elemancomeback31
orspunun öz evladııı
OKUYUN OKYUUN OKUYUN HERŞEYİ OKUYUN İLGİNİZ OLAN OLMAYAN HİKAYELER HEPSİNİ OKUYUN
BU NASIL Bİ BRAİNWASH AMK KÜLSÜTÜRÜNÜ AL GİT BURDAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
YORUMLARDA UYANIŞ VAR HERKES ADAMLA TAŞAK GEÇMİŞ YORUMLARA BAKSese bak amk sırf bu piçe muhalefet olsun diye kütüphane yakmak lazım
verimli kitap yok demedim ben sadece piyasadaki kitapların baya büyük bir kısmı yazılmak için yazılmış yazılıyor dedim (bizzat tanıştıgım 3 tane yazar var) ama günümüzde bilgiye erişmek için bir kitaba ihtiyacında yokEleman napak söyle ttde doomscrool atıp looksmax edit mi izleyek
sen eleman mısın dostum neden üstüne alındınverimli kitap yok demedim ben sadece piyasadaki kitapların baya büyük bir kısmı yazılmak için yazılmış yazılıyor dedim (bizzat tanıştıgım 3 tane yazar var) ama günümüzde bilgiye erişmek için bir kitaba ihtiyacında yok
formda yenıyım kral pardon ben bana yanit sandimsen eleman mısın dostum neden üstüne alındın
zaten gidip de kisisel gelisim kitabı oku demedim aq,ayrıca bilgiye erismek icin kitaba ihtiyacın var aslında konuya göre değişiyor yoksa wikipedia okur lobilerin isteğine göre şekillenirsin
Fiziksel aktivite spor derdim tt doomscroll da sarıyor bazenEleman napak söyle ttde doomscrool atıp looksmax edit mi izleyek
Sen kimsin yarrramformda yenıyım kral pardon ben bana yanit sandim
elemanın sadece trollemek icin foruma geri gelmesiFiziksel aktivite spor derdim tt doomscroll da sarıyor bazen
Kitaplarda da benzer durumyoksa wikipedia okur lobilerin isteğine göre şekillenirsin
2 PİDE 1 KAVANOZ NUTELLA YEDİM ŞİMDİ DOOMSCROLL ATCAMelemanın sadece trollemek icin foruma geri gelmesi
Doğru bu arada kitap okumak zaman kaybı beyler okuyacaksanızda dostoyavski sago ve ceza falan okuyun karı düşer belki bi işe yaramış olurelemanın sadece trollemek icin foruma geri gelmesi
Muller hatırladıdostoyavski
OKUYUN OKYUUN OKUYUN HERŞEYİ OKUYUN İLGİNİZ OLAN OLMAYAN HİKAYELER HEPSİNİ OKUYUN
BU NASIL Bİ BRAİNWASH AMK KÜLSÜTÜRÜNÜ AL GİT BURDAN
oğlum hikaye veya romanı niye okuyayım filmini izlemek varkenMakale ve tarih tarzı kitaplar harici cope demeyeyim de gerek yok çünkü örneğin bir kitap okuyorsun roman veya hikaye türünden 1 yıl olmadan çoğu şeyi unutuyorsun dizi gibi düşün ama makale ve tarih kitaplarında hem daha az unutuyon hemde yaşanmış şeyler üzerinden bir şeyler öğreniyorsun
ariyan akaltun is kurdish niggaMakale ve tarih tarzı kitaplar harici cope demeyeyim de gerek yok çünkü örneğin bir kitap okuyorsun roman veya hikaye türünden 1 yıl olmadan çoğu şeyi unutuyorsun dizi gibi düşün ama makale ve tarih kitaplarında hem daha az unutuyon hemde yaşanmış şeyler üzerinden bir şeyler öğreniyorsun
Kurdish cliteariyan akaltun is kurdish nigga
Filmi olmayanlar da var onları diyom dünya klasikleri vs çoğunun filmi yokoğlum hikaye veya romanı niye okuyayım filmini izlemek varken
then why do u have an iranian flag on his "fifa" card and writing in turkish and ur kurdish. this is confusing wtfKurdish clite
Also im kurdish lol
and you're writing in english isn't that confusingthen why do u have an iranian flag on his "fifa" card and writing in turkish and ur kurdish. this is confusing wtf
I didn't specifically choose the flag. Also, since this is a Turkish subforum, people communicate in Turkish here, so I'm speaking Turkish.then why do u have an iranian flag on his "fifa" card and writing in turkish and ur kurdish. this is confusing wtf
ehm no, english is a global language. u learnt this in middle school jfl.and you're writing in english isn't that confusing![]()
then im asuming ur a kurd from bakur?I didn't specifically choose the flag. Also, since this is a Turkish subforum, people communicate in Turkish here, so I'm speaking Turkish.
Kanka bende kurdum de utanç verici değiş mi neden nickinde bile kurt varthen im asuming ur a kurd from bakur?
forum bugün cortisol spike beylerDoğru bu arada kitap okumak zaman kaybı beyler okuyacaksanızda dostoyavski sago ve ceza falan okuyun karı düşer belki bi işe yaramış olur
nerelisin kralKanka bende kurdum de utanç verici değiş mi neden nickinde bile kurt var
Yes i from bakurthen im asuming ur a kurd from bakur?
çi ye hewalthen im asuming ur a kurd from bakur?
mn qoze da van trka ga, munafiqen hewalçi ye hewal
Seyhannerelisin kral![]()
Kardeşim sende kabileye hoşgeldin kürdistan ezi kuzi bove ciyo tennim kürdo kırimzon @dogu @Atsizzmn qoze da van trka ga, munafiqen hewal