Kizlarin tek asklari BEBEKLERIDIR

elemancomeback31

elemancomeback31

Özgüvenli, Keskin Görüşlü, Sivri dilli.
Kadinlar sadece bebeklerine karsi saf sevgi beslerler (oksitosin)

Bu yuzden bebeklerine en guclu gen aktarimini yapabilecek kisiye 'asik rolu' yaparlar

Erkekler asik olur (doganin gercegini gorene kadar buds cogu insanda 19-20 ye tekabul ediyo bpyi damardan alan bizlerde direk bitiyor)

Sahsen ben 1 ere asik oldum ve hala ara ara ruyalarima giriyor (low-mid mtb 1.45 cm 130 iq kariydi)

Uzun boylu arkadaslara cagrilarim: kadinlara baglanmiyonuz dimi knk rol yapiyolar cunku bilionuz dimi knk

Biz kisa boylu ekip zaten onumuze ne konursa yemek zourndayiz htn degilsek

• +1
  • So Sad
Reactions: Ratonnn, ascendantwill, Zagro and 5 others
sen 2 metre 6 santim degil misin

• +1
Reactions: elemancomeback31
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: ascendantwill, yadih, Auchelius and 2 others
ben de 175im dua ediyorum her gün 180 olurum diye inş olucam
Bu arada kemiksel buyume disindada boy buyumeleri var Testosterone alan translar 1 inch boy uzamasi beyan ediyor yillar icinde

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and temelyeterliliktest
Bu arada kemiksel buyume disindada boy buyumeleri var Testosterone alan translar 1 inch boy uzamasi beyan ediyor yillar icinde
önce karı olup sonra mı test almamız lazım

• Hmm...
  • +1
Reactions: elemancomeback31 and Serialsuicide
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide and temelyeterliliktest
Hayir penisin kalkiyorsa zaten yeterli testosterone seviyesine sahipsin demek ekstra zarar veriyor vucuda
benimki heryerde kalkıyor fin aldığım halde btw fin saçımı baya düzeltti

benimki heryerde kalkıyor fin aldığım halde btw fin saçımı baya düzeltti
Dht nin tek olayi androjen reseptoru upregulation

Sacinda sikinti varsa bunu baskilamak yerine diyetini lifestyleni duzelt cunku senin kafan hala gelisiyor mal misin birak aminisikem

• +1
Reactions: Serialsuicide

Sacinda sikinti varsa bunu baskilamak yerine diyetini lifestyleni duzelt cunku senin kafan hala gelisiyor mal misin birak aminisikem
fin kafa gelişiminimi engelliyor

Kadinlar sadece bebeklerine karsi saf sevgi beslerler (oksitosin)

Bu yuzden bebeklerine en guclu gen aktarimini yapabilecek kisiye 'asik rolu' yaparlar

Erkekler asik olur (doganin gercegini gorene kadar buds cogu insanda 19-20 ye tekabul ediyo bpyi damardan alan bizlerde direk bitiyor)

Sahsen ben 1 ere asik oldum ve hala ara ara ruyalarima giriyor (low-mid mtb 1.45 cm 130 iq kariydi)

Uzun boylu arkadaslara cagrilarim: kadinlara baglanmiyonuz dimi knk rol yapiyolar cunku bilionuz dimi knk

Biz kisa boylu ekip zaten onumuze ne konursa yemek zourndayiz htn degilsek
olm ben az cok farkindaydim da takmiyordum yine de bir gun lisede ortaokuldan tanidigim bid kiz bana hocanin yerini sordu durduk yere asik oldum o an gercek anlamda blackpillendim (o yasa kadar daha yeni kizlara ilgo duymaya basliyom gec ergenlik iste) 175-180 falan ben de 155-160'im o zamanlar her ne kadar napsam bile elde edemicegimi bilsem de (oyle uzun biri icin 190 falan olmam gerek ayrica ortaokulda hatirlamadigim bir suru mallik yapmisimdir) iste elde edemicrgimi bilsem de hala yakindan falan gecince heyecanlaniyom yuzune bakinca kendimi falan saklamaya calidiyorum :feelswhy:

• +1
Reactions: elemancomeback31

GPT
Şunu dedin:
finasterid yüz gelişimini etkiler mi yaş 21
ChatGPT:
Kısa cevap: Genellikle hayır, finasterid yüz gelişimini (kemik yapısı, yüz hatlarının şekillenmesi) 21 yaşında anlamlı şekilde etkilemez.
Ancak yüz kıllanması ve cilt yağlanması gibi DHT’ye bağlı özellikleri bir miktar etkileyebilir.

