evexoria
2x15
neden yaşıyorum bende bilmiyorum nerdeyse her gece umarım sabaha uyanmam diyerek yatıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tövbe haşa kardeşim yapma böyle bişey ailen üzülür yakınların üzülür baya üzülür deymez zaten YAPMAneden yaşıyorum bende bilmiyorum nerdeyse her gece umarım sabaha uyanmam diyerek yatıyorum
Yaşamın 3 katlı piramidi vardır ilki öz bakım ikincisi sosyal iletişim üçüncüsü de bilinçaltı yönetimi, 1 ay öncesine kadar hayvan gibi intihar intihar diye diye kafayı yemiştim neden yaşadığımı anlayamıyordum çocukluktan beri. sonra psikoloğun ordaki eleman senin gibi deyip önermesiyle stutz(2022)i izledim. Nasıl bir etki bilmiyorum ama son 1 aydır çok iyiyim sadece yapıyorum düşünmüyorum, psikoloğun dediklerini uyguluyorum dedikleri çok basit intihar insanın doğasına aykırı vesaire ama kafama çok yattı mesela bir odada 6 ay boyunca aralıksız uzuvların kat kat kesilecek ve yanında bir düğme var hayatını anında sonlandırmak için, bunu sorduğumda düğmeye basmak bu durumda kesinlikle mantıklı demesini bekliyorum ama değil ne olursa olsun kendi hayatını sonlandırmamalı insan bu doğaya aykırı, diyorum şimdi böyle diyosunuzda hocam dürüst bir şekilde o durumu hayal edip cevaplar mısınız diyorum cevap değişmiyor şuanki halimle bu mantıksız diyor, mantıklı dese oradan da benim halimi örnek vercem acı yaşamama rağmen neden enayi gibi devam ediyorum falan. hocam o anki halinizi diyorum o an nasıl olur bilmiyorum diyor. Ama tek dediği şey insanın doğasına aykırı olduğunu harbici açıklayıp ötenaziyi seçenek olarak görmediği, ilk başta klasik psikolog cevapları falan dedim de o seanstan sonra kafama oturdu ve çıkmıyor intihar kafama seçenek olarak gelmiyor, nasıl bilmiyorum ama mantıksız geliyor sanki gerçekten tercih edilmesi gereken en son kapı gibi bi etki mi bıraktı anlamadım. Bi psikoloğa görün harbi normal değil bu düşünceler sonra hep yok uyanmiyim yok öliyim diye bunu alışkanlık haline getiriyon ansızın ölmek senin bilinç akışında rutin oluyor bu hiç ama hiç sağlıklı değil yeni farkettim. Böyle düşünceler içindeysen dediğim piramitteki birşeyler eksiktir yaşama sağlıklı devam etmek için dediklerime kafa yor eğer hem kendine dikkat edip hemde sosyalleşmeyi gerçekleştiriyorsan geriye kalan tek şey zihin yapısı oluyor, burdada siyah kırmızı mavi hap seçenekleri çıkıyor. Blackpill seçersen bu sefer piramidin ilk 2 basamağından oluyorsun, döngünün mantığı bu. Yapay bir şekilde de olsa bu hayatı normal bir insan gibi yaşamalısın, gerçek bu. Aktif acı hiçbir zaman gitmeyecek hayat hiçbir zaman uzun süreli mutlu gelmeyecek, şuan ne yaşıyorsan istediğin kadar ascendle yine aynısı yaşanacak beyninin kimyası değişmeyecek. Sadece daha yakışıklı olacaksın ve bunun gerçekten psikolojik kimyada bir mantığı yok. Bunu sadece kabullenmen lazım, eninde sonunda kabulleneceksin. Yapabiliyorsan hardmaxx yapacaksın, içinden ne geliyorsa. Ama kabullenmen şart, senin mutluluğun çok değerli. 2 yıldır mutsuz olmayı çok büyük kayıp olarak görmelisin, 1 ayda nasıl bu hale geldim gerçekten bilmiyorumneden yaşıyorum bende bilmiyorum nerdeyse her gece umarım sabaha uyanmam diyerek yatıyorum
