beingntiscool
Iron
Yaşıtlarımdan Ve babamdan uzunum korkuyorum aq durcak diye sizce dururmu boy 177 babam 175 annem 170 yaş 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
3 santim zor işte180 ol tamam zaten hmtn htn falansan
tamam saol reis bende ghmi doğal yollarla arttırmayı düsünüyorum bu yaşlarda napmalıyımbabadan ve anneden uzun olunca korkmak aptalca brom anam 175 babam 169 suan 186yım amqyasta 16 boy bir süre spmra tamamen şans
kanka uzun bir konu bu ve yüzlerce kaynak var bununla ilgili bot falanda vardı heralde öyle yerlerden detaylı araştırman daha iyi olurtamam saol reis bende ghmi doğal yollarla arttırmayı düsünüyorum bu yaşlarda napmalıyım
trmi?kanka uzun bir konu bu ve yüzlerce kaynak var bununla ilgili bot falanda vardı heralde öyle yerlerden detaylı araştırman daha iyi olur
botb (best of the best) sitede en yukarda translateden bakarsın olmadı bide rep at brotrmi?
tek derdım bu olsa iyi aqderdini sikeyim
15 yasinda embriyosun ne derdin var amktek derdım bu olsa iyi aq
aq 15 yas olunca ne oluyo ben 6 7 yıldır babamın annemi aldattıgını gördüm büyük olunca ilahmı oluyon15 yasinda embriyosun ne derdin var amk
dış görünüş anlamında demiştim ki babası annesini aldatmayan yoktur galiba amkaq 15 yas olunca ne oluyo ben 6 7 yıldır babamın annemi aldattıgını gördüm büyük olunca ilahmı oluyon
3cm hayatını kurtarmaz bide 177 falan kötü degil la3 santim zor işte
sadece oda deil birde bunu kendım kucuk yasta ogrenmek agır oluyodış görünüş anlamında demiştim ki babası annesini aldatmayan yoktur galiba amk
177 kötü bence trde3cm hayatını kurtarmaz bide 177 falan kötü degil la
turkiye devler ülkesi mi amk ortalama boy iste177 kötü bence trde
knk ortalama boy olsda kızlar ortalama insanmı istiyoturkiye devler ülkesi mi amk ortalama boy iste
kanka 15 yaşında 177 boyu dert ediyosan harbi intihar et ya amk tr subforumunda 25 yaşında 1.65 adamlar var ragebait mi atıyon yoksa övgü bait mi177 kötü bence trde
hayır cidden biraz kafama taktım plaklarım kapandı diye ilgi istemiyorum sadece gelişmek istiyorumkanka 15 yaşında 177 boyu dert ediyosan harbi intihar et ya amk tr subforumunda 25 yaşında 1.65 adamlar var ragebait mi atıyon yoksa övgü bait mi
175ten sonrası tipe bakiyo ya yer cucesi değilsen npknk ortalama boy olsda kızlar ortalama insanmı istiyo
tek bi çözümü var gidip röntgen cektirmek 13 yaşından beri 1.75 stuck kaldım bi gram siklemedim yakışıklı adam için boy aşırı overrated neyse amk delusional forumuna niye 2 yıldan sonra geri döndüm ben kapatıyorum hesabı iyi günler kardesimhayır cidden biraz kafama taktım plaklarım kapandı diye ilgi istemiyorum sadece gelişmek istiyorum
saol reistek bi çözümü var gidip röntgen cektirmek 13 yaşından beri 1.75 stuck kaldım bi gram siklemedim yakışıklı adam için boy aşırı overrated neyse amk delusional forumuna niye 2 yıldan sonra geri döndüm ben kapatıyorum hesabı iyi günler kardesim
dogru ama bu bazı tr kızları 185 istiyo en az180 tr ortalamasindan baya ustun bu arada, bugun gymde farkettim. cogu kisi 180 with shoes
kanka harbi kafa yapına sokayım bu nasıl bir mantık amkdogru ama bu bazı tr kızları 185 istiyo en az
dogru ya dısardan bakınca mala benzıyom suankanka harbi kafa yapına sokayım bu nasıl bir mantık amk
yazmadım saykanka harbi kafa yapına sokayım bu nasıl bir mantık amk
kanka valla subhuman özellikler olmadığı sürece forumda bu tür acitasyon tarzı şeyler açmak saçma çok daha kötü durumda olan insanlar vardogru ya dısardan bakınca mala benzıyom suan
Yüzün hakkında endişelen
Gerçekte foidler boy konusunda o kadar seçici değil onlardan uzun olduğun sürece yeterli oluyor genelde
yaw amınakoydugum ben 173'üm 17 yaşındayım mtn'im ben bile bu kadar siklemiyom benden yaşın küçük ve boyun uzun dahada uzar işte ne istiyon amk177 kötü bence trde
yüzüm eyebags dışı güzel zaten kızların ilgisi ni alıyorumYüzün hakkında endişelen
Gerçekte foidler boy konusunda o kadar seçici değil onlardan uzun olduğun sürece yeterli oluyor genelde