keşke ölsem

evexoria

evexoria

2x15
sürpriz çocuk olmak çok kötü bir his kimseyi sevmiyorum hiç doğmasam daha iyiydi bir tane güzel günüm geçmiyor anasını sikeyim yakışıklıda değilim çok uzunda değilim kızlarla çok iletişimde kurmuyorum hatta kızları geç insanlarla uzun süreli arkadaşlık kuramıyorum herkes sadece eğlence kısmında asla kimseye tam olarak güvenemiyorum son 2yıldır keşke bir kaza olsa ölsem can versem diye nerdeyse hergün düşünüyorum artık geçen seneye göre bu sene biraz daha iyiydim ama bu son 2aydır gerçekten çok kötüyüm keşke dünyadaki herkes yok olsa

• So Sad
  • +1
Reactions: ankaranin_adami, pardonriki, truefoidslayerpqoqo and 6 others
Forumdan ayrıl dünya hassas kalpler için cehennem

• +1
Reactions: iyibiri, truefoidslayerpqoqo, ıdkjusthere and 3 others
Forumdan ayrıl dünya hassas kalpler için cehennem
forumdan önce daha kötüydüm en azından içim acıyınca yürüyüş yaparken burda kafamı dağıtıyorum

• +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo, Jordan Barrett, stacyworshipper and 2 others
forumdan önce daha kötüydüm en azından içim acıyınca yürüyüş yaparken burda kafamı dağıtıyorum
kanka istemeden depresifleştiriyor burası insanları zaman geçirmek için iyide dünyaya umudun bitiyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: truefoidslayerpqoqo, stacyworshipper and evexoria
kanka istemeden depresifleştiriyor burası insanları zaman geçirmek için iyide dünyaya umudun bitiyor
self ban nasıl attırılıyor

• +1
Reactions: Jordan Barrett, EK0 and stacyworshipper
self ban nasıl attırılıyor
@Stardew e yaz yardımcı olur yine bi bakta eğer cidden okadar depresifsen burda takılmanın pek sağlıklı olacağını sanmam

• +1
Reactions: evexoria and Stardew
sürpriz çocuk olmak çok kötü bir his kimseyi sevmiyorum hiç doğmasam daha iyiydi bir tane güzel günüm geçmiyor anasını sikeyim yakışıklıda değilim çok uzunda değilim kızlarla çok iletişimde kurmuyorum hatta kızları geç insanlarla uzun süreli arkadaşlık kuramıyorum herkes sadece eğlence kısmında asla kimseye tam olarak güvenemiyorum son 2yıldır keşke bir kaza olsa ölsem can versem diye nerdeyse hergün düşünüyorum artık geçen seneye göre bu sene biraz daha iyiydim ama bu son 2aydır gerçekten çok kötüyüm keşke dünyadaki herkes yok olsa
Neyseki ropelamadi illaha gelir burasi tavsan cukuru

• +1
Reactions: evexoria