Okursam oçumYaşamın 3 katlı piramidi vardır ilki öz bakım ikincisi sosyal iletişim üçüncüsü de bilinçaltı yönetimi, 1 ay öncesine kadar hayvan gibi intihar intihar diye diye kafayı yemiştim neden yaşadığımı anlayamıyordum çocukluktan beri. sonra psikoloğun ordaki eleman senin gibi deyip önermesiyle stutz(2022)i izledim. Nasıl bir etki bilmiyorum ama son 1 aydır çok iyiyim sadece yapıyorum düşünmüyorum, psikoloğun dediklerini uyguluyorum dedikleri çok basit intihar insanın doğasına aykırı vesaire ama kafama çok yattı mesela bir odada 6 ay boyunca aralıksız uzuvların kat kat kesilecek ve yanında bir düğme var hayatını anında sonlandırmak için, bunu sorduğumda düğmeye basmak bu durumda kesinlikle mantıklı demesini bekliyorum ama değil ne olursa olsun kendi hayatını sonlandırmamalı insan bu doğaya aykırı, diyorum şimdi böyle diyosunuzda hocam dürüst bir şekilde o durumu hayal edip cevaplar mısınız diyorum cevap değişmiyor şuanki halimle bu mantıksız diyor, mantıklı dese oradan da benim halimi örnek vercem acı yaşamama rağmen neden enayi gibi devam ediyorum falan. hocam o anki halinizi diyorum o an nasıl olur bilmiyorum diyor. Ama tek dediği şey insanın doğasına aykırı olduğunu harbici açıklayıp ötenaziyi seçenek olarak görmediği, ilk başta klasik psikolog cevapları falan dedim de o seanstan sonra kafama oturdu ve çıkmıyor intihar kafama seçenek olarak gelmiyor, nasıl bilmiyorum ama mantıksız geliyor sanki gerçekten tercih edilmesi gereken en son kapı gibi bi etki mi bıraktı anlamadım. Bi psikoloğa görün harbi normal değil bu düşünceler sonra hep yok uyanmiyim yok öliyim diye bunu alışkanlık haline getiriyon ansızın ölmek senin bilinç akışında rutin oluyor bu hiç ama hiç sağlıklı değil yeni farkettim. Böyle düşünceler içindeysen dediğim piramitteki birşeyler eksiktir yaşama sağlıklı devam etmek için dediklerime kafa yor eğer hem kendine dikkat edip hemde sosyalleşmeyi gerçekleştiriyorsan geriye kalan tek şey zihin yapısı oluyor, burdada siyah kırmızı mavi hap seçenekleri çıkıyor. Blackpill seçersen bu sefer piramidin ilk 2 basamağından oluyorsun, döngünün mantığı bu. Yapay bir şekilde de olsa bu hayatı normal bir insan gibi yaşamalısın, gerçek bu. Aktif acı hiçbir zaman gitmeyecek hayat hiçbir zaman uzun süreli mutlu gelmeyecek, şuan ne yaşıyorsan istediğin kadar ascendle yine aynısı yaşanacak beyninin kimyası değişmeyecek. Sadece daha yakışıklı olacaksın ve bunun gerçekten psikolojik kimyada bir mantığı yok. Bunu sadece kabullenmen lazım, eninde sonunda kabulleneceksin. Yapabiliyorsan hardmaxx yapacaksın, içinden ne geliyorsa. Ama kabullenmen şart, senin mutluluğun çok değerli. 2 yıldır mutsuz olmayı çok büyük kayıp olarak görmelisin, 1 ayda nasıl bu hale geldim gerçekten bilmiyorum
okusanda okumasanda oçsunOkursam oçum
