Keşke kürt olsaydım

xlegend

xlegend

incel degilim
Kürtsen = Bol akraba

Akravaların içinde çevresi geniş krko rleman vardır mevzuna çağırabilirsin uğraşmana gerek yok

Ama kürt değilsen arka yapman için nt olman lazjm

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, kurdistan and 2 others
Sosyal medyaya göre Kürtler = Bol çevreli deli gibi parası olan düğünde 1 milyar dolar takı alan toplamda aşiretinde 1 milyon profesyonel 1 milyon da paramiliter güç olan oldukça zengin baya da uzun 190 mavi gözlü sarışın elemanlar

Gerçeklikte Kürtler =
1761945561659

1761945584013

Senin bahsettiğin kürtler sadece %5lik feodal ağalara bağlı kürtler knk onlar da artık git gide eriyor.

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Duck Eats Bagel, nevaevametheratall, Serialsuicide and 6 others
Yetiştirme yurdunda mı büyüdün sen amın evladı?

Kürtlerin akrabası var da senin yok mu? Azıcık atılgan olup her biriyle yakın olsaydın böyle akraba 31'i çekmezdin.

Ha sen illa arkana birilerini almak istiyorsan, sıyır eşofmanı arkana geçecek çok kürt olur.

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: IlI, Duck Eats Bagel, Trenmaxx1 and 11 others

Kürtlerin akrabası var da senin yok mu? Azıcık atılgan olup her biriyle yakın olsaydın böyle akraba 31'i çekmezdin.

Ha sen illa arkana birilerini almak istiyorsan, sıyır eşofmanı arkana geçecek çok kürt olur.
ya ZDFŞLDSFŞLWFŞLFŞLEWFELŞFŞLWEŞLDSFDŞLSFLŞDFSFWŞLEFWLFEWKLFKL

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Trenmaxx1, why not me? and 6 others
Sosyal medyaya göre Kürtler = Bol çevreli deli gibi parası olan düğünde 1 milyar dolar takı alan toplamda aşiretinde 1 milyon profesyonel 1 milyon da paramiliter güç olan oldukça zengin baya da uzun 190 mavi gözlü sarışın elemanlar

Gerçeklikte Kürtler =
View attachment 4271352
View attachment 4271355

Senin bahsettiğin kürtler sadece %5lik feodal ağalara bağlı kürtler knk onlar da artık git gide eriyor.
Kürtler hakkında salt gerçeği bize ancak sen açıklayabilirsin.

Bir Türk olarak sana soruyorum,

Kürtlerin bu kadar iyi bir hayat yaşadığı izlenimine insanlar niye kapılıyor?

Kürtler değil mi ki akşama kadar konfeksiyonda karınca gibi çalışan,

Propagandada üstünüze yok.

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, anathema and 4 others
Azıcık atılgan olup her biriyle yakın olsaydın böyle akraba 31'i çekmezdin.
Herkesin ailesi senin gibi sanman hangi aptal orospu çocuğu seviyesi?

Sende haklısın farklı ortamlarda bulunmayıp, lisede incel agalarınla takıldığın için tüm dünyayı öyle sanıyosun
Bide çevrem ve arkam var knk tanıdığım kürtler bunu sadece doğuştan elde ediyor

• +1
Reactions: jsbera, Auchelius and kurdistan

Propagandada üstünüze yok.
herkes aşiret marişet diyorda aslında kürtlerin çoğu inşaatta sürünüyor

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Turetskiyy, Yagiz8928 and 7 others

Propaganda ile alakası yok argümanlar veya algı içerikleri şak diye insanların önüne düşüyor. Ayrıca ülkede düzgün bir araştırma kültürü yok her sene millet çayçı hüseyini öldü sanıyor.
Beyaz Türkler ve Aşiret Reisleri (İkisi de millet bazına alındığında %10 falan) geri kalan %90 karınca gibi çalışıyor dünyanın çoğu yerinde böyle Kürtlere veya Türklere özgü bir durum yok.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Yagiz8928, Serialsuicide and 2 others
uzun 190 mavi gözlü sarışın elemanlar
Yok ya dış görünüşle alakası yok, küçüklükten beri geniş aileyle büyüdükleri için bence bilinçaltı birden fazla karakteri küçükken tanımaya başladığı için nt olması daha kolay oluyor

