Kısaysan gymcelde olma aq

senualF

senualF

unapologetic
Screenshot 2025 11 06 12 15 36 994 cominstagramandroid edit
Screenshot 2025 11 06 12 15 28 091 comandroidchrome edit

Beyler bi banamı öyle geliyor yoksa kısalara gym baya downgrademi amk normal vücudu olsa kat kat fazla karı çeker böyle 168 boyla (165 falandır maks) üstten bastırılmış tüp gibi kel kafayla gezince ne geçiyo acaba eline

• +1
Reactions: growthplatessss111 and kurdistan
mogeater diss

• JFL
Reactions: Auchelius and kurdistan
mogeater diss
Kanka gyme gitmesin kısalar demiyomda roidleyipte şişme doğal atletik fizik en iyisi bence kısalara, bende çok uzun değilimde 168boyda roidlemeyiver o boy doğal roid zaten aq

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, kurdistan and Kayra139
Kanka gyme gitmesin kısalar demiyomda roidleyipte şişme doğal atletik fizik en iyisi bence kısalara
O boya yakın biri olarak katılıyorum doğal fizik en iyi gidiyor ama en azından title'ı roidcel olma yazabilirdin gereksiz offensive durmuş

• +1
Reactions: Auchelius, why not me?, kurdistan and 2 others
1762435228803

• WTF
Reactions: kurdistan
He elemanın vücut iyi duruyo ama bu elemana üsttekinin fiziği versen baya nerflemiş olursun dediğim şey o

• +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and Yagiz8928
  • JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, Kayra139, reanrao and 1 other person
He elemanın vücut iyi duruyo ama bu elemana üsttekinin fiziği versen baya nerflemiş olursun dediğim şey o
Deger yargilari farkli, bu kisi veya kendi cycle o fizigi cekici buluyor olabilir.

ayrica dr mike roidhead ve 5'6 filan degil irlde tanisan kisiler cok daha kisa oldugunu soyluyor.
+ big nose bald old guy.

• JFL
  • +1
Reactions: senualF and kurdistan
olm bunun eye areası chadullah olup diger hersey nasj bukadar kotu oluyo aq jawı pattinsonun gibi olsa allahina kadar moglar
0 saç şiş yüz ama mog eater 5'6 dan bile kısa diyo o boyda bi bok moglayamaz

• Hmm...
  • +1
Reactions: kurdistan and jauscope
0 saç şiş yüz ama mog eater 5'6 dan bile kısa diyo o boyda bi bok moglayamaz
şiş yüz cünkü eye area haric boneları cucked bunun eye area bende olsa chad olurdum

• +1
Reactions: kurdistan
olm bunun eye areası chadullah olup diger hersey nasj bukadar kotu oluyo aq jawı pattinsonun gibi olsa allahina kadar moglar
Mid face i ve burnu baya kotu

• +1
Reactions: jauscope
View attachment 4294238View attachment 4294239
Beyler bi banamı öyle geliyor yoksa kısalara gym baya downgrademi amk normal vücudu olsa kat kat fazla karı çeker böyle 168 boyla (165 falandır maks) üstten bastırılmış tüp gibi kel kafayla gezince ne geçiyo acaba eline
ya bu orospu evladının bir sikim bildiği yok amk bi ara full bunu dinliyodum sakatlandım o kadar
tamamen over

Users who are viewing this thread

Back