kurdistan
arimidex
ne oldu da blackpilllendiniz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Öyle bir günde olan bir şey değil aq benim çevrem baya bluepill destekliyor aslında taş gibi kızlar sike benzeyen 170 elemanlarla, şişkolarla, kekolarla falan geziyor ,benim amacım kız değil daha çok kendimi geliştirmek istiyorum he kızda promosyon olarak gelirse iyi olurda gelmezse artık komple otizmli olucam hiç konuşamayacam amk şimdi olursa ne konuşacağımı bilmiyom chatgptye falan sorarım herhalde ne diyeceğimine oldu da blackpilllendiniz

Taş gibi kız dediğin max mtbÖyle bir günde olan bir şey değil aq benim çevrem baya bluepill destekliyor aslında taş gibi kızlar sike benzeyen 170 elemanlarla, şişkolarla, kekolarla falan geziyor ,benim amacım kız değil daha çok kendimi geliştirmek istiyorum he kızda promosyon olarak gelirse iyi olurda gelmezse artık komple otizmli olucam hiç konuşamayacam amk şimdi olursa ne konuşacağımı bilmiyom chatgptye falan sorarım herhalde ne diyeceğimi

Mtb with appeal diyim yani genel olarak yanındaki elemanı baya mogluyorTaş gibi kız dediğin max mtb

Bizim okuldada aynisi ama hepsi orospuMtb with appeal diyim yani genel olarak yanındaki elemanı baya mogluyor

Orospularla hırt 170 sub5lar yaşıyo hayatı biz izliyozBizim okuldada aynisi ama hepsi orospu

Hayat tanimadigin kişileri hikayene koyup kardessim sekerim yazmak değil aq siktir etOrospularla hırt 170 sub5lar yaşıyo hayatı biz izliyoz

Aslan kardeşim doğum günün kutlu olsunHayat tanimadigin kişileri hikayene koyup kardessim sekerim yazmak değil aq siktir et

Sıkıntı sende hacı ben hiç yemedimlisede 2 karıdanda ret yemiştim

hacı bende arkadaşların gazıyla açıldım bende öyle bir cesaret yokSıkıntı sende hacı ben hiç yemedim
Açılmadım çünkü kimseye

Benim cesaretten değilde hiç öyle açılmaya değecek birini bulamadım, nadir hoşlanıyorum zaten birilerindenhacı bende arkadaşların gazıyla açıldım bende öyle bir cesaret yok

Sınıfta biri var hikayesini bana atip yorum yapsana falan diyor(büyük ihtimal herkese atıyor yorum yazan kişilerlede okulda 3 cümleden daha uzun konuşmamıştır)Aslan kardeşim doğum günün kutlu olsun(aslan kardeşi elemanın kim olduğunu bilmiyor)