dogu
manlet
Doğuya bir çok iş yaptık hiç biri bize yamuk yapmadı ama ne zaman böyle türklere iş yapsak dala vere çakallık yapıyorlar o yüzden kürtleri severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
napiyon lan orospu evladı doğuDoğuya bir çok iş yaptık hiç biri bize yamuk yapmadı ama ne zaman böyle türklere iş yapsak dala vere çakallık yapıyorlar o yüzden kürtleri severim
her biji kğrdistanSılsene hesabını
knk ben vanlıyım ben bile senin dediklerine katılmıyorum siktirgitseneDoğuya bir çok iş yaptık hiç biri bize yamuk yapmadı ama ne zaman böyle türklere iş yapsak dala vere çakallık yapıyorlar o yüzden kürtleri severim
vay vanlı orospu evladı böyle bir orospu çocuğu anca vandan çıkabilirdi zatenknk ben vanlıyım ben bile senin dediklerine katılmıyorum siktirgitsene
2 milyon civarı paranız var. Sıfır makina aldınız ve kiralayacaksınız, aylık en az 150 bin civarı para kazanacaksınız. Ancak kazın ayağı öyle değil. Öncelikle makinaden anlamalısınız. Makina ortada kalırsa, kiraladığınız yer ile sorun yaşarsanız makinayı kendiniz çekmek durumundasınız. Bu yüzden ehliyetini de almalısınız. Makinanın bakımları var. Onları biliyor musunuz? Makinayı kiraladığınız firmanın operatörü makineyi iyi kullanabilecek mi? Eğer bu işlerden anlamıyorsanız direkt zarar edersiniz. Her işte olduğu gibi bu işte de baya bir dümen dönüyor. Kolay kolay size ekmek yedirmeyecekler. Muhattap alacağınız çoğu kişi de etnik. Her yer zaniye evladı dolu.
Sağda, solda "bunlar amele" diye bizimle dalga geçen gafil beşerler! Sizler şehzade misiniz? Derebeyi misiniz? Asilzade misin? Kraliyet üyesi misiniz? Bu kibriniz nereden geliyor? Türklerin büyük bölümü asgari ücretle calışırken işci ve emekçiler ile dalga geçerek neyi amaçlıyorsunuz hey 3. Sınıf müptezeller! Ulan tiktokta para dilensek bu kadar tenkit yemezdik. Artık iyice zıvanadan çıktınız. Evet, şu an size dostluğumuzdan ve kardeşliğimizden baska vereceğimiz bir şey yoktur ancak herkes bilsin ve işitsin ki o robot şirketini öyle ya da böyle satın alacağız. Hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz.2 milyon civarı paranız var. Sıfır makina aldınız ve kiralayacaksınız, aylık en az 150 bin civarı para kazanacaksınız. Ancak kazın ayağı öyle değil. Öncelikle makinaden anlamalısınız. Makina ortada kalırsa, kiraladığınız yer ile sorun yaşarsanız makinayı kendiniz çekmek durumundasınız. Bu yüzden ehliyetini de almalısınız. Makinanın bakımları var. Onları biliyor musunuz? Makinayı kiraladığınız firmanın operatörü makineyi iyi kullanabilecek mi? Eğer bu işlerden anlamıyorsanız direkt zarar edersiniz. Her işte olduğu gibi bu işte de baya bir dümen dönüyor. Kolay kolay size ekmek yedirmeyecekler. Muhattap alacağınız çoğu kişi de etnik. Her yer zaniye evladı dolu.
Kanka evde oturmaktan sadece ekmek almaya gidersen öyle dersin ben zenginleri ile iş yapıyorumknk ben vanlıyım ben bile senin dediklerine katılmıyorum siktirgitsene
Aslını satan anasını satsın knkknk ben vanlıyım ben bile senin dediklerine katılmıyorum siktirgitsene
@cakdripaAslını satan anasını satsın knk
Ananı sikim ozaman senin forum 2 ayda kürt doldu ananızı sikecem orospu çocukları sizi sürüyle mi gönderiyorlar amınakoyyimAslını satan anasını satsın knk
Ananı sikenler buraya katılmaya hak kazaniyor ırkçı oe seniAnanı sikim ozaman senin forum 2 ayda kürt doldu ananızı sikecem orospu çocukları sizi sürüyle mi gönderiyorlar amınakoyyim
Makarnayı sen ve yobaz anan kaşıklar ancaAnanı sikenler buraya katılmaya hak kazaniyor ırkçı oe seni
Makarna kasiklamaya devamke
Orospu evladına bak hele hem ırkçılık yapıyor hemde yobaz diyor oeMakarnayı sen ve yobaz anan kaşıklar anca
Tamam knk kürt ananı sikmeyeceğim kudurmaOrospu evladına bak hele hem ırkçılık yapıyor hemde yobaz diyor oe
Bide oe diyo senin o işkence edilerek ölmüş atalarının mezarını sikim amınakodumun evladıOrospu evladına bak hele hem ırkçılık yapıyor hemde yobaz diyor oe
Şerefsiz orospu evladının tekisin.Kardeş falan da değiliz kimse kardeşlik masalı uydurmasın,kardeş kardeşe bunu yapar mı?Bide oe diyo senin o işkence edilerek ölmüş atalarının mezarını sikim amınakodumun evladı
Cebimdeki parayi gorsen sakso cekersin uzaTamam knk kürt ananı sikmeyeceğim kudurma
Kardeşiz diyen kim amına koyduğum evladıŞerefsiz orospu evladının tekisin.Kardeş falan da değiliz kimse kardeşlik masalı uydurmasın,kardeş kardeşe bunu yapar mı?
