adam213t
Banned
Hic bir ilgi alanları yok fabrikada üretilmis gibiler tek bildikleri sey dedikodu ve makyaj en azından erkeklerin ilgi alanları var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evt niye böyle yapıolar bende bilmiomBide hepsi gülüyormus gibi yapıp elini ağzıyla kapatıyor
Çok gıcık varlıklar amkEvt niye böyle yapıolar bende bilmiom
atlasin orga girmesi ve neva yarraginin sonunda koluna adını yazmasi olaylari kıyamet alametiÇok gıcık varlıklar amk
Neyse sevgililer gününde @atlassoze ve @nevaevametheratall ve @szenn ile cs2 akariz
Knk sen bunu nerden biliyosun fakecelmisin yoksaBide hepsi gülüyormus gibi yapıp elini ağzıyla kapatıyor

sırt sırta 31 de mantıklı ben bugğn bi alkol koması çekti canımÇok gıcık varlıklar amk
Neyse sevgililer gününde @atlassoze ve @nevaevametheratall ve @szenn ile cs2 akariz
beyler sızın konustugunuz kızlarda sorun olabilir mi aminakoyim acaba ya da benim konustugum kisiler mi garipHic bir ilgi alanları yok fabrikada üretilmis gibiler tek bildikleri sey dedikodu ve makyaj en azından erkeklerin ilgi alanları var
Senin konuştukların kadın kılığına girmiş erkekler.beyler sızın konustugunuz kızlarda sorun olabilir mi aminakoyim acaba ya da benim konustugum kisiler mi garip