ktos z polski?

jaki najlepszy source na isotret

• +1
Reactions: Adee
jedynie cos na propeptydy albo polskasila ale nw czy ten 2 legit btw przygotuj sie na cukier powyzej 100 przy mk z cjc mi na samym mk 20mg skoczyl do 94 a jadlem strasznie malo cukru i wegli
a jaka norma cukru. ja wgl nie jem wegli. tylko z laktozy moze

• +1
orka myslisz ze moge naprawic moj garbaty nos fillerem w jakis sposob zanim moze zrobie sobie rhino jak bede starszy? czy to za duzo pierdolenia z dissolving pozniej? mam maly garb na nosie

Attachments

• IMG_2428.jpeg
    IMG_2428.jpeg
    58.2 KB · Views: 0
  • +1
a jaka norma cukru. ja wgl nie jem wegli. tylko z laktozy moze
norma to <100 ale szczerze to jak drugi raz bylem na mk to juz nie mierzylem tego cukru i wpierdalalem ciastka bylo to z 3 miesiace temu narazie zadnych problemow nie mam (jak nie robisz badan to nie skutkow ubocznych)

• +1
Reactions: Adee and infrainfra
orka myslisz ze moge naprawic moj garbaty nos fillerem w jakis sposob zanim moze zrobie sobie rhino jak bede starszy? czy to za duzo pierdolenia z dissolving pozniej? mam maly garb na nosie
✡️🇮🇱

• +1

• +1
norma to <100 ale szczerze to jak drugi raz bylem na mk to juz nie mierzylem tego cukru i wpierdalalem ciastka bylo to z 3 miesiace temu narazie zadnych problemow nie mam (jak nie robisz badan to nie skutkow ubocznych)
a po huj mk? cos ci to dalo? ja planuje albo somatrogon albo cjcdac+mk
mam oczywiście lepszy heightstack ale prawie wszystkie te rzeczy. sa niemozliwe a sourcowaniu.
infigatinib
romosozumab
letrozole
abalo
hgh jakis niewazne

• +1
a po huj mk? cos ci to dalo? ja planuje albo somatrogon albo cjcdac+mk
mam oczywiście lepszy heightstack ale prawie wszystkie te rzeczy. sa niemozliwe a sourcowaniu.
infigatinib
romosozumab
letrozole
abalo
hgh jakis niewazne
no nic mi nie dalo wypierdol romo i abalo bo sie rozjebiesz na tym

• +1
moim zdaniem test 500 hgh 4iu i cykl trenu co miesiac czy dwa
ale to jest muscle stack. muscle jest cope byku. i 4iu to jakis zart. jak chce ci sie bawic w e2 i robienie se bloodwork co tydzien to test g ale jak ja mam 16 lat to jie bede latal na pobranie krwi czy mi estrogenu nie wypierdala i na bazie tego dobierał ai.

• +1
ale to jest muscle stack. muscle jest cope byku. i 4iu to jakis zart. jak chce ci sie bawic w e2 i robienie se bloodwork co tydzien to test g ale jak ja mam 16 lat to jie bede latal na pobranie krwi czy mi estrogenu nie wypierdala i na bazie tego dobierał ai.
bracie ty chyba malo wiesz tren>test>hgh to tez muscle stack ale to ci zwieksza dimorphism i ogl robi z cb wiekszego slayera zobacz se tt tego zioma

• +1
bracie ty chyba malo wiesz tren>test>hgh to tez muscle stack ale to ci zwieksza dimorphism i ogl robi z cb wiekszego slayera zobacz se tt tego zioma

ni ta ale jak bierzesz tren to jednocześnie musisz brac test. i chodzic na bloodworki regularnie czy ci E2 plytek nie zamknie i czy gyno nie bedziesz mial. a base tego ziomala to juz htn byl bro. + repuj moje odpowiedzi

ni ta ale jak bierzesz tren to jednocześnie musisz brac test. i chodzic na bloodworki regularnie czy ci E2 plytek nie zamknie i czy gyno nie bedziesz mial. a base tego ziomala to juz htn byl bro. + repuj moje odpowiedzi
no nie dokonca jak juz jestes wysoki to nie musisz sie martwic a na e2 to bierzesz se armidex nie musisz sprawdzac tego czesto

