kilo alma + overall looks

unshatter

unshatter

Rainbow Chud
dostlar selam cok uzun zamandir subforumun lurkeriydim sonunda ben de katildim

direkt konuya giriyorum hipertiroid kaynakli deli hizli bi metabolizmam var bir bardak kola beni uc kere falan isemeye cikartiyor yani yedigimi yakiyor kullandigimi vucuttan atiyorum, boyum uzun lakin hayatim boyunca hep olmam gereken kilolarin altinda kaldim halen de boyle. testo ve belki tren dusunuyorum dogal bi sekilde asla kilo alamiyorum cok uzun yillar denedim gerek kendim gerek diyetisyen esliginde bi kilo alma diyetiyle, spor yapmiyorum ama stero durumunda elbette baslamayi dusunuyorum. cogu sorunumun gerek fiziksel gerek mental hepsi olmasa bile kilo durumumun cogunu dogrudan etkiledigini dusunuyorum. diger sorunlarimdan once ilk merak ettigim bu kankalar ciddili neler yapabilirim neler onerirsiniz yardimci olun

Daha fazla yemekten başka yapabiliecegin birsey yok aynı durumdayız 1hafta yemek yemiyorum 5kilo veriyorum öğünlerini arttır

Daha fazla yemekten başka yapabiliecegin birsey yok aynı durumdayız 1hafta yemek yemiyorum 5kilo veriyorum öğünlerini arttır
hayat temposu vs. yuzunden su son bi kac hafta disinda daha fazla yiyorum zaten ama hicbir sekilde olmuyor, postta bahsettigim diyetisyen donemimde 3 ara 3 ana 6 ogunle besleniyodum mental olarakta cok irade gerektiren bi sey ve artik yapmam gerek bunu diyerek bi kere toplayabildim bu iradeyi onda bile hicbir sekilde kilo alamadim. sonra bi donem siktir et dogali sagligi dirty bulk yap dedim iki ayda uc dort aylik siparis vermisim aldiklarim da iki tane double quarter vs. vs. hayvanat yiyecekleri tam, yok abi bu donem bile kilo verdim amk inanilir gibi degil. bi suredir de her gun 2 ogun pizza yiyorum yaninda patatesi mi tatlisi mi yok yok zaten bi pizza yapiyorum yeni dogan bebege versen kalp krizi gecirir, ama bu bile kesmiyor aldigim ya gecici oluyor ya da hic alamiyorum. bi noktada artik inanc motivasyon falan da kalmiyo is dogal halde halledebilirim ya demekten cikiyo, kimyasala ona buna da cok acigim zaten oyle bi yol izleyecegim gunun sonunda gibi duruyor

testo ve belki tren dusunuyorum dogal bi sekilde asla kilo alamiyorum
tren bunun için doğru ilaç değil

Eğer sağlığını koruyarak bu işi ilerletmek istiyorsan Primo kullanmanı öneririm. Primo zaten kas kazanamayan kilo alması gereken insanlara reçete edilen bir ilaç.

Git bide iştahı arttıran herhangi bi compound ekle tadından yenmez

• +1
Reactions: Iranidnordid
eat more fucking food

71142869301775050 cleaned

• JFL
Reactions: eniyiguresci and -BayHarbourButcher
tren bunun için doğru ilaç değil

Eğer sağlığını koruyarak bu işi ilerletmek istiyorsan Primo kullanmanı öneririm. Primo zaten kas kazanamayan kilo alması gereken insanlara reçete edilen bir ilaç.