Bide gördüğüm çoğunun 20-30 tane kuzeni olduğu için illa aralarında yaşıt kuzen çıkıyor brndd oda yok

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and Resistance.
herkes aşiret marişet diyorda aslında kürtlerin çoğu inşaatta sürünüyor
Ben bahsederken dedişim kürtleri kastetmiştim

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and kurdistan
Yok ya dış görünüşle alakası yok, küçüklükten beri geniş aileyle büyüdükleri için bence bilinçaltı birden fazla karakteri küçükken tanımaya başladığı için nt olması daha kolay oluyor

Bide gördüğüm çoğunun 20-30 tane kuzeni olduğu için illa aralarında yaşıt kuzen çıkıyor brndd oda yok
Bu konuda tespitin doğru Kürtlerde akraba içi ilişkiler diğer toplumlara göre daha yüksek bu daha doğrusu direkt İrani kökenli çoğu toplumda böyle (Tacikler/Zazalar/Persler/Kürtler/Peştunlar/Lurlar vs vs)

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Propaganda ile alakası yok argümanlar veya algı içerikleri şak diye insanların önüne düşüyor. Ayrıca ülkede düzgün bir araştırma kültürü yok her sene millet çayçı hüseyini öldü sanıyor.

Beyaz Türkler ve Aşiret Reisleri (İkisi de millet bazına alındığında %10 falan) geri kalan %90 karınca gibi çalışıyor dünyanın çoğu yerinde böyle Kürtlere veya Türklere özgü bir durum yok.
Kardeşim açık olalım diyorum hala içindeki welatperezi bastıramıyorsun.

Sen de biliyorsun ki Türkiye’de kimsenin yapmak istemediği işleri sığınmacılarla Kürtler yapıyor.

• Hmm...
  • So Sad
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Sen de biliyorsun ki Türkiye’de kimsenin yapmak istemediği işleri sığınmacılarla Kürtler yapıyor.
Mesela

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, Auchelius and 3 others
Bugün taşınmak istedin diyelim 100 tane nakliye firmasıyla görüş çalışanların hepsi Kürt.

Fiziksel güç gerektiren çoğu işi Kürtler yapıyor.

Bu aşağılanacak veya küçümsenecek bir şey değil.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, Serialsuicide and 3 others
Bugün taşınmak istedin diyelim 100 tane nakliye firmasıyla görüş çalışanların hepsi Kürt.

Fiziksel güç gerektiren çoğu işi Kürtler yapıyor.

Bu aşağılanacak veya küçümsenecek bir şey değil.
İnşaat/Nakliye gibi işlerin günlük parası çoğu işten kat kat yüksek ama? En ortalama İnşaat Ustası bile 50-60 bin vuruyor ayda.

Kimsenin yapmayacak olması o işin değersiz olduğu anlamına gelmez. Sik sik küçük yerlerde garsonluk işleriyle uğraşıp günde 400-500 lira kazanacağıma gider İnşaata sürünürüm daha iyi amk.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, Serialsuicide and 2 others
İnşaat/Nakliye gibi işlerin günlük parası çoğu işten kat kat yüksek ama? En ortalama İnşaat Ustası bile 50-60 bin vuruyor ayda.

Kimsenin yapmayacak olması o işin değersiz olduğu anlamına gelmez. Sik sik küçük yerlerde garsonluk işleriyle uğraşıp günde 400-500 lira kazanacağıma gider İnşaata sürünürüm daha iyi amk.
400-500'ü berber çırağına veriyor, devülasyon mu geldi Türk lirasına amk?

40'ında bel fıtığından alaturka tuvalete sıçamayacak hale geliyor insan.

Ve kaldı ki mesai o bu şu diyerek çoğu beyaz yaka da aynı ücreti alıyor.

Yani günün sonunda şunu diyorum, köpek gibi çalışıp mansa musa gibi hayat yaşıyormuş gibi göstermenin anlamı yok.

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, Auchelius and 2 others
400-500'ü berber çırağına veriyor, devülasyon mu geldi Türk lirasına amk?
Bilmiyorsun mesela şakasız 2-3 ayrı işte calıştım hiçbir berber çırağına 500 lira vermez günlük. Yakınlarım baştan aşağı kuaför amk günlük 500 isteyen çırağa berber götüyle güler.
Ve kaldı ki mesai o bu şu diyerek çoğu beyaz yaka da aynı ücreti alıyor.