🔍 Daha detaylı açıklama
Yüz kemiklerinin gelişimi:
Yüz iskeletinin büyük kısmı ergenlik döneminde tamamlanır. 21 yaşından sonra finasteridin yüz kemiklerine veya “yüz hatlarına” anlamlı etkisi olduğuna dair bir kanıt yoktur.

DHT ve yüz kılları:
Finasterid, testosteronu etkilemez ama DHT’yi düşürür.
DHT yüz kıllanmasının yoğunluğu ve sertliği üzerinde rol oynadığı için:

Sakal çıkışı zayıf olan kişilerde sakal gelişimi biraz yavaşlayabilir veya kıllar biraz incelmiş görünebilir.

Ancak çoğu erkekte belirgin bir değişiklik olmaz.

Cilt yağlanması:
DHT azaldığı için bazı kişilerde yağlanma ve aknede azalma görülebilir.

GPT
Şunu dedin:
finasterid yüz gelişimini etkiler mi yaş 21
ChatGPT:
Kısa cevap: Genellikle hayır, finasterid yüz gelişimini (kemik yapısı, yüz hatlarının şekillenmesi) 21 yaşında anlamlı şekilde etkilemez.
Ancak yüz kıllanması ve cilt yağlanması gibi DHT’ye bağlı özellikleri bir miktar etkileyebilir.

🔍 Daha detaylı açıklama
Yüz kemiklerinin gelişimi:
Yüz iskeletinin büyük kısmı ergenlik döneminde tamamlanır. 21 yaşından sonra finasteridin yüz kemiklerine veya “yüz hatlarına” anlamlı etkisi olduğuna dair bir kanıt yoktur.

DHT ve yüz kılları:
Finasterid, testosteronu etkilemez ama DHT’yi düşürür.
DHT yüz kıllanmasının yoğunluğu ve sertliği üzerinde rol oynadığı için:

Sakal çıkışı zayıf olan kişilerde sakal gelişimi biraz yavaşlayabilir veya kıllar biraz incelmiş görünebilir.

Ancak çoğu erkekte belirgin bir değişiklik olmaz.

Cilt yağlanması:
DHT azaldığı için bazı kişilerde yağlanma ve aknede azalma görülebilir.
Cameron potansiyelini kacirip kariya benzeyeceksin

• +1
biri kullan diyor biri kullanma diyor anlamadım ki amk Clav DUT kullanıyor mesela
Clav etnik olarak yahudi kanka haberin olsun

• JFL
Reactions: churmaxxed and Serialsuicide
  • JFL
  • +1
Reactions: elemancomeback31 and churmaxxed
clav irlanda kökenli

• Hmm...
  • +1
Clav etnik olarak yahudi kanka haberin olsun
Fin bu arada etkiliyor baya saçı orrrospu çocuğuu sövecem sana 1 satır şimdi kel bıraktırma propagandası yapıyor oç kel olursak over baya

• JFL
Reactions: elemancomeback31 and churmaxxed
Fin bu arada etkiliyor baya saçı orrrospu çocuğuu sövecem sana 1 satır şimdi kel bıraktırma propagandası yapıyor oç kel olursak over baya
fin kullanmana rağmen saç kaybediyon mu

Aminakodumun cocugu mcdonalds yemeyi birak kardiyo yap diyorum fin alacagina ayni sac koruma etkisini alicaksin
Dhr sac dokulmesinin tek sorumlusu ndegil damar yasi inflamasyon blabla 54 mikrosebep var

Aminakodumun cocugu mcdonalds yemeyi birak kardiyo yap diyorum fin alacagina ayni sac koruma etkisini alicaksin
Dhr sac dokulmesinin tek sorumlusu ndegil damar yasi inflamasyon blabla 54 mikrosebep var
onlarıda düzelttim bizim ailede genetik kellik var yine kel olucaö o yüzden fin şart

Users who are viewing this thread

Back