arseth6
Bronze
kirpik seyreltici birşey var mı beyler sikiyim böyle kirpiği kaş seyreltici de olur yok olmasın seyrelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tam tersi kirpik pozitif gibi gosteriyor genelde kirpiklerini kivir elinle bide foto atsan daha iyi olurkirpik seyreltici birşey var mı beyler sikiyim böyle kirpiği kaş seyreltici de olur yok olmasın seyrelsin
o dediğin kirpik kıvıran foidlerde oluyor benimkisi dış kenarı kapatıyortam tersi kirpik pozitif gibi gosteriyor genelde kirpiklerini kivir elinle bide foto atsan daha iyi olur
kirpigin negatif gostermesi icin derinin aşağı dogru olması lazım buda imkansız gidip daha fazla uzatmaya calıs düzelirkirpik seyreltici birşey var mı beyler sikiyim böyle kirpiği kaş seyreltici de olur yok olmasın seyrelsin
Fold diye birşey var ya hani göz kapağı dümdüz yükselmiyorkirpigin negatif gostermesi icin derinin aşağı dogru olması lazım buda imkansız gidip daha fazla uzatmaya calıs düzelir
sende kirpikleri kivir illa şu kiviriciya ihtiyacin yok elinle kivir bide negatif olmasi cok zor kanka foto at istersen pmden yada burdano dediğin kirpik kıvıran foidlerde oluyor benimkisi dış kenarı kapatıyor
anladım dedigin sey bendede var ama gozlerimin yonu negatif durmuyo dedigin yerde daha fazla hattaFold diye birşey var ya hani göz kapağı dümdüz yükselmiyor
ordaki kirpikler yok gibi bisey zaten aq niye kessin adamKötü duruyorsa lateral kantustaki kirpikleri kısalt gerisine elleme
Bende de aynı durum var ordan biliyormordaki kirpikler yok gibi bisey zaten aq niye kessin adam
nasıl kısaltcam çok aklıma geldi de garip durur cımbızla denedim sağlıklı değilKötü duruyorsa lateral kantustaki kirpikleri kısalt gerisine elleme
kanka cok birsey anlasilmiyorda kirpiklerini elinle kivirmayi dene gözlerin cok iyi oluyo bende negatif ct var ama ona ragmen herkesden gözlerime iltifat alıyorumDoxlanmaya öyle bi götüm yemiyoki şöyle attım anlayın @erlang @ldarmaxxerr @Turanmethod
deneyeyim bakalımkanka cok birsey anlasilmiyorda kirpiklerini elinle kivirmayi dene gözlerin cok iyi oluyo bende negatif ct var ama ona ragmen herkesden gözlerime iltifat alıyorum
Küçük metal makaslar var.Berber makası gibi.Onunla uçlardan hafif kısalt.nasıl kısaltcam çok aklıma geldi de garip durur cımbızla denedim sağlıklı değil
negatif ct her zaman kötü değil hatta uee azsa seni daha iyi bile gosterebilirkanka cok birsey anlasilmiyorda kirpiklerini elinle kivirmayi dene gözlerin cok iyi oluyo bende negatif ct var ama ona ragmen herkesden gözlerime iltifat alıyorum
Kirpik kıvırıcı al serisindendeneyeyim bakalım
Kirpik kıvırıcı ne amına kyim yaKirpik kıvırıcı al serisinden
Makas gibi bi aparat kirpik kıvırıyor adı üstündeKirpik kıvırıcı ne amına kyim ya
Hiç bi bok anlamadım da şunun gibi olmayakMakas gibi bi aparat kirpik kıvırıyor adı üstünde
lash density bir kutsamadır sen kutsala kesicem diyemezsin retard bulamayanlar var
Şu kıvırma işine bile gay diyon ya sanki götünü kıvır dedik aqHiç bi bok anlamadım da şunun gibi olmayak
aqView attachment 5655961gay gay işler
Erkek adam kirpiğiyle oynarmı yarın götünüde açarŞu kıvırma işine bile gay diyon ya sanki götünü kıvır dedik aq