ldarmaxxerr
Bronze
spora gidince normalden daha fazla yoruluyorum artik duzgun tavsiye vereni dinlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
düsündüm bunu ekran süremi azaltıcam ama genel olarak artık titriyorum biyerimin kaşınması bi ısıgın acık olması bile sinirime dokunuyo aq biseyden cikarmak istiyorum sinirimi zaten uykumada etkisi oldu ya cok erken uyuyorum yada hic uyumuyorum bu sabah dehset bi ruya gordum uyutmadi amk cocuguSosyal medyayı bırak
ashwaganda teorisiView attachment 5571712kan testi sonuclarım kortizolüm normalden fazla cıktı ergenlikten kaynaklı oldugunu düsünüyorum çünkü serbest T3de yüksek çıktı zaten ergenlikte ikiside yüksek oluyo ama bilmiyorum son 3 aydır aşırı gerginim yürürken bile hissedebiliyorum dik durunca göğsüm sıkışıyo kortizol düşürme yollarını denedim tek uyku yardım etti oda yazın bok gibi havalardan bozuluyo
spora gidince normalden daha fazla yoruluyorum artik duzgun tavsiye vereni dinlerim
Yakın bi arkadaşın varsa gidin spor salonuna spar yapın , ben genelde öyle yapıyom güreş ve box yapıyoruzdüsündüm bunu ekran süremi azaltıcam ama genel olarak artık titriyorum biyerimin kaşınması bi ısıgın acık olması bile sinirime dokunuyo aq biseyden cikarmak istiyorum sinirimi zaten uykumada etkisi oldu ya cok erken uyuyorum yada hic uyumuyorum bu sabah dehset bi ruya gordum uyutmadi amk cocugu
Amk bitti elimde 2 kutu vardı cidden kortizol konusunda işe yarıyorashwaganda teorisi
trde nerden alınıyoAmk bitti elimde 2 kutu vardı cidden kortizol konusunda işe yarıyor
Yurtdışından almıstımtrde nerden alınıyo
okul zamanı beraber gidiyoduk baya kasiliyolardi aq zaten yaza yakın bıraktım bu yaz 3-4 kere gitmisimdir her gittigimde nefesim kesiliyo 50 kilo benchpressten bos bara düstüm sürekli agliyorum bildirim falan geldiginde kalbim carpiyo ya aga nasil aciklayabilirim bilmiyorum beni sacma sapan garip seylee mutlu ediyo sanirim fazla yalnizim okulun acilmasini bekliyorum zorbalanan ezik olma pahasina yalnizligi kabul edemiyorum artik hayatimaYakın bi arkadaşın varsa gidin spor salonuna spar yapın , ben genelde öyle yapıyom güreş ve box yapıyoruz
ise yariyosa alcam galiba agaashwaganda teorisi