wsdem
burjuva siken
APAUSBDJUXBDHSJSMSKXYXHSBSİZUDHWKSKUDBDND
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben niye yarrağım olduğu için ilgi alamıyorumtürkiyede buna tapacak vardırki olm zaten egosunun yüksek olmasının sebebide bu
bide
hayatın boyunca senin asla alayamayacagin kadar ilgiyi sadece ami olduğu için alacak bu foid![]()
ben veririm ilgini pampaben niye yarrağım olduğu için ilgi alamıyorum
nah sikmezsinverse sikmem
13 yaşında abisi daha bülbülü ötmüyor şuanda ötse böyle konuşmaznah sikmezsin
13yasındayım bundan 10 20 kat guzel kızlarla flortlesıp duruyom aqnah sikmezsin
flörtleşip flörtleşmedigin hakkinda bisi demedim kanka flört ettigin kac kizi siktin? verse sikmem diyon elini tutsa sikin kalkar13yasındayım bundan 10 20 kat guzel kızlarla flortlesıp duruyom aq
daha güzelleriyle sarıldım el ele tutuştum kanka hangi alemdesin amk @Resistance. @Auchelius gardaşlarım bilirflörtleşip flörtleşmedigin hakkinda bisi demedim kanka flört ettigin kac kizi siktin? verse sikmem diyon elini tutsa sikin kalkar
Ben bişey bilmiyorum gardaşım hayal aleminden çıkdaha güzelleriyle sarıldım el ele tutuştum kanka hangi alemdesin amk @Resistance. @Auchelius gardaşlarım bilir
hay orospu seniBen bişey bilmiyorum gardaşım hayal aleminden çık
Beyaz hintli copeliyor yinedaha güzelleriyle sarıldım el ele tutuştum kanka hangi alemdesin amk @Resistance. @Auchelius gardaşlarım bilir
self ban attırsana sen kendine yineBeyaz hintli copeliyor yine
kızdın sanki biraz zerefdragneeself ban attırsana sen kendine yine
sarılıp el ele tutustuysan bitmis kanka bu is helal olsun saygim arttidaha güzelleriyle sarıldım el ele tutuştum kanka hangi alemdesin amk @Resistance. @Auchelius gardaşlarım bilir
kendi mesajımızı beğenemiyoz mukızlarla sarılıp el ele tutuşmuş olanlar beğensin arkadaşlar
her begenı yenı bır kızla tekrar sarılma sansıkızlarla sarılıp el ele tutuşmuş olanlar beğensin arkadaşlar
herkes beğensinher begenı yenı bır kızla tekrar sarılma sansı
elbet bir gun aslan abım stacylerle el ele gezeceksınherkes beğensin
güzel kızlarla flörtleşmek el ele tutuşmak sarılmak istiyorum
low tolum çenesi fena recessed yanağından yağ damlıyor burnu laz burnu olmaktan ucu ucuna sıyırmış memesi dümdüz ezik burun piercingi var ucube gibi kaşları turuncuya boyamış bu kadar yoklukta mısınız amk
Damacananın sikildiği bir ülkede ağzına sıcılsa bile ses çıkarmayacak erkeklerin olması normal zaten karı delüzyonel falan değil gerçekler buAPAUSBDJUXBDHSJSMSKXYXHSBSİZUDHWKSKUDBDND
Oyle ztn trde h ltb foidler bile boyle takiliyo artık kolaysa ikna et cirkin oldugunaDamacananın sikildiği bir ülkede ağzına sıcılsa bile ses çıkarmayacak erkeklerin olması normal zaten karı delüzyonel falan değil gerçekler bu
Low t nglverse sikmem
APAUSBDJUXBDHSJSMSKXYXHSBSİZUDHWKSKUDBDND