elixxxeli
Iron
Yazdım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Saçını uzat öyle kapat ya da otoplasty başka yolu yokYazdım edin
Cope kanka oyaşına bağlı kepçeliği zamanla gidebilir
Hamster al kulaklarının yanına koy bırak onlar budama işlemi yaparlar @SerialsuicideYazdım edin
şimdi kardeşim köprü altına gelmen lazım, sana orda kovada beyaz tutkalımsı bi malzeme vericem onu kulaklarının arkasına sürüp yapıştırıcaksın. @ascendantwill senin için özel olarak hazırlıyo olacakYazdım edin
Hamster al kulaklarının yanına koy bırak onlar budama işlemi yaparlar @Serialsuicide
thumbpull+masai jumpYazdım edin
bilmiyorum, benim küçüklük fotoğraflarımla şuanki arasında baya fark varCope kanka o
Kulak gelişimi genellikle 6 yaşında duruyor diye biliyorumbilmiyorum, benim küçüklük fotoğraflarımla şuanki arasında baya fark var
bilmiyorum, benim küçüklük fotoğraflarımla şuanki arasında baya fark var
Kafan büyüdükçe biraz daha iyi oluyor ama hala kepçe kalıyor normal kulak gibi olması imkansızKulak gelişimi genellikle 6 yaşında duruyor diye biliyorum
haklısın kral küçükken saçım kısa olduğundan daha belirgin olabilirKafan büyüdükçe biraz daha iyi oluyor ama hala kepçe kalıyor normal kulak gibi olması imkansız
yok knk silver surfer push upthumbpull+masai jump
Threadı açan adam 5 yaşındamı sence kafatasını siktiğimDeğil benim 5 yaşında falan düzeldi![]()
değilCope kanka o
Aq salağı anlamayacak kadar mal mısın şunu taşak geçtim , ağır embesilsin knk tedavi olThreadı açan adam 5 yaşındamı sence kafatasını siktiğim
Olm nerden anlicam mal mısın değil misin greysin ztn ciddisin sandımAq salağı anlamayacak kadar mal mısın şunu taşak geçtim , ağır embesilsin knk tedavi ol