Kaltakkıran
so over
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ascendle oyle bı ascendlekı senın harıcınde erkek goremesın fem sevıyom demıs sen oyle bı ascendlıyecen kı ona ragmen senınle olucakböyle bi durumda napıyoz kız beni sevmioda bi one night stand yaşadık ben seviom kızı sanırım
kanka kız punkcı ot ketamin felan kullanıyo ben sporcuyum avrupaya üni okumaya gitcem looks olarakta sikip atıyomda gönül işteKeşke tipim olsaydın dediyse yeterince yakışıklı değilsin
kanka kız punkcı ot ketamin felan kullanıyo ben sporcuyum avrupaya üni okumaya gitcem looks olarakta sikip atıyomda gönül işte
engeli çak direkt
Feminen işteFem ne demek beyler cahilim
Amına koyduğum kız mı kalmadı otçuya gidiyon bi bulaşırsan hayatın sikilirkanka kız punkcı ot ketamin felan kullanıyo ben sporcuyum avrupaya üni okumaya gitcem looks olarakta sikip atıyomda gönül işte
sevgili degilde fb tarzı işte ama hoşuma gidiyo takılıyoz felanbana bi foid böyle konuşucak varya deliririm ha bu işin oluru yok muhabbeti kes geç yoksa zaten o yakın zamanda şutlicak seni sen erken davran
kolay lokma oldugu icinAmına koyduğum kız mı kalmadı otçuya gidiyon bi bulaşırsan hayatın sikilir
kızı seviyom falan demişin moruk üzülürsün bak ayık olsevgili degilde fb tarzı işte ama hoşuma gidiyo takılıyoz felan
otçular grup yaptırıyo ama hele onun kız arkadaşlarıda kullanıyosa nerden bildigimi sormaAmına koyduğum kız mı kalmadı otçuya gidiyon bi bulaşırsan hayatın sikilir
bulamıyorsan iyi bişey bencemadde bağımlısı foid bi ben bulamıyorum herhalde
kızı sikerken soundcloud rapcisi manitası kıza yaptıgı sarkıyı atmıstı wpdenotçular grup yaptırıyo ama hele onun kız arkadaşlarıda kullanıyosa nerden bildigimi sorma
Gönlünü sikeyim senin ne gönlü buldun bunda bi senin bide onun donanımlarina bak amkkanka kız punkcı ot ketamin felan kullanıyo ben sporcuyum avrupaya üni okumaya gitcem looks olarakta sikip atıyomda gönül işte
avrupaya gitmeden once bunla mi takiliyon amindan hantavirus kaparsin aq dikkat etkanka kız punkcı ot ketamin felan kullanıyo ben sporcuyum avrupaya üni okumaya gitcem looks olarakta sikip atıyomda gönül işte