Git bide iştahı arttıran herhangi bi compound ekle tadından yenmez
treni daha cok ileriye donuk dusunerek istiyorum yoksa kiloyla alakadarim testo tabi

denemedim bilmiyorum ama ilk randevudan da primobolan recete edeceklerini sanmiyorum, fakat dedigim gibi sagligimi koruyum full natural gidiyim gibi bi derdim yok hatta bu isin kolayi kisa yolu gunde 2-3 igne basmaksa ona bile raziyim

istah konusunda komik olan da istahimin kapali olmasi gibi bi durum yok ortada, aksine fazla yiyorum fazla ac hissediyorum ve yemek yedigim zaman tika basa yiyen birisiyim. uzun lafin kisasi bu isi duzenli bi diyet bi programla yurutmeye calistigimda bile kaput oldum amk anlarsin ki diger replyda dedigim gibi insanin mental mucadelesi de gittikce zorlasiyo zamanla, zaten denedigi seyleri denemeye istek ya da irade bulamiyo insan

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
primobolan recete edeceklerini sanmiyorum
ne yaparsan yap etmeyecekler. Tren de reçete edilmeyeceğin gibi. Primo hayalet olarak piyasada var kimse yazmaz eczane stoğunda da bulamazsın zaten.

Badiciler nasıl alıyosa, ya da treni nasıl almayı düşünüyoduysan aynı yöntemle alacaksın. Ve trenden 1000 kat daha sağlıklı.
istah konusunda komik olan da istahimin kapali olmasi gibi bi durum yok ortada, aksine fazla yiyorum fazla ac hissediyorum ve yemek yedigim zaman tika basa yiyen birisiyim.
Büyük ihtimalle hayal ettiğin kadar çok yemiyosun

yiyosan bile neden daha fazla yemeyesin?
mental mucadelesi de gittikce zorlasiyo zamanla,
hayatim boyunca kilo vermeye calistigim icin pek bisey anlamiyorum. diyeti ve retayi biraktigimda 2 ayda 30 kilo aldim simdi daha yeni yeni verdim.

zaten denedigi seyleri denemeye istek ya da irade bulamiyo insan
ilgilenirsen client olarak alabilirim seni ama bulk cycleları ve yönetmesi düşündüğün kadar zor değil

• +1
ne yaparsan yap etmeyecekler. Tren de reçete edilmeyeceğin gibi. Primo hayalet olarak piyasada var kimse yazmaz eczane stoğunda da bulamazsın zaten.

Badiciler nasıl alıyosa, ya da treni nasıl almayı düşünüyoduysan aynı yöntemle alacaksın. Ve trenden 1000 kat daha sağlıklı.
primo isini sorup bakacagim
Büyük ihtimalle hayal ettiğin kadar çok yemiyosun

yiyosan bile neden daha fazla yemeyesin?
az yedigimi ya da abartarak anlattigimi dusunmuyorum

yiyosam bile niye daha fazla yemiyim'i de fazlasiyla yaptim zamaninda
hayatim boyunca kilo vermeye calistigim icin pek bisey anlamiyorum. diyeti ve retayi biraktigimda 2 ayda 30 kilo aldim simdi daha yeni yeni verdim.
herkesin deneyimleri farkli sen kilo vermekle ben kilo almakla mucadele ediyorum
ilgilenirsen client olarak alabilirim seni ama bulk cycleları ve yönetmesi düşündüğün kadar zor değil
cok yakinlarim pt'lik yapiyor hep bi diyetisyenlerle de kontakt icindeler, ki onlarsiz kendileri de program yapip yonetebilir zamaninda yapmadilar degil bana. olay su ki sorun benim iradesizligim veya devam etmemem degil direkt kilo alamiyorum, ki sahsen bunun doktor karsisinda gercekten degerlendirilmesi tedavi edilmesi gereken bi sey oldugunu dusunuyorum o derece bi sorun oldugunu dusunuyorum ama senin de dedigin gibi kimsenin hicbi sik yazacagini dusunmuyorum, tum doktorlar en siktir boktan ilaclari yazip sutlama derdinde

