veneficus
Vazgeçtim
beyler ascentledik 3-4 kız yazıyo eyvallah tamam ama konu bulamıyoz amk o işi nasıl yapıyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sikimi dud yazıyonbeyler ascentledik 3-4 kız yazıyo eyvallah tamam ama konu bulamıyoz amk o işi nasıl yapıyonuz
Selam nasılsın gel sew olak senle ceviz yiyelim tavuklu pilav yiyelim ft. Kadir hocabeyler ascentledik 3-4 kız yazıyo eyvallah tamam ama konu bulamıyoz amk o işi nasıl yapıyonuz
amk gittik konuştuk sonra konuşcak konu kalmadı mesela kız hastahaneye gidicekti diyorum gittin mi diyorum yaa gidemedim doktorumda yer yokmuş yazıyo şimdi ben buna ne yazıcam amkdaha geçen 3 saat foidle konuştum diye thread açan sen değil misin. asıl senin bize öğretmen lazım amk.
Eczane%1 Hidrokortizon krem en ucuza ve kaliteli nerden alınır biliyonmu?
@Trenmaxx1 onaylı method
ağzım laf y-y-yapsa... kızlar düşer mi abi?Bro rahat olcaksın en önemli faktör bu azda flörtöz olursun müthiş olur nasıl konu açtığını bile anlamazsın hersey doğaçlama
Htn+ olursan düşer kardesimağzım laf y-y-yapsa... kızlar düşer mi abi?
"ah be şansa bak bu arada bugun okulda şu yasandi "olay" şakagibiya kafayi yersin" bu kadar basit kankaamk gittik konuştuk sonra konuşcak konu kalmadı mesela kız hastahaneye gidicekti diyorum gittin mi diyorum yaa gidemedim doktorumda yer yokmuş yazıyo şimdi ben buna ne yazıcam amk
Htn+ olursan düşer kardesim
agzin laf yapiyorsa hltn olsanda boy ve coloring kurtaiyorsa düşer coloring yoksa mmtn üstü okey kurtarirağzım laf y-y-yapsa... kızlar düşer mi abi?
amk kızın 2 kedisi varmış birisi gitmiş çamaşır makinesinin içine girmiş kızın anneside makineyi çalıştırmış kedi makinenin içine ded olmuş amkKedilerden açıyom genelde
Aynen öyle"ah be şansa bak bu arada bugun okulda şu yasandi "olay" şakagibiya kafayi yersin" bu kadar basit kanka
Kızın daha cok ilgi alanlarına yönel bundan hoşlanır izlediği dizi hakkında soru evcil hayvanı varmı falan filan cok basitbeyler ascentledik 3-4 kız yazıyo eyvallah tamam ama konu bulamıyoz amk o işi nasıl yapıyonuz
kekomaxxing teorisiagzin laf yapiyorsa hltn olsanda boy ve coloring kurtaiyorsa düşer coloring yoksa mmtn üstü okey kurtarir
sadece özgüvenli ol kardesim gerisi gelicekbeyler ascentledik 3-4 kız yazıyo eyvallah tamam ama konu bulamıyoz amk o işi nasıl yapıyonuz