Kızlar tipe önem veriyor mu

Isääcø

Isääcø

Kiroshi
Bu konu hakkında tecrübeleriniz anınız yada etrafta gördünüz birşey varsa konuşalım anlatın

• JFL
Reactions: coax96
yok vermiyo kral looksmax cope

• JFL
  • +1
Reactions: Detective, zeta_mogging, yigittsaint and 10 others
yok be kızlarda degil kimse tipe onem vermiyor looksmax cope yapma hiç zaman kaybı

• JFL
  • +1
Reactions: erlang and EK0
denizde su var mı?

• JFL
Reactions: caglar3, yigittsaint, szenn and 4 others
yok be kızlarda degil kimse tipe onem vermiyor looksmax cope yapma hiç zaman kaybı
Kanki peki bi yaşanmışlığın var mı veya arkadaşlarından gördüğün böyle tipi için reddeden fln benim arkadaşlarımda olmadı bendede olmadı çünkü hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim😭🙏

• JFL
Reactions: EK0
denizde su var mı?

Kanki peki bi yaşanmışlığın var mı veya arkadaşlarından gördüğün böyle tipi için reddeden fln benim arkadaşlarımda olmadı bendede olmadı çünkü hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim😭🙏
kimse tipe onem vermiyosa bu site niye var makyaj diye bisey niye var amına kodugumun salagı

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: -BayHarbourButcher, erlang, ankaranin_adami and 3 others
kardeşim bak insan beyni tipe önem verir kız erkek farketmeksizin aşksal olsun arkadaşsal olsun önem verir bu bilimsel bişey mesela sen 2 kişiyle tanış biri çirkin biri yakışıklı olsun beynin ister istemez yakışıklı olan kişiye daha çok ısınıyor ister istemez onun hakkında daha iyi şeyler düşünüyor

ve kendimde yaşadım deneyimledim tipten reddedilme zaten bu luksmexe girme sebebimizde bu

• +1
Reactions: jsbera, coax96, Isääcø and 1 other person
AMINAKOYUM SEARCH BAR KOYMUSLAR YUKARIYA ARATSANIZA KARDEŞİM

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Stardew, ankaranin_adami and 4 others
kardeşim bak insan beyni tipe önem verir kız erkek farketmeksizin aşksal olsun arkadaşsal olsun önem verir bu bilimsel bişey mesela sen 2 kişiyle tanış biri çirkin biri yakışıklı olsun beynin ister istemez yakışıklı olan kişiye daha çok ısınıyor ister istemez onun hakkında daha iyi şeyler düşünüyor

ve kendimde yaşadım deneyimledim tipten reddedilme zaten bu luksmexe girme sebebimizde bu
Beklediğim cevap buydu teşekkürler

• +1
Reactions: veneficus and EK0
Bu konu hakkında tecrübeleriniz anınız yada etrafta gördünüz birşey varsa konuşalım anlatın
yok kanka sen 31çek sivilcen çıksın ağzından nefes al sakın burundan alma kızlar iç güzelliğe bakıyor

• JFL
Reactions: Demirs
yok kanka sen 31çek sivilcen çıksın ağzından nefes al sakın burundan alma kızlar iç güzelliğe bakıyor
Ben bi anınız varsa anlatın diye atmıştım ama doğru diyon

• +1
Reactions: evexoria
Bu 3ü dışında bir yerden bulunca ne oluyor peki
ananı sikmiş oluyorum orosbu cocunun kullandığı emojilere bak "😭🙏" bune amın cocu chatgptmisin sen

• JFL
Reactions: erlang, blackpillruinedmyli, evexoria and 1 other person
ananı sikmiş oluyorum orosbu cocunun kullandığı emojilere bak "😭🙏" bune amın cocu chatgptmisin sen
Olm ne kadar garipsiniz la kızlar hakkında anılarınızı sordum biranda sövmeye başladınız hani bu kadar sinirliyseniz gidin dışarı falan çıkın rahatlayın bu sinir ne amq

• +1
Olm ne kadar garipsiniz la kızlar hakkında anılarınızı sordum biranda sövmeye başladınız hani bu kadar sinirliyseniz gidin dışarı falan çıkın rahatlayın bu sinir ne amq
oruspu çocuğu bizim kızlar hakkında iyi anımız mı var hayatımda bir defa kız eli tuttum ben.deli etmeyin adamı.ayrıca her akşam harabelerde yürüyüş yaparım yani dışarı çıkıyorum ve hayatımda 1defa sevgilim oldu (ortaokul). bir defada sevgili olmanın ucuna geldim(2ay önce). ama onun dışında pek kızlarla romantik ilişkim olmadı.şuanda 12. sınıfa geçiyorum.