no nie dokonca jak juz jestes wysoki to nie musisz sie martwic a na e2 to bierzesz se armidex nie musisz sprawdzac tego czesto
nie no akurat musisz sprawdac. przed tesciem w trakcie i po

nie no akurat musisz sprawdac. przed tesciem w trakcie i po
jak nie masz skutkow ubocznych albo lecisz na e2 blockerze to nie ma potrzeby skoro wiesz ze nie ma opcji zeby bylo wysoko

jak nie masz skutkow ubocznych albo lecisz na e2 blockerze to nie ma potrzeby skoro wiesz ze nie ma opcji zeby bylo wysoko
ale skad dopbierzesz optymalna dawke AI zeby miec niski estro? kazdy robi blood testa i dobiera se dawke Ai do swoich bloodow

Zamawial ktos z indii bo ja zamowilem 1 krem tretinoin 0.1 I 4 kremy tazatorene 0.1 I jest u służby celnej przez 17 dni ale ten mój supplier mowi ze u innych przez 3dni była paka u celnika i przeszła im

• JFL
Reactions: russiancelreturns
  • +1
  • JFL
Reactions: Ludvini_białas and Divineincel
boje sie ze powie cos w stylu "nie nie ty za młody na takie coś" no ale ziomus podal juz mam test jeszcze tylko tanie hgh bo te na propeptydy jest w pizde drogie
Ja mam na telegramie i typ ma magazyn w Europie jego telegram to @Sifreis

jedynie cos na propeptydy albo polskasila ale nw czy ten 2 legit btw przygotuj sie na cukier powyzej 100 przy mk z cjc mi na samym mk 20mg skoczyl do 94 a jadlem strasznie malo cukru i wegli
Polaczki co myślicie o mk 677 nie chce teścia wstrzykiwać bo mam 13 lat ale jak będę bral mk 677 to będę miał 14

Polaczki co myślicie o mk 677 nie chce teścia wstrzykiwać bo mam 13 lat ale jak będę bral mk 677 to będę miał 14
jak masz faktycznie 13 lat to mk i enclo pewnie cos da

A co brać do mk 677 bo ogólnie to mk będę brał dlatego ze za chuja nie umiem przytyc
enclomiphene cjc berberyne jedz malo cukru i wegli

A sama berberna wystarczy? Węgle ogolnie przed siłka bym musiał Brać jakieś 50g może zawsze biorę
Generalnie mk 677 to co najwyżej dobre na sen, ale jak juz bierzesz to berberyna obowiązkowo przed każdym high carb posiłkiem i mk bierzesz rano

• +1
Reactions: mxkon

Ten sam ziomek unfrauded

Attachments

• IMG_0724.jpeg
    IMG_0724.jpeg
    220.3 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: decret
Ten cwel z tiktoka jest najwiekszm fraud
no ta bo w 6 miesiecy nie da sie tyle kosci zbudować nawet ze sterydow, zapewne snowapp było latane czy cos

• +1
Reactions: decret
ale czy jakis roidcell powie mi czy tesc 500mg i tren a 100mg jest git i jak pct zrobic (tamox+clomid?) i czy brac hcg zeby jajca nie znikly

nie o to bylo pytanie
Tak rob pct tamox i clomid 50 mg clomid i 40 mg tamox przez 2 tygodnie po cyklu pozniej 25 clomid i 20 mg tamox przez kolejne 2 tygodnie ,tak musisz brac hcg, i tak jest git cykl

i co ty chcesz tym fillerem zdzialac? Nos bedzie jeszcze wiekszy

• +1
Reactions: DxtrMrgn66
Tak rob pct tamox i clomid 50 mg clomid i 40 mg tamox przez 2 tygodnie po cyklu pozniej 25 clomid i 20 mg tamox przez kolejne 2 tygodnie ,tak musisz brac hcg, i tak jest git cykl
clomid lowkey outdated lepiej dopłacić i brac enclo mniej sidesów

clomid lowkey outdated lepiej dopłacić i brac enclo mniej sidesów
wiem ale jedyny enclo jest na receptorchem i boje sie ze celnik zabierze
hcg w trakcie cyklu po ktorym tyg/miesiacu?