Yani günün sonunda şunu diyorum, köpek gibi çalışıp mansa musa gibi hayat yaşıyormuş gibi göstermenin anlamı yok.
Yok böyle bişi de arkadaşımın ablası petrol şirketlerinde ceo yardımcısı gibi bişi o bile torpille girdiği iş yerinde 30k alıyor . Kimse götünü bedavaya siktirmiyor o nakliyelerde inşaatlarda merak etme baya da kazanıyorlar haklarını. Kendi yakınlarımdan biliyorum inşaat/fırıncılık/nakliye işlerini hepsinin de kendi dükkanı 0 dan başladılar birde. İnşaata değinmeyeceğim zaten özellikle deprem bölgesinde ki ustalar paranın amına koydu son 2 sene de. Sende millete hayatı biliyorum diye yedirmeye devam et.

• +1
  • JFL
Bilmiyorsun mesela şakasız 2-3 ayrı işte calıştım hiçbir berber çırağına 500 lira vermez günlük. Yakınlarım baştan aşağı kuaför amk günlük 500 isteyen çırağa berber götüyle güler.

Yok böyle bişi de arkadaşımın ablası petrol şirketlerinde ceo yardımcısı gibi bişi o bile torpille girdiği iş yerinde 30k alıyor . Kimse götünü bedavaya siktirmiyor o nakliyelerde inşaatlarda merak etme baya da kazanıyorlar haklarını. Kendi yakınlarımdan biliyorum inşaat/fırıncılık/nakliye işlerini hepsinin de kendi dükkanı 0 dan başladılar birde. İnşaata değinmeyeceğim zaten özellikle deprem bölgesinde ki ustalar paranın amına koydu son 2 sene de. Sende millete hayatı biliyorum diye yedirmeye devam et.
"Benim yakınım böyle uzağım şöyle"

Kardeşim sözüne itimat edilmesini istiyorsan, Türkiye'nin gerçekliği olan beyaz yakanın çoğu durumda mavi yakadan fazla kazandığını kafana kazıyacaksın.

Beyaz yakanın düzeni, terfi imkanı hatta yurt dışı opsiyonu var.

HAYATIN GERÇEĞİ BİR AYIN MAAŞINDA DEĞİL 10 YILIN YORGUNLUĞUNDAN BELLİ OLUR. HİKAYENİN SONU APAR TOPAR ACİLE, BEL SAKATLIĞI YÜZÜNDEN İŞSİZ KALMAKLA BİTMESİN.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Turetskiyy and xlegend
@Resistance. @Atsizz

İşin sonunda biz burada sürünüyoruz ama küçük kesimdeki kirtlar ve tirklar keyiflerine bakıyor o yüzden over :forcedsmile:

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Turetskiyy, xlegend and 4 others
"Benim yakınım böyle uzağım şöyle"
Kendimden konuşmadım Türkiye de genel durum böyle bu sektörlerde.
Beyaz yakanın düzeni, terfi imkanı hatta yurt dışı opsiyonu var.
Aynı şekil patronu tarafından sabah akşam mobbing görüyor. Yurt dışı opsiyonu kısımına kahkaha attım aynen kanki. Ayrıca terfi imkanı ne amk terfiyi kaç senenin sonunda alıyo millet onu da geçtim aldığı terfi bi sike yarasa.
HAYATIN GERÇEĞİ BİR AYIN MAAŞINDA DEĞİL 10 YILIN YORGUNLUĞUNDAN BELLİ OLUR. HİKAYENİN SONU APAR TOPAR ACİLE, BEL SAKATLIĞI YÜZÜNDEN İŞSİZ KALMAKLA BİTMESİN.
10 yılın yorgunluğunda değil 10 yılın sonunda ne elde ettiğinle belli olur knk. Bir de sanki diğerleri yorulmuyormuş gibi konuşman yok mu knk bazenleri sadece ragebait yaptığını düşünüyorum ama sen harbi bunlara kendinde inanıyorsun.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, Serialsuicide and 1 other person

Aynı şekil patronu tarafından sabah akşam mobbing görüyor. Yurt dışı opsiyonu kısımına kahkaha attım aynen kanki.

