Kürtler İtalyanlardan sonra en mediterranean ırk btw

Futanari

Futanari

178 cm manlet with 22 inch untrained bidelt
Mclaren F1'in İtalyan şefi

1000067691

Has kürdo Yılmaz Güno baba

1000067689

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Trenmaxx1, Topkra and 4 others

• JFL
Reactions: Naughty America, Topkra, iwishiwastaller and 5 others
Olum neden mclarenin şefini arattın amk nasıl aklına gelmiş olabilir

• +1
  • JFL
Reactions: Iranidnordid, foidsforlife, Naughty America and 6 others
Olum neden mclarenin şefini arattın amk nasıl aklına gelmiş olabilir
Koç Üniversitesinde %100 burslu makine mühendisliği okuyorum. Mukavemet hocamızla çok yakın arkadaşlarmış.

• JFL
Reactions: stacyworshipper, blackpillruinedmyli, Trenmaxx1 and 2 others
Kürtlerin yüzde 80 i shitskin amk geçen tatile gittim gördüğümün hepsi öyleydi nerdeyse

• +1
Reactions: Timuri, iwishiwastaller and Orcairis
Koç Üniversitesinde %100 burslu makine mühendisliği okuyorum. Mukavemet hocamızla çok yakın arkadaşlarmış.
cok konusma kpss calis

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
Kürtlerin yüzde 80 i shitskin amk geçen tatile gittim gördüğümün hepsi öyleydi nerdeyse
Ağa adamlar mağaradan çıkma. Hiçbiri güneş kremi kullanmıyor. Üstüne plajlarda 7/24 güneşin altında çalışıyorlar normal öyle olmaları

• +1
Reactions: iwishiwastaller and Trenmaxx1
cok konusma kpss calis
Çirkinim diye kütüp gitmiyorum 1 aydır o yüzden 1 aydır kitap kalem açmadım. Over. Ascend diye bir şey yokmuş

• So Sad
Reactions: Trenmaxx1 and susisesi
Ağa adamlar mağaradan çıkma. Hiçbiri güneş kremi kullanmıyor. Üstüne plajlarda 7/24 güneşin altında çalışıyorlar normal öyle olmaları
Dogru bu arada adamlar güneş kremi sürse sürekli calısmasa coloringlerinin gideri harbi var tanned olanlar , ama kadınları hicbi sekilde iyi değil kürt kadınıysan cok sanslı değilsen over

• +1
Reactions: Futanari
Çirkinim diye kütüp gitmiyorum 1 aydır o yüzden 1 aydır kitap kalem açmadım. Over. Ascend diye bir şey yokmuş
evde calissana program fln lazimsa yardimci olurum yks disinda bisi bilmiyom ama

Dogru bu arada adamlar güneş kremi sürse sürekli calısmasa coloringlerinin gideri harbi var tanned olanlar , ama kadınları hicbi sekilde iyi değil kürt kadınıysan cok sanslı değilsen over
esmer + tanned cilt = en maskülen
bembeyaz cilt = en feminen

beyaz cilt erkekler de aşırı failo değil ama esmer/tanned kadınlarda leş

• +1
Reactions: Trenmaxx1
kürt kadınları ya subhuman oluyolar yada stacylite
güzel birini sikmek isterdim şahsen

• +1
Reactions: Timuri and Futanari
Mclaren F1'in İtalyan şefi

View attachment 5571124

Has kürdo Yılmaz Güno baba

View attachment 5571123
kürtler in sert robust featurleri robust iranid den gedrozya dan geliyor akdenizden değil. en medirratean bi topluluk örnek vermek yanlış olur ama lübanlılar baya yüksek.
iranid
1787946858533

akdeniz

1787946892179

ki iranid karisimi da iyi çünkü akdeniz fenotipini daha dert featureler ile harmanliyor robust zatwn sert demek

• +1
Reactions: Iranidnordid and Timuri