Kendi üzerimde heightmaxxing deneyi

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Silver
boyum yeterli saniyordum ama fark ettimki boyum hic yeterli degil herkesten heightmog yiyorum

Bende bir karar aldim uzerimde deney yaparak insanliga bir katkim olsun
Cope olsun ya da olmasin butun yontemleri uygulayacagim
D3k2 overdose
Masai jump[evet bunu bile]
Şekermaxx
Hgh
Posturmaxxing gibi
Deney 3 ay surecek baska neler ekleyebilirim onerilerinizi bekliyorum @maarda @menas @MentalistKebab

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: auitistsurvior, Kayra139, Zodiac and 4 others
boyum yeterli saniyordum ama fark ettimki boyum hic yeterli degil herkesten heightmog yiyorum

D3k2 overdose
Şekermaxx
Hgh
Posturmaxxing gibi
Deney 3 ay surecek baska neler ekleyebilirim onerilerinizi bekliyorum @maarda @menas @MentalistKebab
Boyun kaç

D3k2 overdose
Şekermaxx
Hgh
Posturmaxxing gibi
D3k2 overdose fazla yapma ben yaptığım zaman böbrek ağrısı ve kalp ritim bozukluğu yaşadım nedense şekermaxx ada gerek yok karblarda şeker sayılıyor ama hızlı yönden o açığı kapatıcam diyorsan dondurma falan tüket ve bide insulin direncine baktır ona göre alıcağın şeker dozunu ayarla. En mantıklı şey bence şuanda boy plağın açıksa aromasin + hgh/gh kullanman. Postürmaxxingde postürün kötü değilse boyunu 1 cm bile uzatmaz max 0.5 cm falan uzarsın ve 3 aylık deney süresi baya kısa bir süre en az 6-9 ay bence yeterli bir süre.

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
Kac iu kullandin d3k2yi
yatmadan once 2bardak kola olur mu seker icin
Insulin direncine nasil baktirabilirim saglik ocaginda bakarlar mi
Aromasin hgh eczane verir mi yoksa baskasindan elden mi alacagiz
3 ayda sonuclar ortaya cikmaya baslar diye dusunuyorum
D3k2 overdose fazla yapma ben yaptığım zaman böbrek ağrısı ve kalp ritim bozukluğu yaşadım nedense şekermaxx ada gerek yok karblarda şeker sayılıyor ama hızlı yönden o açığı kapatıcam diyorsan dondurma falan tüket ve bide insulin direncine baktır ona göre alıcağın şeker dozunu ayarla. En mantıklı şey bence şuanda boy plağın açıksa aromasin + hgh/gh kullanman. Postürmaxxingde postürün kötü değilse boyunu 1 cm bile uzatmaz max 0.5 cm falan uzarsın ve 3 aylık deney süresi baya kısa bir süre en az 6-9 ay bence yeterli bir süre.

• +1
Reactions: Zodiac and Auchelius
Kac iu kullandin d3k2yi
yatmadan once 2bardak kola olur mu seker icin
Insulin direncine nasil baktirabilirim saglik ocaginda bakarlar mi
Aromasin hgh eczane verir mi yoksa baskasindan elden mi alacagiz
3 ayda sonuclar ortaya cikmaya baslar diye dusunuyorum
18.000 iu d3 kullanmıştım k2 de 360 tam ölçüm biri mi ne bilmiyorum erbatabdan almıştım d3k2 yi.

Yatmadan önce 2 bardak kola şeker hastalığın yoksa bence şeker oranı düşük yeteri kadar almamış oluyorsun böylede sugarmaxx için. Ve sağlık ocağı insulin direncine bakmıyor özel veya devlet hastanesine gidip baktırman lazım açlık kan şekerine ve insulin direncine baktır sugar max için ona göre bişeyler dene deneyeceksen ben 250-300 gram şeker alıyordum yeterli gelmedi herhalde bana aq gelişme alamadım herhangi bi şeyde test verip öğrenemediğim için çok random yapıyordum.

Aromasini devlet dağıtıyormuş bildiğin 1 i vermez diğer eczane verir teker teker sor.
Hgh içinse bulması ayrı bir zor ve reçetesiz satan bulmasıda ayrı bir zor.

3 ayda sonuç alırsın ama en iyi sonuçlar 6-9 cu ayda ortaya çıkıcağını düşündüğüm için süre kısa dedim.

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and İNTİKAM VAKTİ

D3k2 overdose
Şekermaxx
Hgh
Posturmaxxing gibi
knk ben 3 ay masaai jumps denedim bi sike yaramadı yalan yok gerçekten denedim

• +1
Reactions: Zodiac and İNTİKAM VAKTİ

D3k2 overdose
Şekermaxx
Hgh
Posturmaxxing gibi
sen plaklarına baktın mı açık mı senin

D3k2 overdose
Şekermaxx
Hgh
Posturmaxxing gibi
Git ayakkabi icine takilan 5cm tabanlik al, digerleri bos.

• +1
Reactions: reanrao, Zodiac, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person

D3k2 overdose
Şekermaxx
Hgh
Posturmaxxing gibi
plakların açık mı

ne aşağılaması aptal orospu evladı 14 yasındayım adam bilmem kac yasta benden heightmogg yiyo aq
knk sen niye bu kadar ragebaite dusuyon la:p

• JFL
Reactions: Zodiac
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
18.000 iu d3 kullanmıştım k2 de 360 tam ölçüm biri mi ne bilmiyorum erbatabdan almıştım d3k2 yi.