10 yılın yorgunluğunda değil 10 yılın sonunda ne elde ettiğinle belli olur knk. Bir de sanki diğerleri yorulmuyormuş gibi konuşman yok mu knk bazenleri sadece ragebait yaptığını düşünüyorum ama sen harbi bunlara kendinde inanıyorsun.
Tamam kardeşim sen geçimini indir - bindir yaparak kazan.

Masa başında org'da gezinmek varken sahada götünü siktirmeye ne meyillisin amına koyayım.

@Resistance. @Atsizz

İşin sonunda biz burada sürünüyoruz ama küçük kesimdeki kirtlar ve tirklar keyiflerine bakıyor o yüzden over :forcedsmile:
Memleket çiye kardeşim, kürt müydün?

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, Serialsuicide and 3 others
Yanlış anlayabilirsin önemli değil ama ben buraya gerçek yaşımı veya boyumu bile söylemiyorum yaşadığım yeri hiç söylemem kusura bakma

• +1
Reactions: anathema, Duck Eats Bagel, xlegend and 3 others
Yarma amk olm bak mesela bilmiyosan konuşma işte amk çi ye ayrı yazılır bu 1 ikincisi ise çi ye nedir demek Memleket nedir diye mi sorulur amk ÖŞDFDFDSFF.

Memleket kuderi dicektin.

Bir sik bilmememe rağmen reddiye yaptım he sana.

• JFL
  • +1
Yarma amk olm bak mesela bilmiyosan konuşma işte amk çi ye ayrı yazılır bu 1 ikincisi ise çi ye nedir demek Memleket nedir diye mi sorulur amk ÖŞDFDFDSFF.

Bir sik bilmeme rağmen reddiye yaptım he sana.
Looksmax diye girdik Kürtçe öğreniyoruz amk :feelshaha:

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Turetskiyy, xlegend and 3 others
Yanlış anlayabilirsin önemli değil ama ben buraya gerçek yaşımı veya boyumu bile söylemiyorum yaşadığım yeri hiç söylemem kusura bakma
Sorun yok kardeşim

Bir sik bilmeme rağmen reddiye yaptım he sana.
Yavaş yavaş öğreniyorum, olur öyle hatalar.

Batıdaki artan kürt nüfusu sebebi ile rojdaları ve berivanları kürtçem ile etkileyeceğim.

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, xlegend, Serialsuicide and 4 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and xlegend
Amk ibneleri tirad boyunca hırt tırrık kavgası yapmışsınız ezik piçler sizi hırtların da tırrıkların da amina koyim köle gibi çalişıyorlar ve 2. 3. seviye insan muamelesi görüyolar dünyada hatta kendi ülkelerinde ırkdaşları bile yapiyo bunlari aşiret reisi puştlar aşiretteki gençleri hapis yatmaya yolluyor tırrıklar da birbirini koparıyor öldürüyor dini/siyasi fikrinden yargılıyo

Aynı şekil patronu tarafından sabah akşam mobbing görüyor. Yurt dışı opsiyonu kısımına kahkaha attım aynen kanki. Ayrıca terfi imkanı ne amk terfiyi kaç senenin sonunda alıyo millet onu da geçtim aldığı terfi bi sike yarasa.

Aptal göt lalesi hiç mi akraban yok işte sakatlanıp yaralanıp işsiz kalan

cırağa 500 vermemek je amk oha sonra niye usta yetişmiyor
Sorun yok kardeşim

Batıdaki artan kürt nüfusu sebebi ile rojdaları ve berivanları kürtçem ile etkileyeceğim.
Kokuyodur amları bok ve otlu peynir karişımı iğrenç kürt foidleri etkilemeye çalıstığın için sikilerek oldürülmelisin atsız

• JFL
Reactions: cakdripa, Duck Eats Bagel, Yagiz8928 and 3 others
Amk ibneleri tirad boyunca hırt tırrık kavgası yapmışsınız ezik piçler sizi hırtların da tırrıkların da amina koyim köle gibi çalişıyorlar ve 2. 3. seviye insan muamelesi görüyolar dünyada hatta kendi ülkelerinde ırkdaşları bile yapiyo bunlari aşiret reisi puştlar aşiretteki gençleri hapis yatmaya yolluyor tırrıklar da birbirini koparıyor öldürüyor dini/siyasi fikrinden yargılıyo

