D
Deleted member 538232
Iron
17 yasındayım hayatım bok gibi sorun looks degil maddi durum 2 odalı bi evde yasıyorum annemle beraber babam aptal orospu evladı baska biriyle birlikte ve baya zengin arada konusuyoruz telefonlada bi sike yaradigi yok neyse iste boyle bi tanede ablam var oda evlendigi kisiyle birlikte cok mutlular maddi durumlarida cok iyi bizle aralarida cok iyi neyse esas mevzu bana gelelim hayatta hiçbir hedefim yok hicbirseye hevesim yok herhangi bir işe hevesim yok derslerde kotu zaten hic ugrasmiyorum ama genel olarak cok basarılı biriyim sosyal iliskilerde falan öğrenmeye meyilliyim ingilizcemde iyi almanca ogrenmeye bu yakinlarda neyse iste boyle gorunusumde baya iyi guzel fizigim var cok disiplinliyim & iradeliyim ya bunları niye anlattiysam iste neyse kısaca hayattaki yolumu bulamıyorum hayatta bir hedefim yok her zaman gelecegi dusunuyorum belkide dogru yapmiyorumdur hep boyle fakirmi kalicaz falan eger boyle olursa 20-25 yasina kadar ropelicem hersey cok kotuye giderse suan fena degil annem uzulmesin diye yapmiyorum boyle iste gercegi bunu neden yazdigimi bilmiyorum sadece bi yere icimi dokmek istedim