Kiza ne yaziyim

Kenan271

Kenan271

Iron
Dün kursta yaşıt kız buldum animeden fırlamış resmen lmtb-mmtb gibi bişey fakat bi skntı var benden 1 2 santim uzun ilk konuşmayı nasıl yapayım gerisi kolayda ilk konuşma zor geliyo bana low inhib ntler yardım

• +1
Reactions: pashanimair, -BayHarbourButcher, Turanmethod and 1 other person
Dün kursta yaşıt kız buldum animeden fırlamış resmen lmtb-mmtb gibi bişey fakat bi skntı var benden 1 2 santim uzun ilk konuşmayı nasıl yapayım gerisi kolayda ilk konuşma zor geliyo bana low inhib ntler yardım
Selam foid

• +1
  • JFL
Reactions: pardonriki, pashanimair, camelblack and 1 other person
tanıştığınız ortama göre iyi bir başlangıç seç biz ortamı falan filan bilmeden bişey öneremeyiz

• +1
Reactions: pashanimair, -BayHarbourButcher, ascndndfrgt and 2 others
kanka eger zekiyse git soru gotur "kanka şu soruyu cozermisin " cozdukden sonra "oha ciddismin ya helal olsun" tarzi öv biraz sonra git yaninda biraz soru coz ders calis sonra ayni okulda degilsiniz muhtamelen hangi okuldasin nasi iyimi bende su okuldayim tarzi sohbet acarsin en son kanka ben senin instani ekliyimmi ya sardi bugün vesayre vesayre ilerletirsin bide rep at bari o kadar yazdim

• +1
Reactions: pashanimair, -BayHarbourButcher, EK0 and 1 other person
Bro valla aynı sınıfta değilsen biraz taşşak istiyo ama aynı sınıftaysan çok kolay

• +1
Reactions: pardonriki, pashanimair, -BayHarbourButcher and 2 others
Images 10

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Pablo0, pardonriki, pashanimair and 4 others
Bro valla aynı sınıfta değilsen biraz taşşak istiyo ama aynı sınıftaysan çok kolay
ayni sinifta daha sıkıntı bir reddedilme tum sinifa yayilir

• +1
Reactions: pashanimair, -BayHarbourButcher and Kenan271
  • +1
Reactions: pashanimair, -BayHarbourButcher and Turanmethod
Tip olarak iyiyim ya bence ioi alıyorum yanı baslangıç lazm
Kanka aynı sınıfta olsan şakayla karışık yanına gidince kıza bu bana yavşıyo imajını vermiyorsun ve kız senle dümdüz konusuyo aynı sınıftasınız çünkü ama başka sınıftan olunca direkt niyetin belli amk riskli o yüzden kız hoşlansa bile stres olur kabul etmeyebillir

• +1
Reactions: pashanimair and -BayHarbourButcher
Tip olarak iyiyim ya bence ioi alıyorum yanı baslangıç lazm
Tip olarak iyiysen standart bir başlangıç yapsan bile kızı elde edersin

Selam naber demen yeterli

• +1
Kanka aynı sınıfta olsan şakayla karışık yanına gidince kıza bu bana yavşıyo imajını vermiyorsun ve kız senle dümdüz konusuyo aynı sınıftasınız çünkü ama başka sınıftan olunca direkt niyetin belli amk riskli o yüzden kız hoşlansa bile stres olur kabul etmeyebillir
Heh bunu söylüyorum işte şimdiye kadarkilerle ortak yan çoktu kolaydı bu bambaşka birşey ondan açdım treadi zaten

• +1
Heh bunu söylüyorum işte şimdiye kadarkilerle ortak yan çoktu kolaydı bu bambaşka birşey ondan açdım treadi zaten
Yaparsan banada haber et kral 3tane kızla her teneffüs bakışıyoruz hiçbiri bizim sınıfta değil

• +1
bu daha kolay olum işte digerkinde frendzone yeme ihtimalin cok fazla ama bunda dedigim gibi yaklaşırsan isin cok kolay ama dua et "iyyyy git basimdan ya" yada "cözemem kanka" demesin

• +1
Yaparsan banada haber et kral 3tane kızla her teneffüs bakışıyoruz hiçbiri bizim sınıfta değil
sizden alt sinif mi

• +1
Reactions: pashanimair, iyibiri and -BayHarbourButcher
bu daha kolay olum işte digerkinde frendzone yeme ihtimalin cok fazla ama bunda dedigim gibi yaklaşırsan isin cok kolay ama dua et "iyyyy git basimdan ya" yada "cözemem kanka" demesin
Bro kız zaten seni beğenmişse friendzone çekemez amk benim hayatım boyunca 1tane kız arkadaşım ciddili anlamada arkadaş olarak olmadı hiç friendzone yemedim ya biseyler oldu yada hiç konusmadık
sizden alt sinif mi
2tanesi evet 1tanesi yaşıt valla 3üde çok güzel aşık oldum hepsine

• +1
Reactions: pashanimair and Turanmethod
Bro kız zaten seni beğenmişse friendzone çekemez amk benim hayatım boyunca 1tane kız arkadaşım ciddili anlamada arkadaş olarak olmadı hiç friendzone yemedim ya biseyler oldu yada hiç konusmadık

yaşit olan daha mantikli alt sinifi onermiyorum gecen bi arkadasim vardı kiz 12 oldugu icin 11.sinif mhtn adamdan ayrildi cocugu pek tanimiyorumda kiz ltb falan cocukda pesini birakmiyor kızın hâlâ neyse boyle bir durum olmamasi icin ayni donemden seçmen lazim ona acilmak icin onun sinifindan bir cocukla arkads ol git sinifina ikidebir mesela o cocuk sinifda degil git kiza sor "kanka m nerde biliyorsmusun " de sonra "he anladim peki sen cozebilirmisin de (soru goturduysen) yada baska birseyden konu ac onu sen biliceksin

• +1
Reactions: pashanimair

Ben bu durumdayken agama söyledim oda gitti kıza söyledi bende sanki şaka yapıyormuş gibi davrandım zaten sonra kızın yanımda olunca nasıl davrandığından anladım hoşlandığını sende ne kadar işe yarar bilemem ama iyi taktik

• +1
Reactions: iyibiri, Turanmethod and pashanimair
Tip olarak iyiysen standart bir başlangıç yapsan bile kızı elde edersin

Selam naber demen yeterli
Ovunmek gibi olmasın 8ci sınıfta kıza ergen gibi kuru kuru sohbetsiz falan i luv u yazdım sevgili olduk amk:lul: