kızla konuşurken nasıl konu açıyoz

veneficus

veneficus

Vazgeçtim
beyler ascentledik 3-4 kız yazıyo eyvallah tamam ama konu bulamıyoz amk o işi nasıl yapıyonuz

• +1
Reactions: Naughty America, pardonriki and EK0
beyler ascentledik 3-4 kız yazıyo eyvallah tamam ama konu bulamıyoz amk o işi nasıl yapıyonuz
Selam nasılsın gel sew olak senle ceviz yiyelim tavuklu pilav yiyelim ft. Kadir hoca

• +1
Reactions: Hanife
%1 Hidrokortizon krem en ucuza ve kaliteli nerden alınır biliyonmu?
@Trenmaxx1 onaylı method

• JFL
Reactions: camelblack, Naughty America, stacyworshipper and 7 others
daha geçen 3 saat foidle konuştum diye thread açan sen değil misin. asıl senin bize öğretmen lazım amk.

• +1
Reactions: kay4w
kanka konu açmak biraz kabiliyetle alakalı pek ezbere yapılıcak bişey değil

yani ama genel olarak herşeyden konu açabilirsin konu açabileceğin yerleri görmen lazım

mesela örnek veriyorum kızla konuşuyorsunuz gününüzü anlatıyorsunuz birbirinize kız dedi işte okuldan çıktım yüzme kursuna falan gittim sende orda mesela bu soruyu geçmiceksin burda büyük bir potansiyel konu var kıza yüzmeyle mi ilgilendiğini ne kadardır ilgilendiğini falan soracaksın kızında azıcık konuşma isteği varsa oda bu konu içinde sana illa sorular sorar ve konu bi şekil ilerler

verdiğim örnek biraz basit akşam akşam pek aklıma gelmedi yinede demeye çalıştığımı anlamışsındır umarım

• +1
Reactions: ascndndfrgt, ıdkjusthere, jsbera and 2 others
daha geçen 3 saat foidle konuştum diye thread açan sen değil misin. asıl senin bize öğretmen lazım amk.
amk gittik konuştuk sonra konuşcak konu kalmadı mesela kız hastahaneye gidicekti diyorum gittin mi diyorum yaa gidemedim doktorumda yer yokmuş yazıyo şimdi ben buna ne yazıcam amk

Bro rahat olcaksın en önemli faktör bu azda flörtöz olursun müthiş olur nasıl konu açtığını bile anlamazsın hersey doğaçlama

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Bro rahat olcaksın en önemli faktör bu azda flörtöz olursun müthiş olur nasıl konu açtığını bile anlamazsın hersey doğaçlama
ağzım laf y-y-yapsa... kızlar düşer mi abi?

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher
amk gittik konuştuk sonra konuşcak konu kalmadı mesela kız hastahaneye gidicekti diyorum gittin mi diyorum yaa gidemedim doktorumda yer yokmuş yazıyo şimdi ben buna ne yazıcam amk
"ah be şansa bak bu arada bugun okulda şu yasandi "olay" şakagibiya kafayi yersin" bu kadar basit kanka

• +1
Reactions: jsbera
Kedilerden açıyom genelde
amk kızın 2 kedisi varmış birisi gitmiş çamaşır makinesinin içine girmiş kızın anneside makineyi çalıştırmış kedi makinenin içine ded olmuş amk

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: iluvanavar, ıdkjusthere, irregman817 and 2 others
Kızın daha cok ilgi alanlarına yönel bundan hoşlanır izlediği dizi hakkında soru evcil hayvanı varmı falan filan cok basit

ona anne karnında marux kalınan hormonun göt deliği ve taşak arasındaki mesafeyle belli olduğunu söyle bu niş anatomi bilginden etkilenecektir

Şaka bi yana rahat ol knk rahatsız olunca stresli olunca bok oluyo rahat ol aklına geleni söyle nerde okuyon falan ne yapmayı seviyon sadece yapmacık olma gerçekten onun neleri sevdiğini mesela merak et

• +1
Reactions: Turanmethod
Merhaba ben recep

• JFL
Reactions: Gordon Freeman
bütün my little ponny bölümlerini izle favori karakterin rainbowdash olsun ordan konu aç sonra sikis

Images