Kızların beni aşık olunacak kişi değilde kanka olarak görmesi hk.

chadwers

chadwers

Bronze
Hayatımda hiç ilişkim olmadı kızlar beni hep kankası olarak görüyor hayat neden bu kadar brutal ne yapabilirim komik biriyim insanları güldürürüm ancak tipim mid-high ltn arası 17 yıldır elimi sikiyorum artık bıktım.

• JFL
Reactions: Deleted member 100697 and menas
Sevgili olmaya layık birisi değilsin ama ilgin belirli bir süreliğine önemli olabilir o da belirli bir süreliğine sonra sıkılırlar sende simplediğinle kalırsın bir bakarsın karı storye manitası ile fotosunu atmış

Hayatımda hiç ilişkim olmadı kızlar beni hep kankası olarak görüyor hayat neden bu kadar brutal ne yapabilirim komik biriyim insanları güldürürüm ancak tipim mid-high ltn arası 17 yıldır elimi sikiyorum artık bıktım.
Larper oc seni daha gecen kiz instami istedi eve cagirdi diyodun

Sevgili olmaya layık birisi değilsin ama ilgin belirli bir süreliğine önemli olabilir o da belirli bir süreliğine sonra sıkılırlar sende simplediğinle kalırsın bir bakarsın karı storye manitası ile fotosunu atmış
Allah beni cirkin yarattıda obur tarafta sormazlarmı adama beni neden cirkin yarattın diye :(

Beyler buna inanmayın haftada 3 kizla yiyisiyor tipi mtn fiziği iyi boyu 184 smv yüksek ajitasyon yaparsa ciddiye almayin

• +1
Reactions: menas
Beyler buna inanmayın haftada 3 kizla yiyisiyor tipi mtn fiziği iyi boyu 184 smv yüksek ajitasyon yaparsa ciddiye almayin
Bana lifefuel arttırmaya calısma

Larp. High mtn ltb slaymachinesin sen
İbne lan bu inanma bu ibneye ibne.
Larper oc seni daha gecen kiz instami istedi eve cagirdi diyodun
sek* niye beni engelledin
Bana lifefuel arttırmaya calısma
şükürsüz piç

• +1
Reactions: cornerd nerd and Zagro
Larp. High mtn ltb slaymachinesin sen

İbne lan bu inanma bu ibneye ibne.

sek* niye beni engelledin

şükürsüz piç
HMM SANA TAVSİYEM KISA PARLAMENT VE JELİBONMAXX

• +1
Reactions: Zagro and menas
Mumkunse buradan da fazla rahatsiz etmeyin beni

• Hmm...
Reactions: menas
Orospu cocu karıyla indiregandi yaparken iyidi şimdi kanka ayağı göt ayağı BIRAK LAN MAKARAYI!

Kimin altisin sen

Kendini öldür

• +1
Reactions: IlI

Users who are viewing this thread

Back