kızlardan istek alabilme basit guide

F

foidlerinallahi

Iron
direkt tanışmalık tavlamalık sikişmelik guide değil başlıktaki gibi "basit guide" fazla bisi beklemeyin kısa ve oz

evt simdi takipcisi cok olan manitası olmayan cirkin birtane ltb ye istek atiyorsunuz profiliniz duzgun olsun gt almaniz lazim ondan sonra geri donus alinca st atmaya baslıyorsunuz kendinizi ön plana cıkarmanız asamayi kolaylaştırır ondan sonra bu cirkinler aynı erkek ortamlarındaki gibi kendi aralarında genelde erkek bakıyor siz duzenli st atınca laf arasında bu cirkinde sizi arkadaşlarına göstermeye başlıyor öyle böyle bir kaçtane istek alabiliyorsunuz gerisi size bağlı neden istek attın derse öne cıkanlardan gördüm demeniz lazim (başarı ihtimali %65 yapamıyorsan ya ortalama altısın ya da malsın)

succes rate artırabilecek seyler
aracınızın olmasi
sporcu olmaniz (boks gymboy vb)
appealiniz
giyim tarzi
neyiniz varsa onla övünün irl gf arıyorsanız larplamayin

gerisi beni baglamaz

• +1
  • Hmm...
Reactions: Hanife, IzotretinoinKullani and EK0
bune oglum normal istek at kıza demişin ki öğrettiğin bi taktik yok ki normal kıza istek at demişin sonra arkadaşlarına gösterecek falan demişin

ki zaten kızın arkadaşlarına gösterme işi çok nadir öyle belki gösterilerde yakışıklı diye mi gösteriler yoksa bana istek atan çocuğa bak çirkinliğe bak falan diye mi gösterirler artık onu deneyimlersiniz :D

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, ascend394, erlang and 4 others
Htn+ ol ahh guide

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Naughty America, iyibiri, ascend394 and 5 others
bune oglum normal istek at kıza demişin ki öğrettiğin bi taktik yok ki normal kıza istek at demişin sonra arkadaşlarına gösterecek falan demişin

ki zaten kızın arkadaşlarına gösterme işi çok nadir öyle belki gösterilerde yakışıklı diye mi gösteriler yoksa bana istek atan çocuğa bak çirkinliğe bak falan diye mi gösterirler artık onu deneyimlersiniz :D
tmmda sen burda istenmeyen ama ortamı olan cirkin bir kıza atmış oluyorsun yani yuksek oranla kabul edecek sıradan biri değilsen mutlaka konuşuluyorsun ayrıca olay atmak değil almak dedigim sey konusuluyorsun yani tek çirkine istek atarak geri dönüş olarak 5-6 tane istek aldım

• +1
Reactions: Hanife and EK0
tmmda sen burda istenmeyen ama ortamı olan cirkin bir kıza atmış oluyorsun yani yuksek oranla kabul edecek sıradan biri değilsen mutlaka konuşuluyorsun ayrıca olay atmak değil almak dedigim sey konusuluyorsun yani tek çirkine istek atarak geri dönüş olarak 5-6 tane istek aldım
reis burda bişey yok ki ama taktik falan değil bu basbayağı ilgi almayan kıza istek atıp manita yapma guide

bunu herkes biliyor zaten yapıp yapmamak tercih biraz water bi guide olmuş

• +1
Reactions: Hanife and foidlerinallahi
reis burda bişey yok ki ama taktik falan değil bu basbayağı ilgi almayan kıza istek atıp manita yapma guide

bunu herkes biliyor zaten yapıp yapmamak tercih biraz water bi guide olmuş
yani evet bir bakimdan haklisin ama gördügüm kadariyla pek deneyen yok bir yandanda dile getirdiğim şey direkt yuksektekileri denemek yerine alttakinden de faydalanabilmek

• +1
Reactions: Hanife and EK0
yani evet bir bakimdan haklisin ama gördügüm kadariyla pek deneyen yok bir yandanda dile getirdiğim şey direkt yuksektekileri denemek yerine alttakinden de faydalanabilmek
kardeşlerim benim önerim bence kendinizi böyle pek sınırlandırmayın sırf konuşmak için milletle konuşmayın beğeniyorsan birini şansını dene tutarsa tutar ama böyle beğenmediğin bişey hissetmediğin kızlarla konuşmak bence gereksiz boş zaman kaybı

• +1
Reactions: foidlerinallahi and pardonriki
kardeşlerim benim önerim bence kendinizi böyle pek sınırlandırmayın sırf konuşmak için milletle konuşmayın beğeniyorsan birini şansını dene tutarsa tutar ama böyle beğenmediğin bişey hissetmediğin kızlarla konuşmak bence gereksiz boş zaman kaybı
sen yanlis anlamissin dedigimde ilk istek attığın kızla konuşmayacaksın ki zaten sadece takipleseceksin oyleleriyle

• Hmm...
Reactions: EK0
takipcisi cok olan manitası olmayan cirkin birtane ltb ye istek atiyorsunuzl
Veyatta liseliyseniz biyosunda sehrinizdeki yuksek puanli bir lisenin kisaltmasi olan mtb htb ltb farketmeksizin 50 200 takipci araligindaki bir kiza istek atiyorsunuz
Ardindan ayni adimlari tekrarliyorsunuz fakat isek almicaksiniz muhtemelen
Oncelikle kizin hesabindan kendinize birini begeniyorsunuz burada birkax sansiniz var
Ardindan kiza istek atiyorsunuz tek ortagijiz o istek attiginiz fen liseli kiz oksun
Kiz gidip sorucak bi kiza bu kim necidir vs egerki htn uzun biseyseniz bu sdamin dedikleri gibiyseniz yani kiz isteginizi kabul eder
1 hafta sonra yine bi st patlatin ammunacakayim sonra gidin kiza yazin klasik selammm anana koyaaam limon fln atabilirsiniz cok eskidi bide degisik ama ise yariyo bi arkadasim daha yeni ole manita yapti iste sonra konus konus larp yapma irlde bulus sew ol el tutus memito
Ha kiza yazdiniz tersledimi
Ardindan TEKRARDAN bu yazdiginiz kizi cikartmadan o ilk takiplestiginiz kizin hesabindan ortaginiz olan bir erkege istek atiyorsunuz ve ordan bir iki baglanti daha edinip kendinize av seciyosunuz
Amk soyagaci gibi oldu gidin begendiginiz birine yazin kisaca
Tiktok fln cekin kaslarinizi gosterin karilar yazar zaten dovmen kalicimi askim derler

• +1
Reactions: foidlerinallahi, Hanife and Turanmethod
Mtb altına selam vermem
oglim selam vermeyeceksin zaten bunu yazarken kendine bu kadar güveniyorsan dedigimde senin gibiler için geçerli istek attıgımız kızla KONUSMAYACAGIZ avı bekleyeceksin

oglim selam vermeyeceksin zaten bunu yazarken kendine bu kadar güveniyorsan dedigimde senin gibiler için geçerli istek attıgımız kızla KONUSMAYACAGIZ avı bekleyeceksin
Yarısını dnr atmıştım okey bro anladım şimdi oğlum aslında mantıklı he ama ltb seni arkadaşlarına bırakırmı amk bizim arkadaş ortamında en sub5 i bile takiplestigi htbyi paslamıyo amk