EK0
ltb lover
hangi kızla konuşsan en sadık o en namuslu o herkes namuslu sadıksa bu etraftaki orospular kim amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Classicshangi kızla konuşsan en sadık o
cogu gizli orospuhangi kızla konuşsan en sadık o en namuslu o herkes namuslu sadıksa bu etraftaki orospular kim amk
yok anlatır eski sevgilileri orspu cocuğuymuış yok hiç sadık değilllermiş tüm erkekler orospu ccuğuymuş ölsünmüş bre anasını siktiğim ben mi dedim sana hırtın tekiyle sevgili ol diyeEn güzel o en düzgün o en Müslüman o hangi foide sorsan kusursuz çak kafasına kendine gelsin
%90 böyle zirildiyor 10. Duyusum falan şu hikayeyiyok anlatır eski sevgilileri orspu cocuğuymuış yok hiç sadık değilllermiş tüm erkekler orospu ccuğuymuş ölsünmüş bre anasını siktiğim ben mi dedim sana hırtın tekiyle sevgili ol diye
olm durum daha kötü hala konuşuyorsa kızda demekki takılmalık görüyorBenim arkadaş dün bi kızala konuşuyodu kıza aynen şunu yazmis ‘benim mesaim 7,30 başlıyo 10 da bitiyo boş vaktim zaten çok az takılmalık görüyorum seni’ yazdı ve hâla konuşuyolar kızla böyleleride var
Fb misali okey benceolm durum daha kötü hala konuşuyorsa kızda demekki takılmalık görüyor
bencede pek bozmaz ama o kızda orospuymuş gibi duruyor bari bizim tanıdığımız kızlar orospuluğu bize yapsa bize geliyor namuslu davranıyor millete orospuluk yapıyorFb misali okey bence
Birisinin gelecekteki karısıFb misali okey bence
Cinsel olarak çekim hissetmediginden muhtemelen böyle. Uzun vadeli olarak seni iyi görüyor çünkü güven veriyorsun. Her erkek en az 1 kez yaşıyor bunubencede pek bozmaz ama o kızda orospuymuş gibi duruyor bari bizim tanıdığımız kızlar orospuluğu bize yapsa bize geliyor namuslu davranıyor millete orospuluk yapıyor
kanka birazda şeyden işte hiç yavşaklık yapmıyorum düzgün düzgün duruyorum bu sefer kızda hiç aksiyon göremiyor sıkılıyorCinsel olarak çekim hissetmediginden muhtemelen böyle. Uzun vadeli olarak seni iyi görüyor çünkü güven veriyorsun. Her erkek en az 1 kez yaşıyor bunu
Kesinlikle birkaç ay arkadaş kaldığım kıza yavsamaya başlayınca fanfinifon olmuştu birkaç kez öyle oldu yavşaklık onemlikanka birazda şeyden işte hiç yavşaklık yapmıyorum düzgün düzgün duruyorum bu sefer kızda hiç aksiyon göremiyor sıkılıyor
yavşaklığı yapacan amakanka birazda şeyden işte hiç yavşaklık yapmıyorum düzgün düzgün duruyorum bu sefer kızda hiç aksiyon göremiyor sıkılıyor
asil her firsatta namustan bahsedenden koek kankahangi kızla konuşsan en sadık o en namuslu o herkes namuslu sadıksa bu etraftaki orospular kim amk
çok doğru amınakoyayım şu hayatımda ne zaman lan bu kız çok temiz bidaha böylesini bulamam dediysem hep en büyük kahpeliği onlar yaptı bi arada sakso videosu yayılan orospu eski flörtüm vardı onada zaten orospu mantığıyla bakıyordum oda en cana yakın olan kızdı ulan hayatasil her firsatta namustan bahsedenden koek kanka
ilgi için anasını babasını satarlar çok az bi kesim böyle değilBenim arkadaş dün bi kızala konuşuyodu kıza aynen şunu yazmis ‘benim mesaim 7,30 başlıyo 10 da bitiyo boş vaktim zaten çok az takılmalık görüyorum seni’ yazdı ve hâla konuşuyolar kızla böyleleride var
olum hıc sasmaz aq hajahwıahaua tecrubeden konusuyodum zatençok doğru amınakoyayım şu hayatımda ne zaman lan bu kız çok temiz bidaha böylesini bulamam dediysem hep en büyük kahpeliği onlar yaptı bi arada sakso videosu yayılan orospu eski flörtüm vardı onada zaten orospu mantığıyla bakıyordum oda en cana yakın olan kızdı ulan hayat![]()