Kirpik ve kaş

efe3344

efe3344

estrogenmaxx
Gençler ilaçlardan ayrı hint veya biberiye cope diye biliyorum bildiğiniz gerçekten işe yarayan bir yağ varmı lütfen taşşak geçmeyin aq kaş ve kirpikleri doğa yoldan fixlemem lazım

Last edited:
  • +1
Reactions: Hanife and EK0
Gençler ilaçlardan ayrı hint veya biberiye cope diye biliyorum bildiğiniz gerçekten işe yarayan bir yağ varmı lütfen taşşak geçmeyin aq kaş ve kirpikleri doğa yoldan gizlemem lazım
Eger irakli berber gibi degilse sekil ver ve keyfine bak

Eger irakli berber gibi degilse sekil ver ve keyfine bak
Kanka seyrek işte bunu kalınlaştırmam lazım ama doğal yollarla ilaçlarla olmaz taşşakdız var mı bir bildiğin ya soyledigim iki yağdan farklı bir yağ onlar cope aq denedim işe yaramadı

Kanka seyrek işte bunu kalınlaştırmam lazım ama doğal yollarla ilaçlarla olmaz taşşakdız var mı bir bildiğin ya soyledigim iki yağdan farklı bir yağ onlar cope aq denedim işe yaramadı
minoxidil amınakoyayım ya 800 1000 tl civarıydı git al reçetesiz veriyorlar

hint yağı neden cope olsun?

• +1
Reactions: Hanife
Denedim ama pek sonuç alamadım
1 ay yapman lazım sonuç için yaklaşık 1 ayda vücut kirpikleri yeniliyor sen 1 ay boyunca o kirpiği beslediğin için kirpik daha kalın ve gür çıkıyor bilimsel bu yani

• +1
Reactions: Hanife
1 ay yapman lazım sonuç için yaklaşık 1 ayda vücut kirpikleri yeniliyor sen 1 ay boyunca o kirpiği beslediğin için kirpik daha kalın ve gür çıkıyor bilimsel bu yani
Denicem

• +1
Reactions: EK0
Ordinary lash serum 1 ayda bildiğin kirpiklerim orman oldu