keeşiyo muyum

olum bune amına koyım beyaz top dedıgın de kepeklı derı olabılır, benım kepegım asırı cokken bende kar yagdırıyodum yada stresten kafanda yara da olmus olabılır
fotoyu büyült fark edersin çok çok dökülüyo ama hepsi uzamış kıllar
1000016851
uçlarında böyle beyaz toplar var hepsinde
kepekli değilim

• +1
Reactions: Thrill
olum sac kokun mu bune amk, ayrica bende bıraz oldu da senınkı benımkıne kıyasla asiri ekstremnbi doktora git
foktor defıgım dr dahılıyeye gıt bı sey eksoklıgınden mı psıkılojık mı yolsa baska bısey mı oldugunı o zaman anlarsın

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
olum sac kokun mu bune amk, ayrica bende bıraz oldu da senınkı benımkıne kıyasla asiri ekstremnbi doktora git
saç kökü bu kökünde beyaz toplar var ve dökülen tüm sačlar uzamış saçlar ve cidden aşırı dökülüyo. 3-4 senedir böyle

• +1
Reactions: Thrill and annenisikeyim
saç kökü bu kökünde beyaz toplar var ve dökülen tüm sačlar uzamış saçlar ve cidden aşırı dökülüyo. 3-4 senedir böyle
3 4 senedır je beklıyon reıs kusura bakma da? olum ben bı yerımde ufak bı farkoılık oluyo hastane hastane dolasıyom aw

• +1
3 4 senedır je beklıyon reıs kusura bakma da? olum ben bı yerımde ufak bı farkoılık oluyo hastane hastane dolasıyom aw
anneme diyorum sürekli bir ara gideriz diyo ne bilim hayir kendisi de diyo niye boyle arastir coz bunu e arastiriyorum gidelim diyorum diyo ki tamam gideriz bi ara

• +1
anneme diyorum sürekli bir ara gideriz diyo ne bilim hayir kendisi de diyo niye boyle arastir coz bunu e arastiriyorum gidelim diyorum diyo ki tamam gideriz bi ara
haci git mhrsden yada e nabizdan yakın uastaneden dahiliyeye al gelir o zaman

• +1
haci git mhrsden yada e nabizdan yakın uastaneden dahiliyeye al gelir o zaman
yaglanma sorunu da var. 1 gun tek yikanmayinca hayatinda banyo yuzu gormemis birine benziyorum ogretmen falan bile yuzume git yikan falan diyor aq o derece sadece 1-2 gun yikanmayinca. saclar haliyle ince olunca bi de yaglaninca tek yerde toplaniyorlar bu sefer kafa derim gozukuyo ve herkea kel olcagimi soyluyor

• +1
yaglanma sorunu da var. 1 gun tek yikanmayinca hayatinda banyo yuzu gormemis birine benziyorum ogretmen falan bile yuzume git yikan falan diyor aq o derece sadece 1-2 gun yikanmayinca. saclar haliyle ince olunca bi de yaglaninca tek yerde toplaniyorlar bu sefer kafa derim gozukuyo ve herkea kel olcagimi soyluyor
haci cok hıxlı sekılde git benım de senın gubı arkadasım gardı kıcırcıktı bıdde suan saclsrı ıncecık kaldı gece vırakma

e yarraklarım senin arkadaşının sülalesi hepsi kel arkadaşın ilk defa 3. sınıfta boşaldı peki ya konuştuğun kişi? en çok siz biliyonuz tabi hayatımda ilk defa geçen ay rüyalandım aq
tamam kel olmayacaksın siktir git

• +1
tamam kel olmayacaksın siktir git
veridigin ornek bok gibi olmasa bisi demem digerleri de kel olacaksın diyor sinirli anıma da denk gelince ole cevap verdim kb ama cidden cok sikko bi cevaptı arkadaşım ortaokulda kelleşti konuyla ne alakası var aq

• +1
kellesiyon mu emin değilim tepe normal yanlarda sorun var ama oda bazılarında doğuştan direkt öyle oluyo
son zamanlarda fark ettin mi gerileme yada ne kadar sac döküyon

• +1
Reactions: Thrill, apo, Serialsuicide and 1 other person
kellesiyon mu emin değilim tepe normal yanlarda sorun var ama oda bazılarında doğuştan direkt öyle oluyo
bana kalirsa gerileme yok foto oyle cikmis alnim baya duz ve sacim hafif islakti o sirada
gerileme farkedemiyorum dedigim gibi ama bana genelde kel kalacan diyenler sacimin seyrekligini gorunce tepesini gorunce diyor yanlar değil genelde yagli oldugu vakitler
1-2 tarayarak ne kadar dokuldugunu foto attim asiri dokuluyo ama uzun saclar dokuluyo ve diplerinde beyaz yivarlaklar var sanirim tellogen effuvliumda oluyomus bu idk

• +1
Reactions: Thrill, apo and maarda
1000016853

sadece tarak vurdum 1-2 kere

• +1
1000016857

• +1
@maarda

• +1
kel mi olcam diyon
Aynı yaştayız
Saçıma tarağı sokup döndürsem yarım saat 10-15 kıl çıkar anca
Babamda 50 yaşına gircek gerileme yok saçında
Kel kalacaksın diyemem ama ya kelleşiyosun yada sağlıksızsın

• +1
Reactions: Thrill, apo and growthplatessss111
Aynı yaştayız
Saçıma tarağı sokup döndürsem yarım saat 10-15 kıl çıkar anca
Babamda 50 yaşına gircek gerileme yok saçında
Kel kalacaksın diyemem ama ya kelleşiyosun yada sağlıksızsın
benim babam 50 yaşında onda sıkıbtı yok dayı amcada falan da yok onlar da genç sayılmaz dedem bile kel değil

• +1
Reactions: Thrill, apo and Topkra
benim babam 50 yaşında onda sıkıbtı yok dayı amcada falan da yok onlar da genç sayılmaz dedem bile kel değil
Büyük ihtimal sağlık sıkıntıların var o zaman
Maarda her ne yapıyosa bırakıp baksa düzgün bi cevap verir herhalde onu bekle

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, apo, maarda and 1 other person
@maarda

• +1
aga bunun aynısı benim dayıma olmuştu 3 hafta sonra helvasını yedik :(

• So Sad
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, apo and 1 other person