![Arif](/data/avatars/l/117/117770.jpg?1735886667)
Arif
Mogger
Aksam sacimi keseceyim ama tek gram bilgim yok. Sadece önünden keseceyim. 2 3 sm kisaltsam yeter. Mod cut icin. Nasıl keseyim ? Birileri soylesin acil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ıslat makasla kes kafana gore ama kuruyunca çeker saçın ona göre cok kisa kesmeAksam sacimi keseceyim ama tek gram bilgim yok. Sadece önünden keseceyim. 2 3 sm kisaltsam yeter. Mod cut icin. Nasıl keseyim ? Birileri soylesin acil
knk sacini şekillendir şekillendirdiğin zaman gozune neresi batiyorsa oralari kes zaten kivircik ve uzunsa çok kesmediğin surece belli olmicak dumduz texturesiz ise zor birazAksam sacimi keseceyim ama tek gram bilgim yok. Sadece önünden keseceyim. 2 3 sm kisaltsam yeter. Mod cut icin. Nasıl keseyim ? Birileri soylesin acil
La sen hala burada ne geziyorsun intihar edeceksin çık oğlumKendin kesme pişman olacab
Tamam topoşLa sen hala burada ne geziyorsun intihar edeceksin çık oğlum
Engelli olmayan bebeleri engelli gösterip para aklıyorlar e bu pezevengi niye engelsiz gösteriyorsunuz amkLa sen hala burada ne geziyorsun intihar edeceksin çık oğlum
İhbar edecem oğlum seni baban doktora rüşvet falan mı verdi bekle oğlum senEngelli olmayan bebeleri engelli gösterip para aklıyorlar e bu pezevengi niye engelsiz gösteriyorsunuz amk
Senin yerin engelli bakımevi her gün yahudi otizm iğnesi vurulman lazımİhbar edecem oğlum seni baban doktora rüşvet falan mı verdi bekle oğlum sen
Ama merak etme Allah engellileri sorgusuz sualsiz cennetin en üstten 6. katına atıyor Allah böyle yarattıysa bir sebebi vardır senin de sınavın buymuşSenin yerin engelli bakımevi her gün yahudi otizm iğnesi vurulman lazım
Bilmeyenler için 7. de peygamberler varAma merak etme Allah engellileri sorgusuz sualsiz cennetin en üstten 6. katına atıyor Allah böyle yarattıysa bir sebebi vardır senin de sınavın buymuş
5 de şehitler 4 de imamlarBilmeyenler için 7. de peygamberler var
Wavy kankaknk sacini şekillendir şekillendirdiğin zaman gozune neresi batiyorsa oralari kes zaten kivircik ve uzunsa çok kesmediğin surece belli olmicak dumduz texturesiz ise zor biraz
Harbimi laKendin kesme pişman olacab
AynenHarbimi la
KOtu olmaz dimi?ıslat makasla kes kafana gore ama kuruyunca çeker saçın ona göre cok kisa kesme
Deniycem amaAynen
Düz dalgalı arasıkıvırcıkmısın düzmü
yeni yıkadıgımda düz ama 1 2 gün sonra dalgalı oluyorkıvırcıkmısın düzmü
Saç yanları çok uzun degil. Sadece önden kesicem yapamazmıyım? Çocukken saçımı bsbam keserdi ondan yardım alıcamozaman biraz zor kıvırcığı evde kesmek kolay ondan sordum
mod cutu berberin yapabilmesi lazım berbere git direk
yani düz saçı kesmede hiç bilgim yok ama yardım alıp yaparsın benceSaç yanları çok uzun degil. Sadece önden kesicem yapamazmıyım? Çocukken saçımı bsbam keserdi ondan yardım alıcam
Tesekkürleryani düz saçı kesmede hiç bilgim yok ama yardım alıp yaparsın bence
kötu olursa sorun sacta degildir zaten bosverKOtu olmaz dimi?
Saçı kesmeden önce türkçeni düzelt ok?Aksam sacimi keseceyim ama tek gram bilgim yok. Sadece önünden keseceyim. 2 3 sm kisaltsam yeter. Mod cut icin. Nasıl keseyim ? Birileri soylesin acil
Adam azer lan terbiyeni takın müge anlı falan konuşturtmaSaçı kesmeden önce türkçeni düzelt ok?
Sen konuşma topoşAdam azer lan terbiyeni takın müge anlı falan konuşturtma
Oğlum elimde foton var adın var mahvederim seni anan müge anlıya çıkıp günlerce ağlasa bile bulamazSen konuşma topoş
AzerbaycanliyimSaçı kesmeden önce türkçeni düzelt ok?
berber?Aksam sacimi keseceyim ama tek gram bilgim yok. Sadece önünden keseceyim. 2 3 sm kisaltsam yeter. Mod cut icin. Nasıl keseyim ? Birileri soylesin acil
Yapicam la. HazirlandimOkulun işin vs veya sosyal hayatın hala devam ediyorsa kesinlikle yapma sike sike berbere gideceksin depresyonda filan olup evde takildigin dönemde 2 3 kere kessen alışırsın ama dediğim gibiyse yapma
Berber daha sikiyoberber?
kanka before after plsYapicam la. Hazirlandim
Atarimkanka before after pls
Sadece onunu kesicem kk. Sadece onundenkanka before after pls
neye benziyecek merak ettimSadece onunu kesicem kk. Sadece onunden
Brain moser gibi ama daha uzun önüneye benziyecek merak ettim
herneyse kes bakalımBrain moser gibi ama daha uzun önü
Kesiomherneyse kes bakalım
Kanka yukardan tutup kes daha iyi olurKesiom
Perdeleri örtüp kapıyı kilitlemeyi de unutmaKanka yukardan tutup kes daha iyi olur
KesdimKanka yukardan tutup kes daha iyi olur
HwidhwidhwihdwihssPerdeleri örtüp kapıyı kilitlemeyi de unutma
Seni sevdim gençPerdeleri örtüp kapıyı kilitlemeyi de unutma