sladekilic
pretty boy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yalan yok(ngl)"ngl"
lafıngeliş,iabi mi![]()
öyle deme üzülüyorum..@menas hiçbir zaman bi kızla yiyişmenin keyfini çıkaramıcan biliyon değil mi
kanka bu ssi atmaya utanmıyon mu@menas hiçbir zaman bi kızla yiyişmenin keyfini çıkaramıcan biliyon değil mi
31cekmekten elinde nasır cıkmasından utanmıyon mukanka bu ssi atmaya utanmıyon mu
utanmıyom sen panel kullanamayacak kadar aciz biri olmaktan utanıyon mu31cekmekten elinde nasır cıkmasından utanmıyon mu
ghost olmanın sebebi sitede seni tanıyan arkadaşın olan birinin olmaması sevilsen gece kapını tıklatırlardıutanmıyom sen panel kullanamayacak kadar aciz biri olmaktan utanıyon mu
yo varghost olmanın sebebi sitede seni tanıyan arkadaşın olan birinin olmaması sevilsen gece kapını tıklatırlardı![]()
kanıtlayo var
ghost olmak baya iyi doxxlanma riski olmadan ana bacı istediğine sövebiliyorsunghost olmanın sebebi sitede seni tanıyan arkadaşın olan birinin olmaması sevilsen gece kapını tıklatırlardı![]()
hasımlık kalmazsa siteye girmenin bi zevki çıkmaz
senin kim oldugun cok belli amınakoyimghost olmak baya iyi doxxlanma riski olmadan ana bacı istediğine sövebiliyorsun
View attachment 3589344
onu ben de biliyorum amk adım fotom yoksenin kim oldugun cok belli amınakoyim
burada olmasi iyi olan birisenin kim oldugun cok belli amınakoyim
Bende olabilir miyim
annene soyle saksoda indirim yapsin o zaman belki atarizBende olabilir miyim
Vay orospu evladı illa annemin götüne şaplağı koy diyorsunannene soyle saksoda indirim yapsin o zaman belki atariz
eski pfpye geri don anani sikerim seninVay orospu evladı illa annemin götüne şaplağı koy diyorsun
Olum la bunları başarı olarak atıyorsunuz ya
Ya ne anlatıyon ırospu evladı@menas recaile ayni kategoridesin amcik sg postlarimdan kac kere diyecez daha
beyler hepimiz arkadas oldugumuza gore artik recainin anasina 7-8 kisilik gangbang atabiliriz hem @ER enjoyer da milli olmus olurYa ne anlatıyon ırospu evladı
Şu foidlerin komiklik hakkında konuşması kadar büyük bir cope yok aq
ne yani simdi de kendine arkadas bulmak icin herkese iyi davranmaya mi basladinbeyler hepimiz arkadas oldugumuza gore artik recainin anasina 7-8 kisilik gangbang atabiliriz hem @ER enjoyer da milli olmus olur![]()
olm orospu evladi menas sana laf anlatmak harbi cok zor bu kadar low iq birini ben burdaki otenazi edilecek cocuklarda bile gormuyorum amk siktir git artik orospu evladi stalklamayi birak aklinda nasil bi yer ettiysem sabah aksam beni dusunuyosunne yani simdi de kendine arkadas bulmak icin herkese iyi davranmaya mi basladin
thailandda 26 yasinda arkadas bulmak zormu knk
@Zagro @IlI @ER enjoyer @maarda @nmn14
forumdaki iki low iq orospu evladiYa ne anlatıyon ırospu evladı
kafasında rent free yaşıyorsunolm orospu evladi menas sana laf anlatmak harbi cok zor bu kadar low iq birini ben burdaki otenazi edilecek cocuklarda bile gormuyorum amk siktir git artik orospu evladi stalklamayi birak aklinda nasil bi yer ettiysem sabah aksam beni dusunuyosunorospu cocugu
![]()
menas bi tık orijin bi incel olarak takılıyor insan haklarına saygı duyan coper bi incel bu normal fenotipe benzemezkafasında rent free yaşıyorsun
bu yarramin basini sikleyen var mi halane yani simdi de kendine arkadas bulmak icin herkese iyi davranmaya mi basladin
thailandda 26 yasinda arkadas bulmak zormu knk
@Zagro @IlI @ER enjoyer @maarda @nmn14
i will never have this
transmaxxing yap broi will never have this
yakışır sana tbhtransmaxxing yap bro
bu forumda 3 oldu ha bu denilmesiyakışır sana tbh
demekki var bir bildikleribu forumda 3 oldu ha bu denilmesi
sen dahil herkesbu yarramin basini sikleyen var mi hala
komikti özür dilerim @nmn14sen dahil herkes![]()
ahireti de var bu işin yok its not over yetdemekki var bir bildikleri
allah seni sevse böyle mi yaratırdı kardeşimahireti de var bu işin yok its not over yet
@iblameallah ile kardeş olunallah seni sevse böyle mi yaratırdı kardeşim
yok ben kendi gelişimimin içine ettim Allah'ın suçu yokallah seni sevse böyle mi yaratırdı kardeşim
Allah korusun aq@iblameallah ile kardeş olun