kotu cilt

orhanhic

orhanhic

Mistral
genis cene cikik elmacik gelismis browridge cildiniz kotu olduktan sonra hikaye
one gelisme icin aynisini diyemicem o daha kotu duruyo

birisi ilacla duzeliyo oburune ameliyat falan lazim o da farkli bi bakis acisi bisey diyemicem

• +1
Reactions: Deleted member 92197
  • +1
Reactions: Deleted member 92197
browridgei olmayan cenesi cok grnis olmayan yada zygolari ilahsal olmayan chadler psl tanrilari var ama cildi kotu one gelismemis yok
aynen :feelsez:

• +1
Reactions: orhanhic
browridgei olmayan cenesi cok grnis olmayan yada zygolari ilahsal olmayan chadler psl tanrilari var ama cildi kotu one gelismemis yok
Sen psl god değilsin kankaaa yada biz aq geride çeneli kemiksiz cildi iyi olan biri kemikli kötü ciltli birinden herzaman daha geridedir ki cildin pizza derecesi kötüyse over

olm cilt bakımı falan hikayeymiş eczaneden bi sabun aldım doktorda iki tane krem yazdı sivilceler kurudu şuan izler var sadece nemlendirici olarakta e vitamini yağı kullanıyom boşu boşuna para harcamişim yok yağ bazlı yok çift aşamalı temizlik serum nemlendirici şu bu falan

• +1
Reactions: Deleted member 107033 and recai iskender
olm cilt bakımı falan hikayeymiş eczaneden bi sabun aldım doktorda iki tane krem yazdı sivilceler kurudu şuan izler var sadece nemlendirici olarakta e vitamini yağı kullanıyom boşu boşuna para harcamişim yok yağ bazlı yok çift aşamalı temizlik serum nemlendirici şu bu falan
Bignnga62xge1
:blackpill:

kremler nr

İzler için ne yapacaksın

Users who are viewing this thread

Back