Kendi saçımı keseceyim(acil bakın)

Arif

Arif

Mogger
Aksam sacimi keseceyim ama tek gram bilgim yok. Sadece önünden keseceyim. 2 3 sm kisaltsam yeter. Mod cut icin. Nasıl keseyim ? Birileri soylesin acil

Şimdiden tesekkurler

Saniyorumki islatip duz kesicem ama egri olacagindan korkuyorum.

Aksam sacimi keseceyim ama tek gram bilgim yok. Sadece önünden keseceyim. 2 3 sm kisaltsam yeter. Mod cut icin. Nasıl keseyim ? Birileri soylesin acil
ıslat makasla kes kafana gore ama kuruyunca çeker saçın ona göre cok kisa kesme

knk sacini şekillendir şekillendirdiğin zaman gozune neresi batiyorsa oralari kes zaten kivircik ve uzunsa çok kesmediğin surece belli olmicak dumduz texturesiz ise zor biraz

Kendin kesme pişman olacab

• +1
Reactions: MentalistKebab
La sen hala burada ne geziyorsun intihar edeceksin çık oğlum
Engelli olmayan bebeleri engelli gösterip para aklıyorlar e bu pezevengi niye engelsiz gösteriyorsunuz amk

Engelli olmayan bebeleri engelli gösterip para aklıyorlar e bu pezevengi niye engelsiz gösteriyorsunuz amk
İhbar edecem oğlum seni baban doktora rüşvet falan mı verdi bekle oğlum sen

Senin yerin engelli bakımevi her gün yahudi otizm iğnesi vurulman lazım
Ama merak etme Allah engellileri sorgusuz sualsiz cennetin en üstten 6. katına atıyor Allah böyle yarattıysa bir sebebi vardır senin de sınavın buymuş

Ama merak etme Allah engellileri sorgusuz sualsiz cennetin en üstten 6. katına atıyor Allah böyle yarattıysa bir sebebi vardır senin de sınavın buymuş
Bilmeyenler için 7. de peygamberler var

knk sacini şekillendir şekillendirdiğin zaman gozune neresi batiyorsa oralari kes zaten kivircik ve uzunsa çok kesmediğin surece belli olmicak dumduz texturesiz ise zor biraz
Wavy kanka

• +1
Reactions: angrybirds
Sonucu soylerim

kıvırcıkmısın düzmü

ozaman biraz zor kıvırcığı evde kesmek kolay ondan sordum
mod cutu berberin yapabilmesi lazım berbere git direk

• +1
Reactions: angrybirds
ozaman biraz zor kıvırcığı evde kesmek kolay ondan sordum
mod cutu berberin yapabilmesi lazım berbere git direk
Saç yanları çok uzun degil. Sadece önden kesicem yapamazmıyım? Çocukken saçımı bsbam keserdi ondan yardım alıcam

Saç yanları çok uzun degil. Sadece önden kesicem yapamazmıyım? Çocukken saçımı bsbam keserdi ondan yardım alıcam
yani düz saçı kesmede hiç bilgim yok ama yardım alıp yaparsın bence

Saçı kesmeden önce türkçeni düzelt ok?

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender, Arif and Mehmet Arga
Sen konuşma topoş
Oğlum elimde foton var adın var mahvederim seni anan müge anlıya çıkıp günlerce ağlasa bile bulamaz

• JFL
  • +1
Reactions: Mehmet Arga and chadwers
Okulun işin vs veya sosyal hayatın hala devam ediyorsa kesinlikle yapma sike sike berbere gideceksin depresyonda filan olup evde takildigin dönemde 2 3 kere kessen alışırsın ama dediğim gibiyse yapma

berber?

Okulun işin vs veya sosyal hayatın hala devam ediyorsa kesinlikle yapma sike sike berbere gideceksin depresyonda filan olup evde takildigin dönemde 2 3 kere kessen alışırsın ama dediğim gibiyse yapma
Yapicam la. Hazirlandim