keçi boynuzu pekmezi

sladekilic

sladekilic

pretty boy
olayı ne bunun harbi tyi yükseltiyo mu

• +1
Reactions: ltnsyn, MogEater and whitemonster6
İki kaşığı götüne soktunmu 1500ng/dl oluyormuş
Sağ ol kardeşim ama ben sevdiğin kızın pembe amını tercih ediyorum

Babam küçükken boyun uzar zart zurt diye yarrak gibi tadlı şeyi içirirdi hiçbir boka yaradığı yok.

• +1
  • Hmm...
Reactions: ltnsyn and DirtyBlonde
Azede Dut bekmezi var. Hem tatlı, hem sifali. Hastalaninca 3 4 kasik yerim. 1 haftadan az sureye duzeliyom

• +1
Reactions: Kayra139
yanlış dememiş yapış yapış şöyle sok götüne prostattan emiliyo testosteronu kanka birde eline dök 31 çek sikin uzar

• +1
Reactions: ltnsyn, cakdripa and maarda
esgalini bilmesem bi sik oldugunu dusuncem canim oglusum benim

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, Arisylva and maarda
Düzenli beslenmen uykun ve stres gibi dış faktörlerin tamamen iyiyse onun dışı herşey cope kanka

esgalini bilmesem bi sik oldugunu dusuncem canim oglusum benim
psl veya appealda beni dövebileceğini düşünüyosan irl dropla aksi takdirde sadece havlıyor sayıyom seni

psl veya appealda beni dövebileceğini düşünüyosan irl dropla aksi takdirde sadece havlıyor sayıyom seni
Napcan knk beni doxxlamaya çalıştığın gibi sıçıp batırıp sonra bida mi rezil olcan

• JFL
Reactions: cakdripa and orhanhic
havliyo mu sayiyon beni canimin ici

• JFL
Reactions: reanrao
Napcan knk beni doxxlamaya çalıştığın gibi sıçıp batırıp sonra bida mi rezil olcan
la orospunun evladı ghost olduğun için bulunamadın hala o günde mi kaldın ptsd falan yaşıyosan söyle geceleri titriyosan doxxlanacağını düşünüp :D

la orospunun evladı ghost olduğun için bulunamadın hala o günde mi kaldın ptsd falan yaşıyosan söyle geceleri titriyosan doxxlanacağını düşünüp :D
hala arıyon mu beni
arada aklıma geliyo gülüyom 2 yanlıs kisi doxxladın

• JFL
Reactions: Arisylva and recai iskender
hala arıyon mu beni
arada aklıma geliyo gülüyom 2 yanlıs kisi doxxladın
ikiside arkadaşın+ aramıyorum seni aramayı 2 ay önce saldım ama ptsd yaşadığını düşünüyorum o döneminden kalma

Kimi doxxlamıştı
yuda bide biri daha vardı da modlar silmiş hatırlamıyorum
threadde herkes bunla tassak gecmeye basladı buda yukarıdaki gibi sızlanmaya basladı işte

• JFL
Reactions: recai iskender
sentetik olarak alamaycagin hicbir seyi vermeyecek, ana etken maddesi ozelligi neyse git sentetik al daha ucuz ve bok gibi degil.

hangi attigi foto bilmiyom ama benim dedigimin o olduguna eminim
IMG 1269

Bu adamı mı diyon

yuda bide biri daha vardı da modlar silmiş hatırlamıyorum
threadde herkes bunla tassak gecmeye basladı buda yukarıdaki gibi sızlanmaya basladı işte
yav ne sızlanacam sen tir tir titriyon panik atak geçirmişsin bu geceleri düşünerek

manitan 2 biraya altimda he kanki
oglusum benim oglusum oglusum

sandigin kadar siklenmiyon sladekilic
sandığım kadar siklenmiyosam her konuda aynı boku açmasın arkadaşın göt korkusu var sanırım

senin sikebileceğim bir manitanda zaten yok kanka lahım faresine benziyon çünkü sevdiğin kız sikilmeye mahkum

sandığım kadar siklenmiyosam her konuda aynı boku açmasın arkadaşın göt korkusu var sanırım

senin sikebileceğim bir manitanda zaten yok kanka lahım faresine benziyon çünkü sevdiğin kız sikilmeye mahkum
1749069588142

lagim faresi oglusum canim oglusummm
manitan oglusum oglusum