İşkenceyi de kabul etmissin turko
Makarnayı sen ve yobaz anan kaşıklar anca
Ya sen ne anlatıyon allahını siktiğimin evladı siktir git lan burdanYobaz olmamayı,laikliği rakı içmek sanan adamın tekisin ne anlatıyorsun amk
sen ne konusuyon orospu evladi ya siktir git robloxunu oynaamk türkiş nastonalist olmakta sarmıyor kürdish fascist olmak sarmıyor
Kürtler faşizme,ayrımcılığa uğrayan bir halk olduğu için büyük kısmı faşizme,milliyetçiliğe karşıdır sol ideolojilere daha yakındır.amk türkiş nastonalist olmakta sarmıyor kürdish fascist olmak sarmıyor
ırkını katlettim wallah gelde kurtar o brown orospu ananıŞerefsiz orospu evladının tekisin.Kardeş falan da değiliz kimse kardeşlik masalı uydurmasın,kardeş kardeşe bunu yapar mı?
İşkenceyi de kabul etmissin turko
Knk biz niye etniğizsen ne konusuyon orospu evladi ya siktir git robloxunu oyna
üstünüz kanka işteKnk biz niye etniğiz
ama artık kÜrd nasyonalizmi gerekiyor hewal. bu orklar başımıza çıktıKürtler faşizme,ayrımcılığa uğrayan bir halk olduğu için büyük kısmı faşizme,milliyetçiliğe karşıdır sol ideolojilere daha yakındır.
ama artık kÜrd nasyonalizmi gerekiyor hewal. bu orklar başımıza çıktı
Kürtler untermensch olduğu için solcudur Rabbin Amerikaya dua et Kobanide siliyorlardı sizi evrendenKürtler faşizme,ayrımcılığa uğrayan bir halk olduğu için büyük kısmı faşizme,milliyetçiliğe karşıdır sol ideolojilere daha yakındır.
Işidi savunmak nedir orospu evladıKürtler untermensch olduğu için solcudur Rabbin Amerikaya dua et Kobanide siliyorlardı sizi evrenden![]()
MAX ORK ZEKASI. şok tedavi yakındır...Işidi savunmak nedir orospu evladı
Senin kaç tane vatandaşını katlettiler,
2 tane askerini diri diri yaktılar amk
Knk dnr at geç tayyip iyi sikiyo bunlariIşidi savunmak nedir orospu evladı
Yav sevilmiyor sun orospu evladı hesabı sil islam devleti gelince ananı cariyem yapıcamIşidi savunmak nedir orospu evladı
iki devlet tek millet arasinda boyle sorunlar olur kaldi ki yakilanlar kurt turk degil.Işidi savunmak nedir orospu evladı
Tayyip en çok sizi sikmiyo mu orospu çocuğu bombalanan bebeklerinizi bir turda ben sikim ok?Knk dnr at geç tayyip iyi sikiyo bunlari
Ölen "masum" kürt çocukları gibimiİslam devleti anitkabiri patlatincaView attachment 3979021
Işidi savunmak nedir orospu evladı
destekleyenlerin zaten buna karşı çikacagini sanmiyorumİslam devleti anitkabiri patlatincaView attachment 3979021
Ama kemalisthaber31 Kürtler bebek katili demistiÖlen "masum" kürt çocukları gibimi![]()
Bizi bi sikiyosa bizde onu sikiyoz siz ziplamaya devam edin kucaga da alicak yakındaTayyip en çok sizi sikmiyo mu orospu çocuğu bombalanan bebeklerinizi bir turda ben sikim ok?
Ne kadar hrt ve hrt seven varsa hepsinin annesini götünden sikeyim
LANknk ben vanlıyım ben bile senin dediklerine katılmıyorum siktirgitsene
ne oldu amk forumda zaten bisürü kürt var buna mı şaşırdn
orospu evladi kürt ananısikeyim amerika olmasaydida kesselerdi senin tüm ırkını bi orospu cocuuuune oldu amk forumda zaten bisürü kürt var buna mı şaşırdn