kendıne zarar veren varmı burada

vaktimi boşa harcıyorum

• +1
Reactions: pashanimair and reanrao
3 sene once stres ve sinirden parmaklarimin ic kismini isirip kopariyodum uçlarini

daha dün bileklerimi avcı bıcağımla kestim.Akşamın köründe annem biyandan beni görünce nöbet geçirdi hastaneye kaldırdılar babamda yok ıstanbulda zaten tek basına kolumu peceteye tutatarak acile yürüdüm acilde polis doluydu bakırköye yatırılmamak için eve geri döndüm birkaç sikko ilaç sürdüm geçti ama doktor uzaktan gördü beni acilde yanıma kostu baktı 4 tane derin yara bırakmısım 13 tane cızıgın ıcınde ama damarlara ve tendona zarar gelmemıs allaha şükür.

• +1
  • Woah
Reactions: lockedawayfornow, xlegend, Arisylva and 1 other person
polisler kimliğimi alıp adli işlem başlatacaktı aq sonra ben sigara için izin aldım gelecem dedim kaçtım gittim aq XDDD

izleri duracak ömrüm boyunca o sıkıntı

lolde yanıma gelen orospunun sıctıkları yuzunden kendime yumruk atmıstım bikac kere
Neden oyle bir şey yaptin aptal orospu evladi

• +1
  • WTF
Reactions: kenssho, atess, Serialsuicide and 2 others
daha dün bileklerimi avcı bıcağımla kestim.Akşamın köründe annem biyandan beni görünce nöbet geçirdi hastaneye kaldırdılar babamda yok ıstanbulda zaten tek basına kolumu peceteye tutatarak acile yürüdüm acilde polis doluydu bakırköye yatırılmamak için eve geri döndüm birkaç sikko ilaç sürdüm geçti ama doktor uzaktan gördü beni acilde yanıma kostu baktı 4 tane derin yara bırakmısım 13 tane cızıgın ıcınde ama damarlara ve tendona zarar gelmemıs allaha şükür.
iyimisn knk

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
Datho bol acılı çiğ köfteyle kendine zarar vermişti onun dışında bilmiyorum

• JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, xlegend, ascendantwill and 3 others
Okb dönemleri cama tekme armıştım bacağımda hayvan gibi yara izi var

• +1
Reactions: pashanimair
Sinir krizi geçirip duvarları yumrukluyordum, elim bayağı şişmişti

• +1
Reactions: xlegend
Fivemde fight kaybetince yanlışlıkla masayı ortadan ikiye yardım ellerim kan içinde kalmıştı

• +1
duvarı yumruklamaktan parmağımı kırmıştım 1.5 2 hafta alçıda kalmıştı

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
sabah kalkip isemeden once kollarimi kesiyorum amk bagimlilik haline geldi artik

• +1