Kızlar tipe önem veriyor mu

Sana mı sorcam amq elemana bak foid foid diyo sınıftaki arkadaşlarına da desene
Adam kac yasinda sokaktaki

kariyami foid desi n ki ben 17 yin diyom sinifa sa foidler diye giriyom

• JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: eniyiguresci, ankaranin_adami, evexoria and 1 other person
Ya kanka ona birşey demiyorum da nereye kadar incelim incelim diyeceksiniz bu sadece sizi acınası yapar yok kızlar böyle yok şöyle desem olmaz evet sadece tipe bakan iğrenç kızlar var onlara lafım yok ama önemli kendin için olanı yapmak tipin kötü mü kardeşim git diksiyonunu düzelt boyun mu kısa git bir enstrüman çalmayı öğren alacak paran mı yok lan evde aletsiz spor yapabileceğin bir sürü hareket bunu öğreten bir sürü kanal var ama sizin gibiler kolay yolu seçip offf keşke doğuştan model gibi olsaydım yok 190 olsaydım ama OLMAMIŞSIN ve bu bir sorun değil Türkiyenin boy ortalaması 171 civarı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam eee 190 veya 180 altındaki elemanlar nasıl manita buluyor nasıl kızlarla konuşuyor hepsi inanılmaz mı yakışıklı hayır değil sadece kendilerini geliştiriyorlar mesela demiştin ki balkonda sigara içiyorum içmiyeceksin kardeşim sigara içenler iğrenç kokuyor dişleri sapsarı ve paranı sömürüyor ama sen onu romantize ediyorsun off kanka efkarlıyım lan ne efkarı elin var mı var bacağın var mı var burnun düzgün mü düzgün görebiliyor musun evet bunlarla mutlu ol kendini geliştir ve hayatına devam et emin ol karı kız peşinde koşanlar hayatta bi sikin yere varamayacak he ben demiyorum ki manita yapmaya çalışma çalış ama yerinde çalış kendin değerini kendin belirlersen o yüzden ne olursa olsun üzülme kanka sadece mutlu olmaya çalış çünkü bir kız emin ol sadece anlık bir mutluluk verir sana
keşke ses atabilsem ama yazmaya üşendim.
boyun 185 olmuş lmtnye ascendlediğimi düşünüyorum ilk orga girdiğimde hltn denmişti.@truefoidslayerpqoqo beni hmtn rateledi ama brutal rate atmıyo benim fikrimce.ben zaten çirkin bir adam olduğumu düşünmüyorum ama its never enough.derslerim falanda iyi salakta değilim.geleceğim muhtemelen var ama ona rağmen ropeleyesim geliyor.diksiyonum zaten iyi ama benim tek istediğim kızların gelip benle konuşması.sadece gerçekte kızlarla iletişim kurmakta çekiniyorum ama ilk mesajı atan onlar olunca konuşabiliyorum.biraz konuştuktan sonra low iq olduklarını anlayıncada konuşmayı kesesim geliyor.son foid öyle değildi ama.halen o benim hesabıma bakıyo ben onun öyle gidiyo bakalım sonu ne olucak.😢