• +1
Reactions: pardonriki, ankaranin_adami, Isääcø and 1 other person
@truefoidslayerpqoqo
TFD+TFR+JBG legend senin kızlarla nasıl deneyimin oldu

• +1
  • JFL
Reactions: Demirs, Topkra, truefoidslayerpqoqo and 2 others
oruspu çocuğu bizim kızlar hakkında iyi anımız mı var hayatımda bir defa kız eli tuttum ben.deli etmeyin adamı.ayrıca her akşam harabelerde yürüyüş yaparım yani dışarı çıkıyorum ve hayatımda 1defa sevgilim oldu (ortaokul). bir defada sevgili olmanın ucuna geldim(2ay önce). ama onun dışında pek kızlarla romantik ilişkim olmadı.şuanda 12. sınıfa geçiyorum.
Kanka aradığım cevap buda ben niye oruspu çocuğu oldum amq benimde 1 kere sevgilim oldu bu arada

• +1
Kanka aradığım cevap buda ben niye oruspu çocuğu oldum amq benimde 1 kere sevgilim oldu bu arada
incel foruma kızlarla nasıl ilişkiniz oldu diye sorup sinirlenmemizi nasıl tuhaf bulabilirsin amınakoyayım

• +1
Reactions: ankaranin_adami and truefoidslayerpqoqo
sen kızmısın doğruyu söyle piç

• JFL
Reactions: evexoria and truefoidslayerpqoqo
  • JFL
  • Love it
Reactions: ankaranin_adami and evexoria
cyberpunk larplamadan belli oluyor zaten
gizli foid

• +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo and ankaranin_adami
incel foruma kızlarla nasıl ilişkiniz oldu diye sorup sinirlenmemizi nasıl tuhaf bulabilirsin amınakoyayım
Kanka olmuş olamaz mı yani kızları inanılmaz yüceltiyorsunuz hepsi sizin gibi insanlar bak sana yemin ederim bir arkadaşım vardı ve eleman inanılmaz çirkin o elemanın bile güzel sevgilileri oldu hatta öpüşmüşler bile yani bazende cidden özgüven işe yarayabiliyor

• Ugh..
  • WTF
Reactions: ankaranin_adami and evexoria
Kanka olmuş olamaz mı yani kızları inanılmaz yüceltiyorsunuz hepsi sizin gibi insanlar bak sana yemin ederim bir arkadaşım vardı ve eleman inanılmaz çirkin o elemanın bile güzel sevgilileri oldu hatta öpüşmüşler bile yani bazende cidden özgüven işe yarayabiliyor
BİZİM GİBİ İNSANLAR DEĞİLLER BİZDEN DÜŞÜKLER ŞUAN YANIMDA OLSAN SENİN KAFANI TAŞLA EZERDİM
@Stardew secret foid execution please
:forcedsmile:

• +1
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami and truefoidslayerpqoqo
Bunu soruyorsan ya çok yakışıklısın ve yakışıklı olduğunun farkında değilsin ya da aşırı aptalsın

• +1
Reactions: EK0
Foidler tipe degil boyutuna bakiyo ve performansina

• +1
Reactions: Isääcø and evexoria
BİZİM GİBİ İNSANLAR DEĞİLLER BİZDEN DÜŞÜKLER ŞUAN YANIMDA OLSAN SENİN KAFANI TAŞLA EZERDİM
@Stardew secret foid execution please
:forcedsmile:
Bizim gibi değiller derken? Ayrıca kız değilim nerden çıkardıysanız

• WTF
zaten olay benim kızlarla konuşamamam değil.onların bana gelmemesi.gelen hepsiylede konuşmuyorum

• +1
Reactions: Isääcø and truefoidslayerpqoqo
zaten olay benim kızlarla konuşamamam değil.onların bana gelmemesi.gelen hepsiylede konuşmuyorum
True er incel tcc warior mindseti goruyorum sende

• JFL
Bunu soruyorsan ya çok yakışıklısın ve yakışıklı olduğunun farkında değilsin ya da aşırı aptalsın
ANILARINIZI SORUYORUM AMQ ANILARINIZI YAW SİZ ANDAVAL MISINIZ HANİ OKUMA BECERİNİZ DE Mİ YOK A-N-I ÇOK BASİT BİR KELİME DAHA ÖNCE YAŞADIĞINIZ OLAYLARI ANLATIN DEDİM