Yatmadan önce 2 bardak kola şeker hastalığın yoksa bence şeker oranı düşük yeteri kadar almamış oluyorsun böylede sugarmaxx için. Ve sağlık ocağı insulin direncine bakmıyor özel veya devlet hastanesine gidip baktırman lazım açlık kan şekerine ve insulin direncine baktır sugar max için ona göre bişeyler dene deneyeceksen ben 250-300 gram şeker alıyordum yeterli gelmedi herhalde bana aq gelişme alamadım herhangi bi şeyde test verip öğrenemediğim için çok random yapıyordum.

Aromasini devlet dağıtıyormuş bildiğin 1 i vermez diğer eczane verir teker teker sor.
Hgh içinse bulması ayrı bir zor ve reçetesiz satan bulmasıda ayrı bir zor.

3 ayda sonuç alırsın ama en iyi sonuçlar 6-9 cu ayda ortaya çıkıcağını düşündüğüm için süre kısa dedim.
günlük 15k ui alıyorum üstüne dısarıda 7 8 saat kalıyuorum aq bnen bir bok olmuyor

ne aşağılaması aptal orospu evladı 14 yasındayım adam bilmem kac yasta benden heightmogg yiyo aq
harbi ya kaç yaş küçüksün benden bende heightmogg yiyom

• +1
Saglik ocaginda olculdum 178 ama ayakkabiyla olctu nalaka amk?
Seni gotunden sikerim neresi yeterli degil amk 170 geziyorum denk dusurursem intikami ilk senden alcam

• So Sad
  • +1
Reactions: erkenboşalangarson, serenade, Serialsuicide and 1 other person
Seni gotunden sikerim neresi yeterli degil amk 170 geziyorum denk dusurursem intikami ilk senden alcam
İNTİKAM VAKTİ

• +1
  • WTF
Reactions: Serialsuicide, Kakeru, swaggy and 1 other person
İNTİKAM VAKTİ
BALENCI DEFENDER ALIP TABAN TAKMAYI DENICEM OLURSA SOKAKTA ALLAH FIBI HISSETCEM EVDE GIYMEK ICIN BILE ALCAM

• +1
Reactions: Serialsuicide, swaggy and Zodiac
BALENCI DEFENDER ALIP TABAN TAKMAYI DENICEM OLURSA SOKAKTA ALLAH FIBI HISSETCEM EVDE GIYMEK ICIN BILE ALCAM
KANKA ÇOK ÇİRKİN BİR AYAKKABI

• +1
Reactions: Serialsuicide, swaggy and reanrao
tabanlık ve defender giyersen 190 falan olursunheraldeamk

• +1
Reactions: Serialsuicide and reanrao
defender araba lastiğine benziyor aq

• +1
Reactions: Serialsuicide, swaggy and reanrao
her babayiğit giyemez defenderı
giymeyin zaten yürümesi bile çok zor olm merdivenden inerken taklaatıyodumamk
fazla lazımsa en mantıklisi 5-6cm ayakkabıdan 4-5cm booster 10cm safe gibi

neresi yeterli degil amk 170 geziyorum denk dusurursem intikami ilk senden alcam
Allah yardimcin olsun
Maalesef yeterli degil 10 kisiden 6-7 sinden heightmog yiyorum orospu evlatlari cok uzun

• +1
olm çok kötü duruyo la harbi uzun durmak için alcan mı

D3k2 overdose
Şekermaxx
Hgh
Posturmaxxing gibi
aga masai jump yapma ya gercekten kendini boş yere yorarsın
onun yerine günlük cardio yap daha iyi gelir

• +1
  • Ugh..
Reactions: Claymoreboy0118, İNTİKAM VAKTİ, Furkan Sarıkaya and 1 other person
agu bugu büyümüş de heightmaxx ogretiyor

D3k2 overdose fazla yapma ben yaptığım zaman böbrek ağrısı ve kalp ritim bozukluğu yaşadım
haftalık 300k alirken misil misil uyuyodum amk vitamini abartmayın ama bi boka yaramıyo overdose

Dostum genetiği hiçe saydı 😔😔
(Amk bende 173um yardim edin)
(Bide niye insta yazmıyon hic üzülüyom)
173 kısa değil bizim yaşa göre kanka

insta cok girmiyom son aralar yazarım askm:love:

• Love it
Reactions: xlegend
aga masai jump yapma ya gercekten kendini boş yere yorarsın
onun yerine günlük cardio yap daha iyi gelir
Kayram nerelisin bir abi kardes bulismasi yapalim

Last edited:
bir şey merak ediyorum bunu yapabilrmisin? 3 ay boyunca sadece pepsi kola spamla ve sleepmaxx yap

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Böyle diyetlerler aksine organlara zarar verip büyüme potansiyelini negatif yönde etkilemiyormusunuz

Dostum genetiği hiçe saydı 😔😔
(Amk bende 173um yardim edin)
(Bide niye insta yazmıyon hic üzülüyom)
Yarram heightmog atiyorsun bana insan biraz minnettar olur

• So Sad
Reactions: xlegend
  • So Sad
Reactions: Zagro