ktos z polski?

ArimaWillAscend

ArimaWillAscend

I FUCKING LOVE FEET
title

• +1
Reactions: SkiSquadJPG, BigBallsLarry and Cinnamon fan64
jebac biedakow polakow

• +1
Reactions: fi93, SkiSquadJPG, VolvoCarsOfItaly and 9 others
czarnuch pisze cos o "kto jest z polski" btw ma ktos sprawdzony roid source

• +1
Reactions: Atra and Cinnamon fan64
1000011133

Tak.

• +1
tak jakby

• +1
Kielbasa kurwa

• +1
Polska kurwa

• +1
Reactions: SkiSquadJPG, Atra, Cinnamon fan64 and 2 others
Tak, ja

• +1
Reactions: SkiSquadJPG, Atra and Cinnamon fan64
  • JFL
  • +1
Reactions: Sympatyk, satangoy, russiancelreturns and 3 others
to se znajdz jakiegos koksa na siłowni on napewno ma dobre źródło
boje sie ze powie cos w stylu "nie nie ty za młody na takie coś" no ale ziomus podal juz mam test jeszcze tylko tanie hgh bo te na propeptydy jest w pizde drogie

• +1
  • JFL
Reactions: russiancelreturns, Atra and Cinnamon fan64
boje sie ze powie cos w stylu "nie nie ty za młody na takie coś" no ale ziomus podal juz mam test jeszcze tylko tanie hgh bo te na propeptydy jest w pizde drogie
nie szukaj bardzo taniego hgh lepiej uzbierać i kupić z jakiejs wmiare zprawdzonej strony zeby sie nie okazalo ze wstrzykujesz sobie bac water

• +1
Reactions: cooIguy, Atra and Cinnamon fan64
nie szukaj bardzo taniego hgh lepiej uzbierać i kupić z jakiejs wmiare zprawdzonej strony zeby sie nie okazalo ze wstrzykujesz sobie bac water
no mam za 720 zl 100iu ale to starczy na 20 dni

• +1
  • JFL
Reactions: russiancelreturns, Atra and Cinnamon fan64
jebac bosnie

• +1
To koniec

• +1
Reactions: Ludvini_białas, infrainfra, Atra and 1 other person
id na jakis greymarket z pharma?

• +1
Reactions: infrainfra, Atra and Cinnamon fan64
kurwa weźmy zacznijmy jakiś megathread o roidach na tym subforum językowym

• +1
Reactions: piotrekxvy and infrainfra
kurwa weźmy zacznijmy jakiś megathread o roidach na tym subforum językowym
relik za 2 miesiace zamowie ten test i bede blastowac z trenem ale boje sie ukucia w pupke bo te igly bolom, wiec chyba insulinowka bede robil

relik za 2 miesiace zamowie ten test i bede blastowac z trenem ale boje sie ukucia w pupke bo te igly bolom, wiec chyba insulinowka bede robil
tren? po co tren. hormon wzrostu lepiej i test

ile masz lat stary? ja jeszcze nic nie bralem bo zbieram na jakosciowe hgh na wakacje, bo wtedy bede miec czas zeby sie tym fajnie pobawic bez skutkow ubocznych widocznych wsrod foidow z klasy + wysypianie. Jeszcze jak teraz poszperam dobrze to lepiej wyjdzie niz na cienki lod

• +1
Reactions: infrainfra
ile masz lat stary? ja jeszcze nic nie bralem bo zbieram na jakosciowe hgh na wakacje, bo wtedy bede miec czas zeby sie tym fajnie pobawic bez skutkow ubocznych widocznych wsrod foidow z klasy + wysypianie. Jeszcze jak teraz poszperam dobrze to lepiej wyjdzie niz na cienki lod
na pro peptydy masz jakies hgh

bez tescia nic ci to nie tak btw

na pro peptydy masz jakies hgh
wsm sie zastanawiam czy to nie nerf albo dawanie sobie wczesniej maxu i zamkniecia procesu rosniecia no bo w sensie tate przeroslem no ale jak na to ze mama jest srednia na kobiete to i tak za wczesnie za duzy uroslem jak na pozne dojrzewanie, napewno jeszcze bym wyprobowal mt2 kiedys zeby slayowac coloringiem

wariat ale kto powiedzial ze przy 6iu< trzeba insluine pinowac? normalny dose na tym forum to 8-10iu
ta i jeszcze polowa z nich to tego na oczy nie widziala bo siedzi u mamy w piwnicy xd

wariat ale kto powiedzial ze przy 6iu< trzeba insluine pinowac? normalny dose na tym forum to 8-10iu
no stary jak to wypierdala cukier przeciez

no stary jak to wypierdala cukier przeciez
no nwm ja jevsze nie slyszalem o insulinie przy wysokich dawkach. a tak swoja droga to masz jakis source na hgh? chce longacting gh najbardziej(skytrofa, somatrogon) . inne to huj. jak nie znajde polece cjcdac z mk bo nie moge pinowac codziennie.

no nwm ja jevsze nie slyszalem o insulinie przy wysokich dawkach. a tak swoja droga to masz jakis source na hgh? chce longacting gh najbardziej(skytrofa, somatrogon) . inne to huj. jak nie znajde polece cjcdac z mk bo nie moge pinowac codziennie.
jedynie cos na propeptydy albo polskasila ale nw czy ten 2 legit btw przygotuj sie na cukier powyzej 100 przy mk z cjc mi na samym mk 20mg skoczyl do 94 a jadlem strasznie malo cukru i wegli