• JFL
  • +1
Reactions: evexoria and truefoidslayerpqoqo
ANILARINIZI SORUYORUM AMQ ANILARINIZI YAW SİZ ANDAVAL MISINIZ HANİ OKUMA BECERİNİZ DE Mİ YOK A-N-I ÇOK BASİT BİR KELİME DAHA ÖNCE YAŞADIĞINIZ OLAYLARI ANLATIN DEDİM
bak incel foruma kızlarla anılarınızı anlatın diye sorman hata.sence kızlarla aramız iyi olsa bu forumda mı takılırız?kızlarla aram iyi olsa şuanda balkonda sigara içip seninle tartışacağıma sahilde sevgilimle kola çekirdek yapıyor olurdum

• +1
Reactions: Isääcø and ankaranin_adami
Arkadasim ltn htb kizla cikiyo boyda onemli 195

• +1
orosbu

cocu 1 kızla dümenden manita olmuşsun bana incel diyon ananı sikerim
Amına koyduğum oçu 6 ay çıktım öpüştüm hemde senin aklın hayalin bile alamayacak şekilde yiyiştim hani senin o sitedeki gördüklerine hayal bile edemezsin sen 31 çekmeye benzemio amq oçu dümenden girmişsin incelim incelim yarram kaç kere konuşmayı denedin bir kızla babana ne diyecen evlenme zamanın geldiğinde yaaa baba ben incelim o yüzden kızlarla konuşamıyorum mu dicen bi çarpar sana o zaman görürsün am çullaması

• JFL
  • WTF
Reactions: jsbera, ankaranin_adami and truefoidslayerpqoqo
foid kız bu ananı sikim kız bu valla kız @Stardew kadın bu kadıııın

• +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo
Cevap vermememizin sebebi afrikadaki adamlara su ne diyo sordugun icin

• JFL
Reactions: ankaranin_adami
Amına koyduğum oçu 6 ay çıktım öpüştüm hemde senin aklın hayalin bile alamayacak şekilde yiyiştim hani senin o sitedeki gördüklerine hayal bile edemezsin sen 31 çekmeye benzemio amq oçu dümenden girmişsin incelim incelim yarram kaç kere konuşmayı denedin bir kızla babana ne diyecen evlenme zamanın geldiğinde yaaa baba ben incelim o yüzden kızlarla konuşamıyorum mu dicen bi çarpar sana o zaman görürsün am çullaması
ee ne geziyon burda ozaman aptal orosbu cocugu :lul:

• JFL
Reactions: erlang and truefoidslayerpqoqo
bak incel foruma kızlarla anılarınızı anlatın diye sorman hata.sence kızlarla aramız iyi olsa bu forumda mı takılırız?kızlarla aram iyi olsa şuanda balkonda sigara içip seninle tartışacağıma sahilde sevgilimle kola çekirdek yapıyor olurdum
Ya kanka ona birşey demiyorum da nereye kadar incelim incelim diyeceksiniz bu sadece sizi acınası yapar yok kızlar böyle yok şöyle desem olmaz evet sadece tipe bakan iğrenç kızlar var onlara lafım yok ama önemli kendin için olanı yapmak tipin kötü mü kardeşim git diksiyonunu düzelt boyun mu kısa git bir enstrüman çalmayı öğren alacak paran mı yok lan evde aletsiz spor yapabileceğin bir sürü hareket bunu öğreten bir sürü kanal var ama sizin gibiler kolay yolu seçip offf keşke doğuştan model gibi olsaydım yok 190 olsaydım ama OLMAMIŞSIN ve bu bir sorun değil Türkiyenin boy ortalaması 171 civarı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam eee 190 veya 180 altındaki elemanlar nasıl manita buluyor nasıl kızlarla konuşuyor hepsi inanılmaz mı yakışıklı hayır değil sadece kendilerini geliştiriyorlar mesela demiştin ki balkonda sigara içiyorum içmiyeceksin kardeşim sigara içenler iğrenç kokuyor dişleri sapsarı ve paranı sömürüyor ama sen onu romantize ediyorsun off kanka efkarlıyım lan ne efkarı elin var mı var bacağın var mı var burnun düzgün mü düzgün görebiliyor musun evet bunlarla mutlu ol kendini geliştir ve hayatına devam et emin ol karı kız peşinde koşanlar hayatta bi sikin yere varamayacak he ben demiyorum ki manita yapmaya çalışma çalış ama yerinde çalış kendin değerini kendin belirlersen o yüzden ne olursa olsun üzülme kanka sadece mutlu olmaya çalış çünkü bir kız emin ol sadece anlık bir mutluluk verir sana

• +1