korkuyorum

beingntiscool

beingntiscool

Iron
Yaşıtlarımdan Ve babamdan uzunum korkuyorum aq durcak diye sizce dururmu boy 177 babam 175 annem 170 yaş 15

180 ol tamam zaten hmtn htn falansan

babadan ve anneden uzun olunca korkmak aptalca brom anam 175 babam 169 suan 186yım amqyasta 16 boy bir süre spmra tamamen şans

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, swaggy and Furkan Sarıkaya
babadan ve anneden uzun olunca korkmak aptalca brom anam 175 babam 169 suan 186yım amqyasta 16 boy bir süre spmra tamamen şans
tamam saol reis bende ghmi doğal yollarla arttırmayı düsünüyorum bu yaşlarda napmalıyım

tamam saol reis bende ghmi doğal yollarla arttırmayı düsünüyorum bu yaşlarda napmalıyım
kanka uzun bir konu bu ve yüzlerce kaynak var bununla ilgili bot falanda vardı heralde öyle yerlerden detaylı araştırman daha iyi olur

• +1
Reactions: pashanimair and beingntiscool
kanka uzun bir konu bu ve yüzlerce kaynak var bununla ilgili bot falanda vardı heralde öyle yerlerden detaylı araştırman daha iyi olur
trmi?

derdini sikeyim

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, swaggy, Furkan Sarıkaya and 2 others
15 yasinda embriyosun ne derdin var amk
aq 15 yas olunca ne oluyo ben 6 7 yıldır babamın annemi aldattıgını gördüm büyük olunca ilahmı oluyon

aq 15 yas olunca ne oluyo ben 6 7 yıldır babamın annemi aldattıgını gördüm büyük olunca ilahmı oluyon
dış görünüş anlamında demiştim ki babası annesini aldatmayan yoktur galiba amk

• +1
Reactions: Serialsuicide
dış görünüş anlamında demiştim ki babası annesini aldatmayan yoktur galiba amk
sadece oda deil birde bunu kendım kucuk yasta ogrenmek agır oluyo

177 kötü bence trde
kanka 15 yaşında 177 boyu dert ediyosan harbi intihar et ya amk tr subforumunda 25 yaşında 1.65 adamlar var ragebait mi atıyon yoksa övgü bait mi

• +1
Reactions: sanktWiecz, Serialsuicide, maarda and 3 others
kanka 15 yaşında 177 boyu dert ediyosan harbi intihar et ya amk tr subforumunda 25 yaşında 1.65 adamlar var ragebait mi atıyon yoksa övgü bait mi
hayır cidden biraz kafama taktım plaklarım kapandı diye ilgi istemiyorum sadece gelişmek istiyorum

hayır cidden biraz kafama taktım plaklarım kapandı diye ilgi istemiyorum sadece gelişmek istiyorum
tek bi çözümü var gidip röntgen cektirmek 13 yaşından beri 1.75 stuck kaldım bi gram siklemedim yakışıklı adam için boy aşırı overrated neyse amk delusional forumuna niye 2 yıldan sonra geri döndüm ben kapatıyorum hesabı iyi günler kardesim

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, kökleyicifallik and Auchelius
tek bi çözümü var gidip röntgen cektirmek 13 yaşından beri 1.75 stuck kaldım bi gram siklemedim yakışıklı adam için boy aşırı overrated neyse amk delusional forumuna niye 2 yıldan sonra geri döndüm ben kapatıyorum hesabı iyi günler kardesim
saol reis

180 tr ortalamasindan baya ustun bu arada, bugun gymde farkettim. cogu kisi 180 with shoes

• +1
Reactions: swaggy, Auchelius and fefep
180 tr ortalamasindan baya ustun bu arada, bugun gymde farkettim. cogu kisi 180 with shoes
dogru ama bu bazı tr kızları 185 istiyo en az

• +1
Reactions: Serialsuicide
dogru ya dısardan bakınca mala benzıyom suan
kanka valla subhuman özellikler olmadığı sürece forumda bu tür acitasyon tarzı şeyler açmak saçma çok daha kötü durumda olan insanlar var

• +1
Reactions: pashanimair
Yüzün hakkında endişelen
Gerçekte foidler boy konusunda o kadar seçici değil onlardan uzun olduğun sürece yeterli oluyor genelde

• +1
Reactions: Ashoimex
Yüzün hakkında endişelen
Gerçekte foidler boy konusunda o kadar seçici değil onlardan uzun olduğun sürece yeterli oluyor genelde

chadlite varmiyimdir abi?

• JFL
Reactions: kökleyicifallik and maarda
177 kötü bence trde
yaw amınakoydugum ben 173'üm 17 yaşındayım mtn'im ben bile bu kadar siklemiyom benden yaşın küçük ve boyun uzun dahada uzar işte ne istiyon amk

Yüzün hakkında endişelen
yüzüm eyebags dışı güzel zaten kızların ilgisi ni alıyorum