden önce tüm vücüdüma anestezi kremi sürsem yumruk hissetmem herkesi döverim demi la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tavukmu sallandırıyon orosbu evladı adresim var gel lanşöyle tiradlar açmaya devam edersen evine gelir ayaklarından sallandırırım seni
denedinmianestezi krem ile bonesmash çok mantıklıo geldi bu arada deneyip yazıcam
Anestol Merhem kullandım eczaneden aldım baya iyiydi cidden hissetmediğin için daha iyi yapıyosun ve ağrı da hissetmiyorum şuandenedinmi
kaç tl o bende alacamAnestol Merhem kullandım eczaneden aldım baya iyiydi cidden hissetmediğin için daha iyi yapıyosun ve ağrı da hissetmiyorum şuan
260 a aldımkaç tl o bende alacam
tüm vücüdüna sür kremi sonra birine dalaş bak bi harbi acıtıyomu diye260 a aldım
şaka maka harbi oaly var 1 - 2 güne karnıma ve yüzüme sürerim söylerimtüm vücüdüna sür kremi sonra birine dalaş bak bi harbi acıtıyomu diye
sikinini ucuna sür his gelmediği için boşalmazsın 2 saat sikiştüm vücüdüna sür kremi sonra birine dalaş bak bi harbi acıtıyomu diye
bu anestol ne zaman etki ediyo sürdüm 20dk geçti hala bi uyuşukluk yok bendeşaka maka harbi oaly var 1 - 2 güne karnıma ve yüzüme sürerim söylerim