ktos z polski?

wiem ale jedyny enclo jest na receptorchem i boje sie ze celnik zabierze

hcg w trakcie cyklu po ktorym tyg/miesiacu?
enclo masz na np RC Peptides i nikt kogo znam nie miał lipy z celnikiem,

co do hCG w trakcie cyklu możesz zacząć zazwyczaj w 3 tygodniu tez zależy jak długi cykl i jakie dawki ale zazwyczaj od 3 tyg to taki sweet spot 2/3 zastrzyki tygodniowo po 500 IU

wiem ale jedyny enclo jest na receptorchem i boje sie ze celnik zabierze

hcg w trakcie cyklu po ktorym tyg/miesiacu?
generalnie jak chcesz moge ci zarzucic mój cykl test+tren razem z cycle supportem i pct na którym nie miałem praktycznie sidesów poza lekkim nadciśnieniem jeśli chcesz coś stosunkowo bezpiecznego

mozesz zapodac i czy polecasz test i tren z emperorlabs czy masz innego pluga

mozesz zapodac i czy polecasz test i tren z emperorlabs czy masz innego pluga
wiesz co co do pluga to mialem od IRLa więc się nie wypowiem, a cykl mam tak:

2 tyg (rozgrzewka pod wejscie):
350 test e/tyg (50 mg dziennie)
arimidex/anastrozol (0.5 mg co drugi dzien)

10 tyg:
500 test e/tyg (70 mg dziennie)
100 tren a/tyg (15 mg dziennie)
hCG (500 IU 3x tyg)

PCT:
4 tyg:
enclo (25 mg dziennie)
tamoxi (20 mg dziennie)
HGH (2 IU dziennie)
2 tyg:
enclo (12.5 mg dziennie)
HGH (2 IU dziennie)

ogólnie hgh możesz wyjebać z PCT ale ja miałem na stanie 100 IU i uznałem że pomoże nie stracić aż tyle masy mięśniowej po PCT

10 tyg:
hCG (500 IU 3x tyg)

PCT:
4 tyg:
enclo (25 mg dziennie)
tamoxi (20 mg dziennie)
HGH (2 IU dziennie)
2 tyg:
enclo (12.5 mg dziennie)
HGH (2 IU dziennie)

ogólnie hgh możesz wyjebać z PCT ale ja miałem na stanie 100 IU i uznałem że pomoże nie stracić aż tyle masy mięśniowej po PCT
a ile straciles progresu po cyklu

10 tyg:
hCG (500 IU 3x tyg)

PCT:
4 tyg:
enclo (25 mg dziennie)
tamoxi (20 mg dziennie)
HGH (2 IU dziennie)
2 tyg:
enclo (12.5 mg dziennie)
HGH (2 IU dziennie)

i czy kules do miesniowo czy subq jak wszystko brales codziennie

a ile straciles progresu po cyklu
wiesz co na cyklu z 75 kg wbiłem 90 kg z czego po PCT zostało mi 82 kg ale dużo z tego to była woda i glikogen więc myślę że suchego mięśnia z cyklu zostało z 80-85%

ale jak wolisz możesz walic co drugi dzien, ja wolałem codziennie żeby bardziej stały poziom zachować chociaż EOD nie powinno robić za dużej różnicy

wiesz co na cyklu z 75 kg wbiłem 90 kg z czego po PCT zostało mi 82 kg ale dużo z tego to była woda i glikogen więc myślę że suchego mięśnia z cyklu zostało z 80-85%
a twarz ci sie jakos zmienila

a twarz ci sie jakos zmienila
wiesz co trochę było water retention i na pewno więcej się musiałem golić, ale tak to skutki głównie pozytywne jeżeli chodzi o strukturę i kości chociaż to mogło być związane z dojrzewaniem

masz dużo tutoriali na necie jak robić zastrzyki IM, poza tym w tak małych ilościach (mi wychodziło 14 U na strzykawce insulinowej setce) nawet codziennie nie ma tragedii, osobiście najmniej bolesne zastrzyki są w uda

masz dużo tutoriali na necie jak robić zastrzyki IM, poza tym w tak małych ilościach (mi wychodziło 14 U na strzykawce insulinowej setce) nawet codziennie nie ma tragedii, osobiście najmniej bolesne zastrzyki są w uda
g

czyli kules 0,3x13mm w dupsko inne spoty czy tez udo/bark? I dokonca igle dawales nie?
co do wielkości igły to zależy od twojego body fatu, a spoty to dupa udo bark

10 tyg:
hCG (500 IU 3x tyg)

PCT:
4 tyg:
enclo (25 mg dziennie)
tamoxi (20 mg dziennie)
HGH (2 IU dziennie)
2 tyg:
enclo (12.5 mg dziennie)
HGH (2 IU dziennie)

jeszcze pytanko e2 blocker to brales od poczatku czy jak zaczales czuc ze cos jest nie tak i czy od ternu wyjebalo ci prolaktyne?

jeszcze pytanko e2 blocker to brales od poczatku czy jak zaczales czuc ze cos jest nie tak i czy od ternu wyjebalo ci prolaktyne?
generalnie anastrozol bardziej profilaktycznie od samego początku, jeżeli chodzi o aromataze i konwersje tescia do e2 to jest kwestia indywidualna i niektórzy nie mają problemów przy 500 tescia, a inni już mają lipę przy 200, prolaktyna tak samo jak e2 bo jedno sie z drugiego wywodzi

generalnie anastrozol bardziej profilaktycznie od samego początku, jeżeli chodzi o aromataze i konwersje tescia do e2 to jest kwestia indywidualna i niektórzy nie mają problemów przy 500 tescia, a inni już mają lipę przy 200, prolaktyna tak samo jak e2 bo jedno sie z drugiego wywodzi
Jesteś na finasterydzie w trakcie cyklu?

Kocham Polskę! :BlushHug:

• +1
Reactions: Divineincel and BigBallsLarry
Jesteś na finasterydzie w trakcie cyklu?
nah przy stosunkowo niskiej dawce tescia i microdose trenu przy inhibitorach aromatazy jak anastrozol nie ma potrzeby chyba że ktoś ma genetyczne predyspozycje do wypadania włosów

nah przy stosunkowo niskiej dawce tescia i microdose trenu przy inhibitorach aromatazy jak anastrozol nie ma potrzeby chyba że ktoś ma genetyczne predyspozycje do wypadania włosów
plus o dziwo jeśli używasz GHK-Cu to jest duża szansa że ci pomoże na linie włosów samo z siebie przynajmniej u mnie tak było polecam nawet off-cycle

„Polskie śmiecie zajebane”