Kızların bpyi öğrenmesi hk.

A

ascendantwill

Gold
Yani bakıyorumda siz çok stres felan yapmışsınız öncelikle bp bilselerde bilmeselerde bp her zaman etkindir sizde bp yi bilmeseydiniz gene aynı etkide olacaktınız belki psikolojik olarak değil ancak rasyonel olarak öyle kızlar zaten erkeklere hep böyle bakıyordu örnekler 190 erkek istemek / kaslı erkek istemek maskülenikle ilgili / yakışıklılığa her zaman değer veriyorlardı hala aynı yani dert etmişsiniz niye ettiniz anlamadım veya ben yanlış anladım

• +1
Reactions: maarda, Resistance. and Serialsuicide
Yani bakıyorumda siz çok stres felan yapmışsınız öncelikle bp bilselerde bilmeselerde bp her zaman etkindir sizde bp yi bilmeseydiniz gene aynı etkide olacaktınız belki psikolojik olarak değil ancak rasyonel olarak öyle kızlar zaten erkeklere hep böyle bakıyordu örnekler 190 erkek istemek / kaslı erkek istemek maskülenikle ilgili / yakışıklılığa her zaman değer veriyorlardı hala aynı yani dert etmişsiniz niye ettiniz anlamadım veya ben yanlış anladım
hypergami dahada artıyo orgu basabilirler bide

hypergami dahada artıyo orgu basabilirler bide
Yani erkek kesmi daha fazla öğrenecek ama hipergami o sosyal medyadaki gibi artış yaşamaz o gördükleri chadlar falan sokakta spawlanmıyor random tabiki biraz artış olabilir ancak eğer hipergami artıyorsa bu mtb ltb lere bile yazan erkek saysının fazla olmasıdır

beynimiz bu kadar fazla güzel/yakışıklı insan görmemeli olay bu çoğu insan artık gününün büyük bi bölümünü sosyal medyada geçiriyor ve beynine sürekli gerçek hayatta belki yılda bir defa göreceği güzellikte/yakışıklılıkta insan pompalınıyor ve beyninin güzellik algısını alt üst ediyor bp akımı bu pompalama işini en üst seviyede yapıyo

• +1
Reactions: Serialsuicide, auitistsurvior and Resistance.
beynimiz bu kadar fazla güzel/yakışıklı insan görmemeli olay bu çoğu insan artık gününün büyük bi bölümünü sosyal medyada geçiriyor ve beynine sürekli gerçek hayatta belki yılda bir defa göreceği güzellikte/yakışıklılıkta insan pompalınıyor ve beyninin güzellik algısını alt üst ediyor bp akımı bu pompalama işini en üst seviyede yapıyo
HALİFE58 TAM BIZE GÖRESİN AD MAD SÜPER ACİL AVİ AL FECİ YAKIŞIR AMK :lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide
bu dogru artı olarak turk kadını gununu buyuk bir kısmını zaten sosyal medyada geciriyordu fakat sosyal medyada 170 keko turkroachları gordugu icin hipergami boyle asırı hızlı yukselmiyordu simdi gunluk 7 saat doomscroling yaparken 162 ltn kekoları gormek yerine true adamları gorucek ulke bitti direk onumuzdeki 6 ay icinde amerikaya cok yaklascak hipergami