Kokuyodur amları bok ve otlu peynir karişımı iğrenç kürt foidleri etkilemeye çalıstığın için sikilerek oldürülmelisin atsız
kimse türk kürt kavgası yapmıyor knk iş dağılımı hakkında konuşuyoruz, önce okuduğunu anla

• +1
  • Love it
Reactions: why not me?, anathema, Auchelius and 4 others

Gerçeklikte Kürtler =
View attachment 4271352
View attachment 4271355

Yalan söylüyor tüm Kürtler 190 aryanid mavi gözlü sarışın fenotibiz asiretimizde var fena villalara kayiyoz

• JFL
  • Love it
Reactions: anathema, Duck Eats Bagel, Yagiz8928 and 3 others

Am amdır kardeşim,

İstersen amcığa tuz ruhu dök yine kokar.

• JFL
  • Ugh..
Reactions: churmaxxed, Duck Eats Bagel, Yagiz8928 and 1 other person
Otlu peynir kokmasın ama ya
Git kendini sik o zaman amına koyduğum sizin gibi göt verenler burayı nereden buluyor hiç anlamıyorum

• +1
  • Ugh..
Reactions: Resistance., Yagiz8928, xlegend and 1 other person
Sorun yok kardeşim

true rojda hunter

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed and Atsizz
Ya amin feryadi turk dedigin de sanki turk aq, su irk mevzusunu Turkiye geride birakmadigi surece Turkler de Kurtler de anca zemini yalar:lul:

• +1
Reactions: Turetskiyy
Ya amin feryadi turk dedigin de sanki turk aq, su irk mevzusunu Turkiye geride birakmadigi surece Turkler de Kurtler de anca zemini yalar:lul:
Geride bırakıp birleşmiş milletler mi olacaz orospu çocuğu seni?

Ortadoğu gibi bir coğrafyada bizi ayakta tutan yegane şey müslüman kimliğimiz ve Türklüğümüz.

Sen bunları geride bırakıp onlarca ırka kendi kaderini tayin etme hakkı vermemizi mi istiyorsun?

Tüm sevdiklerinin amına g3 mermisi sokayım.

• JFL
Reactions: churmaxxed, Trenmaxx1, Auchelius and 2 others
Geride bırakıp birleşmiş milletler mi olacaz orospu çocuğu seni?

Ortadoğu gibi bir coğrafyada bizi ayakta tutan yegane şey müslüman kimliğimiz ve Türklüğümüz.

Sen bunları geride bırakıp onlarca ırka kendi kaderini tayin etme hakkı vermemizi mi istiyorsun?

Tüm sevdiklerinin amına g3 mermisi sokayım.
Osmanlı olalım çok based ukraynalı cariye sikeriz

Tmm knk en kürt sensin
Lan kürtünün de türkünün de amk sizin beyninizi sikeyim siktirin gidin bu forumdan o beyninizi sikiyim sizin

Gerçeklikte Kürtler =
View attachment 4271352
View attachment 4271355

Olm kurtlerin zenginligiyle övünmesi bir milyonda bir görülen bir şey falan amk genelde fakirlikleri ve garibanliklariyla falan ovunurler pplerindede tony montana vs. olur

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend, Serialsuicide and Resistance.
Olm kurtlerin zenginligiyle övünmesi bir milyonda bir görülen bir şey falan amk genelde fakirlikleri ve garibanliklariyla falan ovunurler pplerindede tony montana vs. olur
bagirtma amk ya MZMDMFMDMSKSSLLSLDLDLDLDLDLD

Olm bide keşke ilk postunu buna atmayaydin aq kayıt olur olmaz eleman bunu yazdı agliyom

• JFL
  • So Sad
Reactions: why not me?, xlegend, Auchelius and 1 other person

ilk defa haklı :lul:

bagirtma amk ya MZMDMFMDMSKSSLLSLDLDLDLDLDLD

Olm bide keşke ilk postunu buna atmayaydin aq kayıt olur olmaz eleman bunu yazdı agliyom
İlk postun ne olayi var ki

• Woah
  • +1
Reactions: Resistance. and xlegend