kilo

FEE

FEE

Iron
yaş 16 boy 1.70 kilo 55 nasıl kilo alıcam genel olarak vücudum zaten sıska. yağlı kilo almayı düşünüyorum sporada yeni başladım çok bilgim yok kuzenden arakladığım dumbellar ile bir kaç hareket yapıyorum onun dışında nasıl beslenmem gerektiği hakkında bilgi lazım.

yaş 16 boy 1.70 kilo 55 nasıl kilo alıcam genel olarak vücudum zaten sıska. yağlı kilo almayı düşünüyorum sporada yeni başladım çok bilgim yok kuzenden arakladığım dumbellar ile bir kaç hareket yapıyorum onun dışında nasıl beslenmem gerektiği hakkında bilgi lazım.
kalori ihtiyacının üstünde kalori al

kalori ihtiyacının üstünde kalori al
günlük aldığım kalorinin üstüne 500 kalori daha fazla almak çok zor ekononmik açıdanda zor elimden geldiğince çok yiyememe rağmen olmuyor

günlük aldığım kalorinin üstüne 500 kalori daha fazla almak çok zor ekononmik açıdanda zor elimden geldiğince çok yiyememe rağmen olmuyor
baska nasıl kilo almayı dusunuyon haci

bana gymcell diyen değil miydin la sne
git cici bebe al süt, yulaf, muz, bal, fistik ezmesi, blenderda shake yap günlük ekstra 1000 kalori aşırı abartma skinny fat sıkıntısı var ciddili spor yapmıyorsan

her gun 1 kasik fazla arttirarak ye, 2 tencereyi asma basimiza morbid olma

Yulaf ve yumurta çok iyi kalori

eğer kilo aldıran bi supplement/ilaç varsa önerebilirsiniz
eat real food ekonomik sıkıntı diyip supplement önerisi istemen komedi

• +1
Reactions: yenesy, Ashoimex and szolliontaraelis
daha fazla yiyecen iste amk aptal misin? suan yediklerini ye ama daha fazla ye

• +1
Reactions: Ashoimex
Supplementler cope aga. En iyisi sabah kalkınca yulaf yumurta bal ve aksam yemeginden sonra
bana gymcell diyen değil miydin la sne
git cici bebe al süt, yulaf, muz, bal, fistik ezmesi, blenderda shake yap günlük ekstra 1000 kalori aşırı abartma skinny fat sıkıntısı var ciddili spor yapmıyorsan
Yap. Baska da tum yemekleri artir iste. Supplement e gerek yok.

daha fazla yiyecen iste amk aptal misin? suan yediklerini ye ama daha fazla ye
yan arsamızda dedemin kümesi var tavukları kaşırmayı düşünüyorum

• JFL
Reactions: yenesy and maarda
Bosver knk lean is law

Users who are viewing this thread

Back