Black_Pill_Enjoyer1
Feed the children. Microplastic is in your balls
Şaşırdığım şey kısa arkadaşı değil kendisi istedi kız benden uzun duruyor aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ltn adamlardan bile insta istiyorlar its over for meŞaşırdığım şey kısa arkadaşı değil kendisi istedi kız benden uzun duruyor aq
Mtnyim ama evet ltnlerden bile istiyorlarLtn adamlardan bile insta istiyorlar its over for me
Nerde mtnsin amk gormedick sanki seni ama uzatmayacam copele kendini iyi hissetMtnyim ama evet ltnlerden bile istiyorlar
Haklısın kanka ama onlar eski foto haberin olsun yakın arkadaşlarım bile diyor eskiden ltnydin yükselmissin diyeNerde mtnsin amk gormedick sanki seni ama uzatmayacam copele kendini iyi hisset
Eski haline low ltn videolarina da mid ltn veririm. Kafatasın ortalama bir kadının kafasından daha küçük bu direk adamı irlde görünmez kılıyor benim fikrimceHaklısın kanka ama onlar eski foto haberin olsun yakın arkadaşlarım bile diyor eskiden ltnydin yükselmissin diye
Kamera bozulması ışık açı cart curt kameram sik gibi zaten keremle görüntülü konuştuk düz mtnsin dedi realden arkadaşım da aynı şekil mtn dediEski haline low ltn videolarina da mid ltn veririm. Kafatasın ortalama bir kadının kafasından daha küçük bu direk adamı irlde görünmez kılıyor benim fikrimce
Kızın insta istemesi çok normal birşey benim instami isteyen kızlar ertesi gün beni eve atmak istiyorduŞaşırdığım şey kısa arkadaşı değil kendisi istedi kız benden uzun duruyor aq
Kanka bu adam ltn amaKızın insta istemesi çok normal birşey benim instami isteyen kızlar ertesi gün beni eve atmak istiyordu
o zaman kamera şakası yapmıslar brutalKanka bu adam ltn ama
Sen chadsinKızın insta istemesi çok normal birşey benim instami isteyen kızlar ertesi gün beni eve atmak istiyordu
Olm cidden ltn degilim aq ki biliyorsunuz ltn nichemaxxing yapanlar bile ioi alıyor normal birşeyo zaman kamera şakası yapmıslar brutal