çevremdeki herkes psikoloğa görün diyor son 1 yıldır.belkide gerçekten yardımcı olur.dediklerin mantıklı yardımın ve çabaların için teşekkürler.filmide bugün veya yarın izlerimYaşamın 3 katlı piramidi vardır ilki öz bakım ikincisi sosyal iletişim üçüncüsü de bilinçaltı yönetimi, 1 ay öncesine kadar hayvan gibi intihar intihar diye diye kafayı yemiştim neden yaşadığımı anlayamıyordum çocukluktan beri. sonra psikoloğun ordaki eleman senin gibi deyip önermesiyle stutz(2022)i izledim. Nasıl bir etki bilmiyorum ama son 1 aydır çok iyiyim sadece yapıyorum düşünmüyorum, psikoloğun dediklerini uyguluyorum dedikleri çok basit intihar insanın doğasına aykırı vesaire ama kafama çok yattı mesela bir odada 6 ay boyunca aralıksız uzuvların kat kat kesilecek ve yanında bir düğme var hayatını anında sonlandırmak için, bunu sorduğumda düğmeye basmak bu durumda kesinlikle mantıklı demesini bekliyorum ama değil ne olursa olsun kendi hayatını sonlandırmamalı insan bu doğaya aykırı, diyorum şimdi böyle diyosunuzda hocam dürüst bir şekilde o durumu hayal edip cevaplar mısınız diyorum cevap değişmiyor şuanki halimle bu mantıksız diyor, mantıklı dese oradan da benim halimi örnek vercem acı yaşamama rağmen neden enayi gibi devam ediyorum falan. hocam o anki halinizi diyorum o an nasıl olur bilmiyorum diyor. Ama tek dediği şey insanın doğasına aykırı olduğunu harbici açıklayıp ötenaziyi seçenek olarak görmediği, ilk başta klasik psikolog cevapları falan dedim de o seanstan sonra kafama oturdu ve çıkmıyor intihar kafama seçenek olarak gelmiyor, nasıl bilmiyorum ama mantıksız geliyor sanki gerçekten tercih edilmesi gereken en son kapı gibi bi etki mi bıraktı anlamadım. Bi psikoloğa görün harbi normal değil bu düşünceler sonra hep yok uyanmiyim yok öliyim diye bunu alışkanlık haline getiriyon ansızın ölmek senin bilinç akışında rutin oluyor bu hiç ama hiç sağlıklı değil yeni farkettim. Böyle düşünceler içindeysen dediğim piramitteki birşeyler eksiktir yaşama sağlıklı devam etmek için dediklerime kafa yor eğer hem kendine dikkat edip hemde sosyalleşmeyi gerçekleştiriyorsan geriye kalan tek şey zihin yapısı oluyor, burdada siyah kırmızı mavi hap seçenekleri çıkıyor. Blackpill seçersen bu sefer piramidin ilk 2 basamağından oluyorsun, döngünün mantığı bu. Yapay bir şekilde de olsa bu hayatı normal bir insan gibi yaşamalısın, gerçek bu. Aktif acı hiçbir zaman gitmeyecek hayat hiçbir zaman uzun süreli mutlu gelmeyecek, şuan ne yaşıyorsan istediğin kadar ascendle yine aynısı yaşanacak beyninin kimyası değişmeyecek. Sadece daha yakışıklı olacaksın ve bunun gerçekten psikolojik kimyada bir mantığı yok. Bunu sadece kabullenmen lazım, eninde sonunda kabulleneceksin. Yapabiliyorsan hardmaxx yapacaksın, içinden ne geliyorsa. Ama kabullenmen şart, senin mutluluğun çok değerli. 2 yıldır mutsuz olmayı çok büyük kayıp olarak görmelisin, 1 ayda nasıl bu hale geldim gerçekten bilmiyorum
çözümü yoksa da kendini öldürmeni gerektirecek şeyler değildir. üstte biri daha yazmış zaten kendini öldürmek insan doğasına aykırı.ne tür dertlerin var da ölmek istiyorsun ? çözümü olmayan bir şey değildir büyük ihtimal.