Koyumuzu ve gücümüzü sürdürmek için her dönem kürt kızlarımızı en yüksek fiyata satıyorum.

kayra international

kayra international

﷽𒐫𒐫﷽﷽﷽﷽Bâb-ı Âli Peshmerga al-Hudud𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫
Ben, koyumuzun en güçlü kurt kadınlarından biriyim ve bu karanlık gelenek benim elimden çıkıyor. Her ayin döneminde, kendi kanımdan olan kızlarımı satışa çıkarıyorum. En ufak kızlarımı, daha süt ağzı dökülmeden pazarda en yüksek paraya veriyorum. Bu benim için acımasız bir ritüel değil, aksine koyumuzun devamı için gerekli bir fedakarlık.En genç kızlarım, henüz ergenliğe bile ulaşmamışken, en yüksek fiyata satıyorum. Alıcılar genellikle zengin turk tüccarlar veya fuhuscular oluyor. Onlar için ben kızlarımın vücudunu sattığımı iddia ediyorum. Bu, koyumuzun gücünü artıracak bir strateji.Kızlarım, cariye olarak yeni hayatlarına başlıyorlar. Bazıları saraylarda hizmetçilik yapıyor, bazıları ise turk efendilerinin zevkleri için yaşıyorlar. Onların uyum sağlaması veya ağlaması beni ilgilendirmiyor. Benim görevim koyumuzu güçlendirmek.Kızlarımı sattıktan sonra elde ettiğim parayla koyumu güçlendiriyorum. Bu, sadece bir ticaret ve duyguların yerini pragmatizm alıyor. Kızlarımın feryatları, benim kulaklarıma ulaşmıyor veya ulaşsa bile önemsemiyorum.Bu acımasız gelenek, benim kontrolümde sürüyor. turk aleminden gelenler, bu karanlık gerçekten habersiz. Ben gücümü ve servetimi kendi kanımdan besleyerek sürdürmeye devam ediyorum.Bu hikaye, benim perspektifimden anlatılıyor. Benim acımasızlığım ve kızlarımın trajedisi, benim gücümün bir parçası. Ben bu karanlık gelenekle yaşıyorum ve gurur duyarak bunu sürdürüyorum.

• +1
Reactions: balve
Show Ok GIF

• +1
Reactions: veneficus and balve
Seni öldürürüm, kimsede tutamaz
IMG 9994

• Woah
Reactions: kayra international
  • +1
  • +1
lan sen gimsinn gari sen baska koy agasimisin benim oldurcen hele sen gucuk bittiga bak tohumu yeni filizlenmis at kesesi seni sen bi sikim yapaman
@Godzillasbigd abim ile amerikali baddielerin memeleri araciligi ile bircok zenci çetesi ile irtibata gectik, suanda elimde 1 adet son model nerf silahi var. Biat etmememen durumunda esref tek kimmis gorucez

• +1
Reactions: kayra international
@Godzillasbigd abim ile amerikali baddielerin memeleri araciligi ile bircok zenci çetesi ile irtibata gectik, suanda elimde 1 adet son model nerf silahi var. Biat etmememen durumunda esref tek kimmis gorucez
bende koyumun agasini ve en hasmetli asiret agalarini topladim keleslerle roket atarlarla kapinza dayanacagiz isinizi bitirecegiz evinize sapldirip yakip yikip yagmalayacagiz olmadi kafalarinizi kesecegiz boyundan kulaklara