kitap okumanın hiç bir sike yaramamsı ve bir brainwash olması

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı

OKUYUN OKYUUN OKUYUN HERŞEYİ OKUYUN İLGİNİZ OLAN OLMAYAN HİKAYELER HEPSİNİ OKUYUN

BU NASIL Bİ BRAİNWASH AMK KÜLSÜTÜRÜNÜ AL GİT BURDAN

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Resistance., Serialsuicide and 2 others
Sese bak amk sırf bu piçe muhalefet olsun diye kütüphane yakmak lazım

• +1
Reactions: elemancomeback31
Sese bak amk sırf bu piçe muhalefet olsun diye kütüphane yakmak lazım
YORUMLARDA UYANIŞ VAR HERKES ADAMLA TAŞAK GEÇMİŞ YORUMLARA BAK
1766513056325

• +1
Reactions: Atsizz
baya brainwash dogru ama zaten bu kadar pöhpöhlenmesinin altında her ay farklı kitap çıkaran online sertifikalı insanlar var bu işin ekmegini yiyen

• JFL
Reactions: Serialsuicide and maarda
Eleman napak söyle ttde doomscrool atıp looksmax edit mi izleyek

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, nastynas, Auchelius and 4 others
verimli kitap yok demedim ben sadece piyasadaki kitapların baya büyük bir kısmı yazılmak için yazılmış yazılıyor dedim (bizzat tanıştıgım 3 tane yazar var) ama günümüzde bilgiye erişmek için bir kitaba ihtiyacında yok

• JFL
Reactions: Serialsuicide and maarda
Mesnevi okumadıysan herşey boş

• Hmm...
Reactions: maarda
verimli kitap yok demedim ben sadece piyasadaki kitapların baya büyük bir kısmı yazılmak için yazılmış yazılıyor dedim (bizzat tanıştıgım 3 tane yazar var) ama günümüzde bilgiye erişmek için bir kitaba ihtiyacında yok
sen eleman mısın dostum neden üstüne alındın
zaten gidip de kisisel gelisim kitabı oku demedim aq,ayrıca bilgiye erismek icin kitaba ihtiyacın var aslında konuya göre değişiyor yoksa wikipedia okur lobilerin isteğine göre şekillenirsin

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, Atsizz, Auchelius and 4 others
sen eleman mısın dostum neden üstüne alındın
zaten gidip de kisisel gelisim kitabı oku demedim aq,ayrıca bilgiye erismek icin kitaba ihtiyacın var aslında konuya göre değişiyor yoksa wikipedia okur lobilerin isteğine göre şekillenirsin
formda yenıyım kral pardon ben bana yanit sandim

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, growthplatessss111, kurdistan and 2 others
Fiziksel aktivite spor derdim tt doomscroll da sarıyor bazen

• JFL
Reactions: cakdripa, kurdistan, Serialsuicide and 1 other person
Şaka yaptım kral hoşgeldin

• JFL
  • Love it
Reactions: Atsizz, growthplatessss111, kurdistan and 1 other person
  • JFL
Reactions: kurdistan
elemanın sadece trollemek icin foruma geri gelmesi
Doğru bu arada kitap okumak zaman kaybı beyler okuyacaksanızda dostoyavski sago ve ceza falan okuyun karı düşer belki bi işe yaramış olur

• JFL
Reactions: kurdistan and Serialsuicide

OKUYUN OKYUUN OKUYUN HERŞEYİ OKUYUN İLGİNİZ OLAN OLMAYAN HİKAYELER HEPSİNİ OKUYUN

BU NASIL Bİ BRAİNWASH AMK KÜLSÜTÜRÜNÜ AL GİT BURDAN

Her boku da okumayin aq boş yapmış adam 50 yaşında günde bilmem kaç saat boş zamanı var

Attachments

• images (31).jpeg
    images (31).jpeg
    33.5 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Auchelius and elemancomeback31
Makale ve tarih tarzı kitaplar harici cope demeyeyim de gerek yok çünkü örneğin bir kitap okuyorsun roman veya hikaye türünden 1 yıl olmadan çoğu şeyi unutuyorsun dizi gibi düşün ama makale ve tarih kitaplarında hem daha az unutuyon hemde yaşanmış şeyler üzerinden bir şeyler öğreniyorsun

• JFL
Reactions: Kurdish_slayer and Serialsuicide
Makale ve tarih tarzı kitaplar harici cope demeyeyim de gerek yok çünkü örneğin bir kitap okuyorsun roman veya hikaye türünden 1 yıl olmadan çoğu şeyi unutuyorsun dizi gibi düşün ama makale ve tarih kitaplarında hem daha az unutuyon hemde yaşanmış şeyler üzerinden bir şeyler öğreniyorsun
oğlum hikaye veya romanı niye okuyayım filmini izlemek varken

• +1
Reactions: Resistance.
ariyan akaltun is kurdish nigga

• Love it
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
Kurdish clite

Also im kurdish lol
then why do u have an iranian flag on his "fifa" card and writing in turkish and ur kurdish. this is confusing wtf

• JFL
Reactions: growthplatessss111 and Resistance.
then why do u have an iranian flag on his "fifa" card and writing in turkish and ur kurdish. this is confusing wtf
and you're writing in english isn't that confusing:feelswat:

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Kurdish_slayer and Resistance.
I didn't specifically choose the flag. Also, since this is a Turkish subforum, people communicate in Turkish here, so I'm speaking Turkish.

• +1
Reactions: Auchelius, Kurdish_slayer and Serialsuicide
I didn't specifically choose the flag. Also, since this is a Turkish subforum, people communicate in Turkish here, so I'm speaking Turkish.
then im asuming ur a kurd from bakur?

• +1
  • Woah
Reactions: Resistance. and kurdistan
Doğru bu arada kitap okumak zaman kaybı beyler okuyacaksanızda dostoyavski sago ve ceza falan okuyun karı düşer belki bi işe yaramış olur
forum bugün cortisol spike beyler
sanki milyonersin sirketin basında tüm gününü geciriyon amınakoim senin nasıl bir zaman kaybın olabilir

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, elemancomeback31, Resistance. and 1 other person
önemli kitaplar dışında gereksiz sesli kitapta dinleye bilirsin kitabı okursan konuşman düzelir

• JFL
Reactions: dogu, Atsizz, Serialsuicide and 1 other person
bok gibi post. düzenli kitap okumamak neredeyse okur yazar olmamakla eşdeğer gibi birşeydir. hayatta geri getirisi neredeyse hiç düşmeyen nadir şeylerden biri de kitap okumaktır. tarihteki bütün büyük adamların obsesif derecede kitap okur olmaları tesadüf değil. yani bol bol okuyun.

• +1
Reactions: Serialsuicide