kurdistan
arimidex
ne oldu da blackpilllendiniz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Öyle bir günde olan bir şey değil aq benim çevrem baya bluepill destekliyor aslında taş gibi kızlar sike benzeyen 170 elemanlarla, şişkolarla, kekolarla falan geziyor ,benim amacım kız değil daha çok kendimi geliştirmek istiyorum he kızda promosyon olarak gelirse iyi olurda gelmezse artık komple otizmli olucam hiç konuşamayacam amk şimdi olursa ne konuşacağımı bilmiyom chatgptye falan sorarım herhalde ne diyeceğimine oldu da blackpilllendiniz

Taş gibi kız dediğin max mtbÖyle bir günde olan bir şey değil aq benim çevrem baya bluepill destekliyor aslında taş gibi kızlar sike benzeyen 170 elemanlarla, şişkolarla, kekolarla falan geziyor ,benim amacım kız değil daha çok kendimi geliştirmek istiyorum he kızda promosyon olarak gelirse iyi olurda gelmezse artık komple otizmli olucam hiç konuşamayacam amk şimdi olursa ne konuşacağımı bilmiyom chatgptye falan sorarım herhalde ne diyeceğimi

Mtb with appeal diyim yani genel olarak yanındaki elemanı baya mogluyorTaş gibi kız dediğin max mtb

Bizim okuldada aynisi ama hepsi orospuMtb with appeal diyim yani genel olarak yanındaki elemanı baya mogluyor

Orospularla hırt 170 sub5lar yaşıyo hayatı biz izliyozBizim okuldada aynisi ama hepsi orospu

Hayat tanimadigin kişileri hikayene koyup kardessim sekerim yazmak değil aq siktir etOrospularla hırt 170 sub5lar yaşıyo hayatı biz izliyoz

Aslan kardeşim doğum günün kutlu olsunHayat tanimadigin kişileri hikayene koyup kardessim sekerim yazmak değil aq siktir et

Sıkıntı sende hacı ben hiç yemedimlisede 2 karıdanda ret yemiştim

hacı bende arkadaşların gazıyla açıldım bende öyle bir cesaret yokSıkıntı sende hacı ben hiç yemedim
Açılmadım çünkü kimseye

Benim cesaretten değilde hiç öyle açılmaya değecek birini bulamadım, nadir hoşlanıyorum zaten birilerindenhacı bende arkadaşların gazıyla açıldım bende öyle bir cesaret yok

Sınıfta biri var hikayesini bana atip yorum yapsana falan diyor(büyük ihtimal herkese atıyor yorum yazan kişilerlede okulda 3 cümleden daha uzun konuşmamıştır)Aslan kardeşim doğum günün kutlu olsun(aslan kardeşi elemanın kim olduğunu bilmiyor)

broootalAşığı olduğum orosbunun köpeğe veririm sana vermem demesi

Profil yorum uyumu amklisede 2 karıdanda ret yemiştim

karılar bakmıyo fotoğrafım çekilince nasıl göründüğümü füşünüp stresleniyorum kendi fotoğrafımı çekemiyorum çünkü truecelim sikim.sokum tipler tüm kızları yiyo ve saçma şekilde korkunç bi hipergami varne oldu da blackpilllendiniz

saint elliotun yolundayızProfil yorum uyumu amk

Çok narsist olmasını hesaba katmazsak büyük adam incel sehidisaint elliotun yolundayız

bu adam aynı benÇok narsist olmasını hesaba katmazsak büyük adam incel sehidi

elliot fakecel bu arada sırf sarışın kadın sikemedigi için incel kalmış yoksa otistik olmasaydı 2 3 kız onu istiyomuş okulda, ama genede çok iyi adam vesselamProfil yorum uyumu amk

Doğru bide kimseye teklif etmemiş hayatı boyunca belki 100 sarışına teklif etse bulurduelliot fakecel bu arada sırf sarışın kadın sikemedigi için incel kalmış yoksa otistik olmasaydı 2 3 kız onu istiyomuş okulda, ama genede çok iyi adam vesselamhypergamyi düşürmeye çalışmış

Nd otist narsist olduğu için am bulamadı vay amkelliot fakecel bu arada sırf sarışın kadın sikemedigi için incel kalmış yoksa otistik olmasaydı 2 3 kız onu istiyomuş okulda, ama genede çok iyi adam vesselamhypergamyi düşürmeye çalışmış

lise 1 de sub 3 kızı red etmiştim olum adam aynı ben lanelliot fakecel bu arada sırf sarışın kadın sikemedigi için incel kalmış yoksa otistik olmasaydı 2 3 kız onu istiyomuş okulda, ama genede çok iyi adam vesselamhypergamyi düşürmeye çalışmış

knk femboymusun bu aradaNd otist narsist olduğu için am bulamadı vay amk

Narsist adam sevgilisi olmadığı için ağlıyor demi aqÇok narsist olmasını hesaba katmazsak büyük adam incel sehidi

sakalım falan da çıkıyor artık bu arada amk zoret başladıktan sonra ciddi oranda arttıknk femboymusun bu arada
knk

Narsist değil mi amkNarsist adam sevgilisi olmadığı için ağlıyor demi aq

Her boka mızmızlanan biri sadeceNarsist değil mi amk

büyümüşsndür zoret ne alaka amksakalım falan da çıkıyor artık bu arada amk zoret başladıktan sonra ciddi oranda arttı

Bilmiuorum ama 1 aydir ciddi sakallandım diyetimi falan değiştirdim falan başka bir şey de olabilir yanibüyümüşsndür zoret ne alaka amk

et mi yiyon artıkBilmiuorum ama 1 aydir ciddi sakallandım diyetimi falan değiştirdim falan başka bir şey de olabilir yani

çikolata şeker zart zurt yemiyorum yağlı yemiyoeum çok fazla meyve ve etet mi yiyon artık

8.sınıftayken bir kızdan hoslaniyodum hersey güzel gidiyodu sürekli konusoduk falan filan senden hoslaniyorum dedim bana güldü kusura bakma boyun kısa dedine oldu da blackpilllendiniz

2021 yılında aynanın karşısına geçip ben neden 100 kiloyum amk dediğimde yaşandı herşeyne oldu da blackpilllendiniz

asperger+low iq/eq+narsisizme sahip biri isterse en güzel kadınla beraber olsun yine ilişkiyi yürütemezÇok narsist olmasını hesaba katmazsak büyük adam incel sehidi
ergenliğe geç girdiğim için hiç birinden hoşlanmadım daha kızlardan ilk defa hoşlanmaya başladığımı farkediyordum biri taşşak geçmek amacıyla şu 175 bi ltb - mtb kızı gösterip bunu seviyorsun falan dedi sonra ben de içimden bi geçirdim gerçekten karı kızla ilgilensem onu elde edebilir miyim (bana güzel geliyodu) diye o zamanlar boy 160 şişman veledim ondan sonra ne kadar çirkin ve kısa olduğumu farkettim hala benden uzun gozukuyo olm delircem avg foid 175 olmuş buralarda 13 cm + hipergami desen 175 ile heightmatch olmak için en az 192-193 olman gerekne oldu da blackpilllendiniz