ArimaWillAscend
I FUCKING LOVE FEET
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jestem z ukrainyjebac biedakow polakow
chyba ja ale niewiemtitle
zapodajtak jakby
pharmagenetics euczarnuch pisze cos o "kto jest z polski" btw ma ktos sprawdzony roid source
i emperorlabs plpharmagenetics eu
Biolab albo slaviclabsczarnuch pisze cos o "kto jest z polski" btw ma ktos sprawdzony roid so
nie peptydyBiolab albo slaviclabs
to se znajdz jakiegos koksa na siłowni on napewno ma dobre źródłonie peptydy
boje sie ze powie cos w stylu "nie nie ty za młody na takie coś" no ale ziomus podal juz mam test jeszcze tylko tanie hgh bo te na propeptydy jest w pizde drogieto se znajdz jakiegos koksa na siłowni on napewno ma dobre źródło
nie szukaj bardzo taniego hgh lepiej uzbierać i kupić z jakiejs wmiare zprawdzonej strony zeby sie nie okazalo ze wstrzykujesz sobie bac waterboje sie ze powie cos w stylu "nie nie ty za młody na takie coś" no ale ziomus podal juz mam test jeszcze tylko tanie hgh bo te na propeptydy jest w pizde drogie
no mam za 720 zl 100iu ale to starczy na 20 dninie szukaj bardzo taniego hgh lepiej uzbierać i kupić z jakiejs wmiare zprawdzonej strony zeby sie nie okazalo ze wstrzykujesz sobie bac water
No nikt nie mówił że to jest tanieno mam za 720 zl 100iu ale to starczy na 20 dni
Wypierdalaj z polskijestem z ukrainy
zajeb sie ltnie jestem dumny ze polakiem nie jestem cweluWypierdalaj z polski
Witamtitle

masz foid allegations ode mnieWitam![]()
Zamawiales cos od nich?i emperorlabs pl
no taktitle
akurat myslalem ze ty jestesno tak
każdy wie że jestem z polski.akurat myslalem ze ty jestes
nie patrze na twoje posty za bardzokażdy wie że jestem z polski.
nwm moznakurwa weźmy zacznijmy jakiś megathread o roidach na tym subforum językowym
relik za 2 miesiace zamowie ten test i bede blastowac z trenem ale boje sie ukucia w pupke bo te igly bolom, wiec chyba insulinowka bede robilkurwa weźmy zacznijmy jakiś megathread o roidach na tym subforum językowym
tren? po co tren. hormon wzrostu lepiej i testrelik za 2 miesiace zamowie ten test i bede blastowac z trenem ale boje sie ukucia w pupke bo te igly bolom, wiec chyba insulinowka bede robil
najbardziej androgenny wiec mozna lekko poddymic nie za duzo a hgh to z 4iu bo to nie najwazniejszetren? po co tren. hormon wzrostu lepiej i test
hgh 6-8 iu lepiejnajbardziej androgenny wiec mozna lekko poddymic nie za duzo a hgh to z 4iu bo to nie najwazniejsze
tren cie rozkurwi doslownienajbardziej androgenny wiec mozna lekko poddymic nie za duzo a hgh to z 4iu bo to nie najwazniejsze
tren cie rozkurwi doslownie
gng lekko ternu nie rozkurwi a przy >6iu trzeba insuline pinowachgh 6-8 iu lepiej
ile masz lat stary? ja jeszcze nic nie bralem bo zbieram na jakosciowe hgh na wakacje, bo wtedy bede miec czas zeby sie tym fajnie pobawic bez skutkow ubocznych widocznych wsrod foidow z klasy + wysypianie. Jeszcze jak teraz poszperam dobrze to lepiej wyjdzie niz na cienki lodrelik za 2 miesiace zamowie ten test i bede blastowac z trenem ale boje sie ukucia w pupke bo te igly bolom, wiec chyba insulinowka bede robil
na pro peptydy masz jakies hghile masz lat stary? ja jeszcze nic nie bralem bo zbieram na jakosciowe hgh na wakacje, bo wtedy bede miec czas zeby sie tym fajnie pobawic bez skutkow ubocznych widocznych wsrod foidow z klasy + wysypianie. Jeszcze jak teraz poszperam dobrze to lepiej wyjdzie niz na cienki lod
bez tescia nic ci to nie tak btwile masz lat stary? ja jeszcze nic nie bralem bo zbieram na jakosciowe hgh na wakacje, bo wtedy bede miec czas zeby sie tym fajnie pobawic bez skutkow ubocznych widocznych wsrod foidow z klasy + wysypianie. Jeszcze jak teraz poszperam dobrze to lepiej wyjdzie niz na cienki lod
wsm sie zastanawiam czy to nie nerf albo dawanie sobie wczesniej maxu i zamkniecia procesu rosniecia no bo w sensie tate przeroslem no ale jak na to ze mama jest srednia na kobiete to i tak za wczesnie za duzy uroslem jak na pozne dojrzewanie, napewno jeszcze bym wyprobowal mt2 kiedys zeby slayowac coloringiemna pro peptydy masz jakies hgh
wariat ale kto powiedzial ze przy 6iu< trzeba insluine pinowac? normalny dose na tym forum to 8-10iugng lekko ternu nie rozkurwi a przy >6iu trzeba insuline pinowac
ta i jeszcze polowa z nich to tego na oczy nie widziala bo siedzi u mamy w piwnicy xdwariat ale kto powiedzial ze przy 6iu< trzeba insluine pinowac? normalny dose na tym forum to 8-10iu
no stary jak to wypierdala cukier przeciezwariat ale kto powiedzial ze przy 6iu< trzeba insluine pinowac? normalny dose na tym forum to 8-10iu
no nwm ja jevsze nie slyszalem o insulinie przy wysokich dawkach. a tak swoja droga to masz jakis source na hgh? chce longacting gh najbardziej(skytrofa, somatrogon) . inne to huj. jak nie znajde polece cjcdac z mk bo nie moge pinowac codziennie.no stary jak to wypierdala cukier przeciez
jedynie cos na propeptydy albo polskasila ale nw czy ten 2 legit btw przygotuj sie na cukier powyzej 100 przy mk z cjc mi na samym mk 20mg skoczyl do 94 a jadlem strasznie malo cukru i weglino nwm ja jevsze nie slyszalem o insulinie przy wysokich dawkach. a tak swoja droga to masz jakis source na hgh? chce longacting gh najbardziej(skytrofa, somatrogon) . inne to huj. jak nie znajde polece cjcdac z mk bo nie moge pinowac codziennie.