kırılma anınız

ne oldu da blackpilllendiniz
Öyle bir günde olan bir şey değil aq benim çevrem baya bluepill destekliyor aslında taş gibi kızlar sike benzeyen 170 elemanlarla, şişkolarla, kekolarla falan geziyor ,benim amacım kız değil daha çok kendimi geliştirmek istiyorum he kızda promosyon olarak gelirse iyi olurda gelmezse artık komple otizmli olucam hiç konuşamayacam amk şimdi olursa ne konuşacağımı bilmiyom chatgptye falan sorarım herhalde ne diyeceğimi :lul:

Öyle bir günde olan bir şey değil aq benim çevrem baya bluepill destekliyor aslında taş gibi kızlar sike benzeyen 170 elemanlarla, şişkolarla, kekolarla falan geziyor ,benim amacım kız değil daha çok kendimi geliştirmek istiyorum he kızda promosyon olarak gelirse iyi olurda gelmezse artık komple otizmli olucam hiç konuşamayacam amk şimdi olursa ne konuşacağımı bilmiyom chatgptye falan sorarım herhalde ne diyeceğimi :lul:
Taş gibi kız dediğin max mtb

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, Resistance. and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Yagiz8928 and Resistance.
  • JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed and Yagiz8928
Orospularla hırt 170 sub5lar yaşıyo hayatı biz izliyoz
Hayat tanimadigin kişileri hikayene koyup kardessim sekerim yazmak değil aq siktir et

• +1
Reactions: senualF
lisede 2 karıdanda ret yemiştim:forcedsmile:

Hayat tanimadigin kişileri hikayene koyup kardessim sekerim yazmak değil aq siktir et
Aslan kardeşim doğum günün kutlu olsun:feelsgood: (aslan kardeşi elemanın kim olduğunu bilmiyor)

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and churmaxxed
aynı şeyi ortaokul 8 de yaşadım arkadaşların gazıyla çiçek falanda almıştım :feelsuhh:

hacı bende arkadaşların gazıyla açıldım bende öyle bir cesaret yok:feelsuhh:
Benim cesaretten değilde hiç öyle açılmaya değecek birini bulamadım, nadir hoşlanıyorum zaten birilerinden

• +1
Reactions: churmaxxed
Aslan kardeşim doğum günün kutlu olsun:feelsgood: (aslan kardeşi elemanın kim olduğunu bilmiyor)
Sınıfta biri var hikayesini bana atip yorum yapsana falan diyor(büyük ihtimal herkese atıyor yorum yazan kişilerlede okulda 3 cümleden daha uzun konuşmamıştır)

Aşığı olduğum orosbunun köpeğe veririm sana vermem demesi:lul:

• JFL
Reactions: Serialsuicide
ben 15 yasıma kadar sürekli hoşlandıgım kadınların peşinden koştum yıllarca hepsinden reddedildim dalgs geçildim sikildim atıldım.14 yaşlarında inceldomla tanıştım bpden önce sonra inceldomdan sonra bp ve looksmaxle tanıştım.