• +1
dostlar selam cok uzun zamandir subforumun lurkeriydim sonunda ben de katildim

direkt konuya giriyorum hipertiroid kaynakli deli hizli bi metabolizmam var bir bardak kola beni uc kere falan isemeye cikartiyor yani yedigimi yakiyor kullandigimi vucuttan atiyorum, boyum uzun lakin hayatim boyunca hep olmam gereken kilolarin altinda kaldim halen de boyle. testo ve belki tren dusunuyorum dogal bi sekilde asla kilo alamiyorum cok uzun yillar denedim gerek kendim gerek diyetisyen esliginde bi kilo alma diyetiyle, spor yapmiyorum ama stero durumunda elbette baslamayi dusunuyorum. cogu sorunumun gerek fiziksel gerek mental hepsi olmasa bile kilo durumumun cogunu dogrudan etkiledigini dusunuyorum. diger sorunlarimdan once ilk merak ettigim bu kankalar ciddili neler yapabilirim neler onerirsiniz yardimci olun
kanka yemek yerken ayriyetten sporda yapsana 100 şinav 50 barfiks gibi (zayifsin kolayca yaparsin muhtamelen) bide boy kilon kac yas kac ayriyetten

• +1
kanka yemek yerken ayriyetten sporda yapsana 100 şinav 50 barfiks gibi (zayifsin kolayca yaparsin muhtamelen) bide boy kilon kac yas kac ayriyetten
196 boy 84 kilo 20 yas

• Love it
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Turanmethod
196 boy 84 kilo 20 yas
kankam mirin height, karin kaslarin gozukuyormu (yag oranin icin soruyorum ) bide dedigimgibi cok ye tamami ama ondan sonra günlük en az 70-100 arasi sinav 40-50 barfiks bide dips at 30-40 tane hergün at hada 2 gün at 1 gün ara ver gibisinden bir yila +7-9 kilo arasi koyarsin bence ama tam dediğim gibi yapman lazim sayilarinda zamanla artmasi gerekiyo

kankam mirin height, karin kaslarin gozukuyormu (yag oranin icin soruyorum ) bide dedigimgibi cok ye tamami ama ondan sonra günlük en az 70-100 arasi sinav 40-50 barfiks bide dips at 30-40 tane hergün at hada 2 gün at 1 gün ara ver gibisinden bir yila +7-9 kilo arasi koyarsin bence ama tam dediğim gibi yapman lazim sayilarinda zamanla artmasi gerekiyo
mirin 2 metre bende, cok bi kas yok ama olan az buz gozukuyo yag oranim azdir diye dusunuyorum. spor isi okey zaten ben baslamayi dusunuyorum ama testo kullanmam durumunda daha cok, obur turlu acik ve net konusuyorum hic icimden gelmiyor kiloma dair bi artis bi isik gorebilsem verdigin sayilarin iki katini da yaparim evde ama elde var sifir ben simdi ustune bide niye kendi kilomu yakiyim idmanla

farmakolojiyle daha da ilerisine gidebilirsin anlamında demiştim
nasil dinliyorum
bunu sorduğuna göre yeterli olmamış o yüzden demiştim
bunu sormamin sebebi yeterli olmamasi degil direkt hicbi seyin olmamasi, zamaninda kucukken istah sorunlari vs. yasadigim oldu ama bunla sinirli olmamakla birlikte ozellikle son bir senedir ne istah sorunu ne baska bi sey kendim de konfor alanimdan cikip cok cabaladim fakat vucudum buna izin vermiyor gibi resmen, drugmaksing seems to be the only way ve ben buna okeyim

Images 1 cleaned

nasil dinliyorum

bunu sormamin sebebi yeterli olmamasi degil direkt hicbi seyin olmamasi, zamaninda kucukken istah sorunlari vs. yasadigim oldu ama bunla sinirli olmamakla birlikte ozellikle son bir senedir ne istah sorunu ne baska bi sey kendim de konfor alanimdan cikip cok cabaladim fakat vucudum buna izin vermiyor gibi resmen, drugmaksing seems to be the only way ve ben buna okeyim

View attachment 5697233
clientlara genelde dc den bakiyom ordan yazabilirsin