• +1
  • So Sad
Reactions: ankaranin_adami, Isääcø and truefoidslayerpqoqo
keşke ses atabilsem ama yazmaya üşendim.
boyun 185 olmuş lmtnye ascendlediğimi düşünüyorum ilk orga girdiğimde hltn denmişti.@truefoidslayerpqoqo beni hmtn rateledi ama brutal rate atmıyo benim fikrimce.ben zaten çirkin bir adam olduğumu düşünmüyorum ama its never enough.derslerim falanda iyi salakta değilim.geleceğim muhtemelen var ama ona rağmen ropeleyesim geliyor.diksiyonum zaten iyi ama benim tek istediğim kızların gelip benle konuşması.sadece gerçekte kızlarla iletişim kurmakta çekiniyorum ama ilk mesajı atan onlar olunca konuşabiliyorum.biraz konuştuktan sonra low iq olduklarını anlayıncada konuşmayı kesesim geliyor.son foid öyle değildi ama.halen o benim hesabıma bakıyo ben onun öyle gidiyo bakalım sonu ne olucak.😢
Kanka o kızlar yazıor olayı biraz zor bence ne kadar yakışıklı olursan ol hadi 2 kız yazsın bak benim çok yakışıklı 2 tane arkadaşım var onlara bile yazan kız sayısı 2 o kızlar bana yazsın diyorsan hırt elemanların ortamında oluyor genelde o çok çirkin dediğim arkadaşımda orda burda takıla takıla ortam kurmuş kendince öyle yazıyordu kızlar he ama şöyle diyim 1 kız ona yazıorsa o eleman 20 kıza yazıyordu sen öyle yapma yani😓

• +1
Reactions: evexoria
Kanka o kızlar yazıor olayı biraz zor bence ne kadar yakışıklı olursan ol hadi 2 kız yazsın bak benim çok yakışıklı 2 tane arkadaşım var onlara bile yazan kız sayısı 2 o kızlar bana yazsın diyorsan hırt elemanların ortamında oluyor genelde o çok çirkin dediğim arkadaşımda orda burda takıla takıla ortam kurmuş kendince öyle yazıyordu kızlar he ama şöyle diyim 1 kız ona yazıorsa o eleman 20 kıza yazıyordu sen öyle yapma yani😓
ben direkt kızlara yazmıyorum:lul:

• +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo
Cok yakisikli dedigi mmtn i gecemiyodur
ben direkt kızlara yaziyom
Er mentality

• +1
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami and evexoria
Bu konu hakkında tecrübeleriniz anınız yada etrafta gördünüz birşey varsa konuşalım anlatın
vermiyor kanka benim 160 boyunda mikropenisli esmer arkadaşım var süreklı kızlarla takılıyo kız değişiyor önemli olan personality

• +1
  • JFL
Reactions: Isääcø and truefoidslayerpqoqo
vermiyor kanka benim 160 boyunda mikropenisli esmer arkadaşım var süreklı kızlarla takılıyo kız değişiyor önemli olan personality
Takilmak ayri yataga atmak farkli

• +1
Reactions: ankaranin_adami, Isääcø and evexoria
true bluepiller:lul:

• +1
Reactions: ankaranin_adami, truefoidslayerpqoqo and Isääcø
Amına koyduğum oçu 6 ay çıktım öpüştüm hemde senin aklın hayalin bile alamayacak şekilde yiyiştim hani senin o sitedeki gördüklerine hayal bile edemezsin sen 31 çekmeye benzemio amq oçu dümenden girmişsin incelim incelim yarram kaç kere konuşmayı denedin bir kızla babana ne diyecen evlenme zamanın geldiğinde yaaa baba ben incelim o yüzden kızlarla konuşamıyorum mu dicen bi çarpar sana o zaman görürsün am çullaması
30 kişi sövmesinin sonunda adamda sizler gibi oldu feristahinizi sikeyim sizin orklarrr rezidans hep akliydu hepiniz amsizliga mahkum kalmalisiniz

• JFL
Reactions: Isääcø
30 kişi sövmesinin sonunda adamda sizler gibi oldu feristahinizi sikeyim sizin orklarrr rezidans hep akliydu hepiniz amsizliga mahkum kalmalisiniz
Kanka deli ettiler yemin ediom

• JFL
Reactions: truefoidslayerpqoqo and jsbera
hırt ortamlarındada olmuyor

• Hmm...
Kanka deli ettiler yemin ediom
Sende malsin bu adamlar sub tiryakisi olmuşlar her postta varlar aq sana sakin ve normalce cevap vereceklerini mi sandın adamlar kız gormemekten barbar olmuşlar gözleri artık meme değil yarrak görüyor

