Kızlar

ayisiken

ayisiken

Bronze
Hicbir kıza karsı gercekten duygu besleyemıyorum belkı cogunuz boylesınız dusuncelerınız merak edıyorum
duygudan kastım buna bir cok sey dahıl ornegın konustugum bır kıza karsı kıskanc dahı olamıyorum (gavatmaxxing).

Hepsı bırbırıne benzıyor bırbırını andırıyor aşık da olamıyorum ne yapacagım bılmıyorum boylesı daha mı ıyı bılmıyorum sureklı aldatıyorum sadık kalmıyorum
boylesı daha ıyı bence? tabı ınsan cıddı ılıskı ısterdı lakın oyle duzgun bırısı yok onlar duzgun degılse ben neden duzgun olayım LOL

Ve herkesın bır gun ayrılıacagına ınanıyorum suankı nesıl herkes ılla ayrılacak yok cok sevıyorum senı bırakmıyacagım askımmm kolpa kolpaa
kızların da azgınlıklarını gercek duyguları sanıp aldanmayın boyle bır hata yapmayın orospu cogu

• +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, codeine1119, Serialsuicide and 4 others
Hicbir kıza karsı gercekten duygu besleyemıyorum belkı cogunuz boylesınız dusuncelerınız merak edıyorum
duygudan kastım buna bir cok sey dahıl ornegın konustugum bır kıza karsı kıskanc dahı olamıyorum (gavatmaxxing).

Hepsı bırbırıne benzıyor bırbırını andırıyor aşık da olamıyorum ne yapacagım bılmıyorum boylesı daha mı ıyı bılmıyorum sureklı aldatıyorum sadık kalmıyorum
boylesı daha ıyı bence? tabı ınsan cıddı ılıskı ısterdı lakın oyle duzgun bırısı yok onlar duzgun degılse ben neden duzgun olayım LOL

Ve herkesın bır gun ayrılıacagına ınanıyorum suankı nesıl herkes ılla ayrılacak yok cok sevıyorum senı bırakmıyacagım askımmm kolpa kolpaa
kızların da azgınlıklarını gercek duyguları sanıp aldanmayın boyle bır hata yapmayın orospu cogu
Uzun iliskilerin hepsi makro aldatmalarla gecer ztn mk sadiklik en buyuk cope

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Auchelius and 3 others
  • +1
Reactions: codeine1119, Auchelius, Furkan Sarıkaya and 2 others
Uzun iliskilerin hepsi makro aldatmalarla gecer ztn mk sadiklik en buyuk cope
Fake dont cope sadıklık real ama nadir

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair

bir kız sana hayatı gibi bakınca gerçektende senle eğlenince tüm gününü senle geçirince anlayacaksın kardeş

• +1
Reactions: Auchelius, blahblahblahblahbla, codeine1119 and 2 others
kızlar bana bakmıyorlar bile:hnghn:

• +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, İNTİKAM VAKTİ, Kayra139 and 1 other person
bir kız sana hayatı gibi bakınca gerçektende senle eğlenince tüm gününü senle geçirince anlayacaksın kardeş
umarım cucklanman brah

• +1
Reactions: elemancomeback31, pashanimair and codeine1119
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust, pashanimair and codeine1119
iliskiler hep cikar uzerine cikariniz varsa birbiriniz uzerinden iliskiniz uzunca bir sure devam eder onun disinda yukaridaki arkadasin dedigi gibi mikro makro sikim aldatmalarla saglikli ve uzun bir iliski yasarsın onun icin de genis bir gavad olman lazım. artık millet sevgili olmak icin oluyor erkekler de yanı bız sıkısmek icin oluyoruz koy göte sik geç 25 26 yasına geldigimiz zaman ciddi iliski kafasına giricez su an genciz zaten ciddi iliski yapıp napacaksınız amk tum dunyevi zevklerden mahrum bırakıyonuz kendınızı dusunsenize 17 18 yasındasınız aılenız kısıtlamıyor gelip bi fındık amcıklı kancık gelip sana sunu yapamazsın dıyor? sıktır gıt amg. olay basıt gencken sikisin gezin tozun yas ilerleyince bulun bi karı oturun assa hadi iyi geceler

• +1
Reactions: Trenmaxx1, İNTİKAM VAKTİ, Serialsuicide and 3 others
iliskiler hep cikar uzerine cikariniz varsa birbiriniz uzerinden iliskiniz uzunca bir sure devam eder onun disinda yukaridaki arkadasin dedigi gibi mikro makro sikim aldatmalarla saglikli ve uzun bir iliski yasarsın onun icin de genis bir gavad olman lazım. artık millet sevgili olmak icin oluyor erkekler de yanı bız sıkısmek icin oluyoruz koy göte sik geç 25 26 yasına geldigimiz zaman ciddi iliski kafasına giricez su an genciz zaten ciddi iliski yapıp napacaksınız amk tum dunyevi zevklerden mahrum bırakıyonuz kendınızı dusunsenize 17 18 yasındasınız aılenız kısıtlamıyor gelip bi fındık amcıklı kancık gelip sana sunu yapamazsın dıyor? sıktır gıt amg. olay basıt gencken sikisin gezin tozun yas ilerleyince bulun bi karı oturun assa hadi iyi geceler
Alakasi yok benim kizin maini ve priwinde erkek bile yoktu

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
  • +1
Reactions: pashanimair
Hz Muhammed c.c efendımızın ızınden devam tek karı yetmıyo harbı adam işi biliyormus.

• +1
Reactions: codeine1119 and pashanimair
  • JFL
Reactions: pashanimair and wsdem
ikimizde birbirimizi seviyoruz kardeş ikimizde maymun iştahlı sadakatsız güvensiz yavşaklardan değiliz
bu eleman yakin bir zamanda öyle bir bplenecekki öyle bir bplenecekki, Allah seni korusun yavrum.

• +1
Reactions: elemancomeback31 and pashanimair
  • +1
Reactions: ayisiken and pashanimair
Alakasi yok benim kizin maini ve priwinde erkek bile yoktu
bazi istisnalar olabilir knk benim eski sevgilim de oyleydi, hic erkek arkadasi yoktu sosyal medyayi aktif bile kullanmiyordu. sonra konusmayi kestigim bir arkadasimla boynuzladi beni ayrildiktan sonra??? yani ne cikarmamiz gerekiyo bu dersten, her kizin icinde bir orospuluk damari var, yalnizca hepsinin damari kabarmamıs henuz.

• +1
Reactions: Serialsuicide, 0x22, divisionpanzerfaust and 3 others
knk sikistinizmi

• JFL
  • +1
Reactions: elemancomeback31, Serialsuicide, Auchelius and 5 others

Users who are viewing this thread

Back