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: ankaranin_adami, EK0, Isääcø and 1 other person
cope

• +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo and Isääcø
Sende malsin bu adamlar sub tiryakisi olmuşlar her postta varlar aq sana sakin ve normalce cevap vereceklerini mi sandın adamlar kız gormemekten barbar olmuşlar gözleri artık yarrak görüyor
Ya mallık bende de işte yinede şansımı deniyim dedim

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera and truefoidslayerpqoqo
Gördüğümü söyledim😓
Yakışıklı değilim mtn-hmtnyim boyum 192 appealim biraz iyi sadece gayette yazmak isteyen kız yazıyor ortamlara giren bir insan değilim girsemde kendimi kaptirmam ona rağmen illaki bir kızlar seni buluyo biyerden

• +1
Yakışıklı değilim mtn-hmtnyim boyum 192 appealim biraz iyi sadece gayette yazmak isteyen kız yazıyor ortamlara giren bir insan değilim girsemde kendimi kaptirmam ona rağmen illaki bir kızlar seni buluyo biyerden
Kanka aot titanımısın amq oha iyiymiş

• JFL
Reactions: jsbera
Yok knk yeterli değil valla çirkiniz hala sen de iyi adam çıktın umarim birisinin alti değilsindir
Kanka kendini yeterli görmessen onlar niye seni yeterli görsün emin ol düzgün birini bulursun bide alt açmak yasak değil mi

kankasen acaba kadından erkeğemi geçtin çok feminem konuşuyon sen konuşdukca sikim kalktı
Kanka aot titanımısın amq oha iyiymiş

• JFL
Reactions: truefoidslayerpqoqo
Oha la eleman travestilerden hoşlaniom diyo o kadar da yoklukta olma be
la yarram çok feminem davranıyon diyom git arimidex aromasin bişey kullan öströjenin fazla senin

Evet yazışma şeklimden eleman östrojen seviyemi ölçtü gözünlede röntgen çekiyon mu😂
röntgenciyim ben haberin olsun:feelsokman:

• JFL
Bu konu hakkında tecrübeleriniz anınız yada etrafta gördünüz birşey varsa konuşalım anlatın
Oglum sen ciddimisin siktir git amk deli etme beni

• +1
Reactions: ankaranin_adami and Isääcø
kolunun fotoğrafını atar mısın birşeyi merak ettim de

• JFL
Reactions: erlang and ankaranin_adami
olm bu nasi soru amk sence veriyor mu bence veriyor sence veriyor mu vermiyor diyorsan ananiskmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• JFL
Reactions: erlang
Kanki peki bi yaşanmışlığın var mı veya arkadaşlarından gördüğün böyle tipi için reddeden fln benim arkadaşlarımda olmadı bendede olmadı çünkü hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim😭🙏
3 iq amk siktir git bu forumdan

• +1
Reactions: ankaranin_adami and christabelle0952
Amına koyduğum oçu 6 ay çıktım öpüştüm hemde senin aklın hayalin bile alamayacak şekilde yiyiştim hani senin o sitedeki gördüklerine hayal bile edemezsin sen 31 çekmeye benzemio amq oçu dümenden girmişsin incelim incelim yarram kaç kere konuşmayı denedin bir kızla babana ne diyecen evlenme zamanın geldiğinde yaaa baba ben incelim o yüzden kızlarla konuşamıyorum mu dicen bi çarpar sana o zaman görürsün am çullaması
"Ehehe kanka dış görünüş önemli değil ya 170 adamın bile sevgilisi oluyor🤓"Sen hiç smv diye birşey duydunmu 2 iq orosbu evladı seni.Bide burda gelmiş ilişki flexliyorsun burdaki herkesi incel mi sandın zigot😂.
Irl de @-BayHarbourButcher gibi random bir chad gelir seni ananın amına kadar mogglayıp götü boklu ltb ni elinden alır.

• JFL
Reactions: christabelle0952 and -BayHarbourButcher